Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Magyar anime DVD-k
A SakuraConon lesz egy másik DVD megjelenés is. Végre eljött az ideje a Ninja Scrollnak is. Bővebben itt olvashattok róla: [Link]
Örülünk!
Örülünk!
Kíváncsi vagyok, hogy ezért a bling bling kiadásért mekkora lesz a srac?! Bár amilyen baka vagyok megveszem így is úgy is!
Dupla lemezes, fémtokos, exclusive... alsó hangon egy ötös... de inkább több...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
A SakuraConon lesz egy másik DVD megjelenés is. Végre eljött az ideje a Ninja Scrollnak is. Bővebben itt olvashattok róla: [Link]
Örülünk!
Örülünk!
Kíváncsi vagyok, hogy ezért a bling bling kiadásért mekkora lesz a sarc?! Bár amilyen baka vagyok megveszem így is úgy is!
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
Szerk: Lanwell 2008-03-18 09:45:21
beküldve: 2008-03-14 23:29:20
(#129) A SakuraConon lesz egy másik DVD megjelenés is. Végre eljött az ideje a Ninja Scrollnak is. Bővebben itt olvashattok róla: [Link]
Örülünk!
Örülünk!
Donnie Darko: Why do you wear that stupid bunny suit? Frank: Why are you wearing that stupid man suit?
beküldve: 2008-03-04 14:30:31
(#128) SakuraConon debütál az Appelseed dvd magyar kiadása. Állítólag az occsó kategóriába fog tartozni...
Miután már megjelent a folyatatás az Ex Machina is, éppen ideje volt... remélem arr anem kell majd 3 évet várni újra!
Miután már megjelent a folyatatás az Ex Machina is, éppen ideje volt... remélem arr anem kell majd 3 évet várni újra!
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
Hali!
Szeretnék egy kis segítséget kérni!Szeretem a Naruto animet és nem találom sehol sem DVDn valaki valahogyan segíteni rajtam?
Szeretnék egy kis segítséget kérni!Szeretem a Naruto animet és nem találom sehol sem DVDn valaki valahogyan segíteni rajtam?
Eredetiben itthon nem tudod megvenni. Kalózkodni meg nem szép dolog...
UK-ból vágtlan kiadás kb Ł25 (kb. 10.000 Ft) ennyit én ki nem adnék érte.
És egy ilyen doboz tartalmaz kb 13 részt, szóval még a rajongóknak is érdemes alaposan átgondolni, tényleg megéri-e beszerezni...
Szerk: Zsolti 2008-02-22 19:51:55
Hali!
Eredetiben itthon nem tudod megvenni. Kalózkodni meg nem szép dolog...
UK-ból vágtlan kiadás kb Ł25 (kb. 10.000 Ft) ennyit én ki nem adnék érte.
beküldve: 2008-02-22 15:34:16
(#125) Hali!
beküldve: 2008-02-21 21:48:21
(#124) Éppen ma hozta a postás a Vándorló palota és a Gőzfiú DVD-ket. Igaz, hogy másolt, mert Viki küldte őket (itt is megköszönöm), de attól még jó. A Vándorló palotát megnéztem már. Nagyon tetszett. Mondjuk meglátszik a közös alkotó. Howl és Haku kinézete, valamint Seniba és Sophie kinézete öreg korában. Nagyon hasonló.
én aztat oan fordításban olvastam újságban h "páncélba" zártt szellem.. de gondolkozva az tényleg kagylóbazárt.. *elmerül a gondolataiban*
Azért ne merülj el túl mélyen, mert még a végén nem találsz vissza a fényre! Maradjunk abban, hogy páncélba zárt, mivel a shell az csak egyik jelentésében kagyló, de jelen esetben burkot, páncélt jelent...
én aztat oan fordításban olvastam újságban h "páncélba" zártt szellem.. de gondolkozva az tényleg kagylóbazárt.. *elmerül a gondolataiban*
Amúgy úgy is hívják,és talán úgy is nevezték először de mindíg máshogy nevezik.Úgyhogy ezen ne rágódjuk szerintem
Az a lényeg,hogy nagyon jó anime.
王座
beküldve: 2008-02-21 20:52:59
(#121) én aztat oan fordításban olvastam újságban h "páncélba" zártt szellem.. de gondolkozva az tényleg kagylóbazárt.. *elmerül a gondolataiban*
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
én az elejét nem értettem de a végén naon naon koncentráltam és azt hiszem felfogtam.. nem fogott meg de alapként muszály volt megnézni (alap = ha jól tom 1. anime amit mo.n mutatak be)
Ugyanúgy alap mint a Ghost in the Shell (Kagylóba zárt szellem ) meg még jóópár anime.
王座
ÉPn láttam az akirát és kicsit elvont úgyhogy nem értettem annyira ha valaki tud adjon infót
Az Akira nekem sem tetszett, egy kicsit zagyva.
hidd el meg lehet érteni (figyelni kell a részletekre),bár az tuti,hogy aki először nézi annak lehet,hogy olyan mint egy összeesküvés elmélet.
王座
beküldve: 2008-02-21 20:40:46
(#118) én az elejét nem értettem de a végén naon naon koncentráltam és azt hiszem felfogtam.. nem fogott meg de alapként muszály volt megnézni (alap = ha jól tom 1. anime amit mo.n mutatak be)
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
ÉPn láttam az akirát és kicsit elvont úgyhogy nem értettem annyira ha valaki tud adjon infót
Az Akira nekem sem tetszett, egy kicsit zagyva.
Mi a külömbség a vizvezeték és az árva gyerek között?A vizvezetéknek van csapja az árvagyereknek nincs apja