Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Magyar anime DVD-k
beküldve: 2008-08-17 18:42:29
(#266) beküldve: 2008-07-28 10:25:17
(#265) Végre megnéztem a Ninja Scroll dvd-t (eddig csak a polcon gyönyörködtem benne) és kicsit fáj a képformátum is, de nem is ez a para, hanem a felirat. Nem egyszer fedeztem fel elütést, arról nem is beszélve, hogy néhány sor nem ad értelmes magyar mondatot. Kár, mert amúgy szép kiadvány.
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
beküldve: 2008-07-23 12:49:13
(#264) A nyacon minden kellemetlensége ellenére azért tartogatott pozitívumokat. Ezek közé sorolható a fémdobozos NS dvd négy félért, meg az Inu 4. ezerkettőért...
Már mindkettőn túl vagyok, és mindkettő megérte!!!
Már mindkettőn túl vagyok, és mindkettő megérte!!!
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
A Mononoke Himét csak videokazettán adták ki anno, ami mára gyakorlatilag beszerezhetetlenné vált. DVD megjelenés eddig még nem volt, pedig ha lenne esze a kiadónak akik a jogokat birtokolják, akkor kiadnák, mert kereslet lenne rá.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
Szerk: Mariko 2008-07-23 12:46:48
A Ghibli sorozatban nem volt benne, én úgy tudom 2000 környékén az amerikai megjelenés után arról volt szó, hogy hozzánk is befut, de nem tudom, hogy valaha is megérkezett volna. Jó lenne, ha elérhető lenne (a vágatlan 140 perces!), mert nekem is az egyik kedvenc Miyazaki filmem.
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
beküldve: 2008-07-21 21:36:35
(#261) Ajaj, lehet, hogy volt már téma nem emlékszem pontosan:
a Vadon hercegnőjét (Miyazaki) kiadják vagy kiadták már DVDn? Mert régebben olvastam, h nem adhatják ki míg le nem jár valamiféle vetítési(?) jog vagy mi a halál. Bosszantó mert ez az egyik kedvenc Ghibli mozim és nem találom...
a Vadon hercegnőjét (Miyazaki) kiadják vagy kiadták már DVDn? Mert régebben olvastam, h nem adhatják ki míg le nem jár valamiféle vetítési(?) jog vagy mi a halál. Bosszantó mert ez az egyik kedvenc Ghibli mozim és nem találom...
Szerk: miyu 2008-07-21 21:40:24
Látta már vlk az új Batman rajzfilmet? Azt olvasgattam róla, hogy jóóó! Most két különböző kiadásban lehet rendelni az xpress-en. Ha hasonló a hangulata, mint az új filmeké, akkor lehet rámozdulok.
Válasz a legutóbb láttam topikban
beküldve: 2008-07-21 21:21:13
(#259) Kézhez kapta már valaki a Cowboy Bebop díszdobozt? Digipackekről, meg úgy általában a doboz tartalmáról tud felrakni képet? ^^
no pussy, just the dicks
beküldve: 2008-07-15 14:36:10
(#258) beküldve: 2008-07-15 13:42:18
(#257) Látta már vlk az új Batman rajzfilmet? Azt olvasgattam róla, hogy jóóó! Most két különböző kiadásban lehet rendelni az xpress-en. Ha hasonló a hangulata, mint az új filmeké, akkor lehet rámozdulok.
vááá...még egy topic, ahova beírhatom:
Keresek FMP 1. és 4. DVDt!!! Sűrgős!!!
Köszi XD
engem sem nagyon izgat a díszdoboz (dehogynem!!! én is akarok egyet!!!!!! )
már megvan az 1. Fumoffu DVD és ugyanígy meg lesz a 2. is
Nem tudom, aktuális-e még de Xpressnél van. Máshol nemt'om, beszerezhető-e.
már az 1. megvan, még a 4.et keresem...
az Xpresstől nem akarom megrendelni, alapból nem szeretek rendelgetni
láttam még az Alexandrában, de amíg a FMP 2., 3. és 5. dvdje 1000ft, addig a 4. dvd 2000 ft (1900 vagy vmi ilyesmi), úgyhogy máshonnan kéne megszereznem...vki olyantól, akinek már nem kell, és el akarja adni
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
Lehet valahol Death Note DVD-t kapni?Vagy Elfen Lied DVD-t?
Ha igen jelezze valaki!
Ha igen jelezze valaki!
olyan jó hogy van még ember rajtam kívül, aki ezeket a dvdket keresi!!!
Elvileg a Trillian-ban lehet Elfen DVDt kapni de tegnap még az animebazar.hu-ra is volt felrakva egy teljes csomag 16ezer pénzért...
Death Note-ot rendelni lehet (www.aaaanime.com asszem)
Ezek mind japán és angol nyelvűek, nem magyarok...és magyar felirat sincs rajtuk, csak angol
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
beküldve: 2008-07-14 13:35:06
(#253) Lehet valahol Death Note DVD-t kapni?Vagy Elfen Lied DVD-t?
Ha igen jelezze valaki!
Ha igen jelezze valaki!
A háború olyan mint a szerelem...Addig tart míg meg nem unjuk...
vááá...még egy topic, ahova beírhatom:
Keresek FMP 1. és 4. DVDt!!! Sűrgős!!!
Köszi XD
engem sem nagyon izgat a díszdoboz (dehogynem!!! én is akarok egyet!!!!!! )
már megvan az 1. Fumoffu DVD és ugyanígy meg lesz a 2. is
Nem tudom, aktuális-e még de Xpressnél van. Máshol nemt'om, beszerezhető-e.
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.