Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Magyar anime DVD-k
En ugy tudom hogy nem animerol van szo.Teny hogy rajzolt es nem kicsiknek de nem japan konyhabol hanem francia gyartmany.A neve:
Corto Maltese - Az elveszett aranyvonat fosztogatói
[Link][/QUOTE]
Köszi szépen!
Valóban ez, de nekem fel sem tünt, hogy nem anime... nagyon hasonlóü a képi világa. Ajánlom.
Keresek egy anime-t, amit az M2 adott le egy hónapja, ha jól emlékszem, de mivel csak a közepétől láttam, nem tudom mi a címe.
A forradalom utáni Oroszországban játszódik és egy vonatnyi arany körüli bonyodalmakkal telített nagyon szépen rajzolt anime volt. El is neveztem magamban Aranyvonatnak...
Szóval, ha valaki meg tudja mondani a címét ennek és azt, hogy ez megjelent-e DVD-n itthon azt nagyon, de nagyon megköszönném.
Segyítsetek légyszi!
A forradalom utáni Oroszországban játszódik és egy vonatnyi arany körüli bonyodalmakkal telített nagyon szépen rajzolt anime volt. El is neveztem magamban Aranyvonatnak...
Szóval, ha valaki meg tudja mondani a címét ennek és azt, hogy ez megjelent-e DVD-n itthon azt nagyon, de nagyon megköszönném.
Segyítsetek légyszi!
En ugy tudom hogy nem animerol van szo.Teny hogy rajzolt es nem kicsiknek de nem japan konyhabol hanem francia gyartmany.A neve:
Corto Maltese - Az elveszett aranyvonat fosztogatói
[Link]
beküldve: 2008-01-12 11:37:28
(#84) A második InuYasha mozi január 23-án jelenik meg.
Az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól fél, hogy csakugyan abban élünk.
beküldve: 2008-01-08 15:04:00
(#83) Keresek egy anime-t, amit az M2 adott le egy hónapja, ha jól emlékszem, de mivel csak a közepétől láttam, nem tudom mi a címe.
Segyítsetek légyszi!
Segyítsetek légyszi!
Nekem is mag van a Vándorló palota. Első nekifutásra nem nagyon tetszett, de azóta egyre többször veszem elő, és tényleg egy nagyon jó alkotás.
Nosigen
Kíváncsi lennék a két regényre is
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2008-01-07 20:21:12
(#81) Nekem is mag van a Vándorló palota. Első nekifutásra nem nagyon tetszett, de azóta egyre többször veszem elő, és tényleg egy nagyon jó alkotás.
" A barátok angyalok, akik mindig segítenek, ha a szárnyaink elfelejtették, hogyan kell relülni!!"
a Chihiro már megjelent... régen megvan nekemi s itthon ....
a VÁNDORLÓ PALOTA IS
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2008-01-06 20:40:25
(#79) Majdnem mindegyik eddig megjelent Anime DVD-t megvettem már. Általában elégedett vagyok a minőséggel, és a rajta lévő mennyiséggel is. Egy dolog azonban egyre jobban bosszant, hogy úgy veszem észre, mintha a magyar szinkron alapján lenne feliratozva, így nincs semmi értelme japán hanggal megnézni, mert nem is azt mondja ott az adott szereplő...
(Legutóbb hozta meg a "Jézuska" az InuYasha sorozat nemrég megjelent DVD-it, és természetesen az első mozi filmet is. Valamint a Trigun és a Full Metal Panic! utóbb megjelent darabjait.)
(Legutóbb hozta meg a "Jézuska" az InuYasha sorozat nemrég megjelent DVD-it, és természetesen az első mozi filmet is. Valamint a Trigun és a Full Metal Panic! utóbb megjelent darabjait.)
" A barátok angyalok, akik mindig segítenek, ha a szárnyaink elfelejtették, hogyan kell relülni!!"
beküldve: 2007-12-07 18:49:47
(#78) Tegnap megvettem a Nauszikát és vhogy nem találom rajta az angol feliratot vagyis ha azt állítom be, akkor is magyar jelenik meg...
Van vki akinek esetleg meg van? Kiváncsi lennék, hogy csak engem szivat a dvd lejátszóm vagy tényleg hibás a menü.
Van vki akinek esetleg meg van? Kiváncsi lennék, hogy csak engem szivat a dvd lejátszóm vagy tényleg hibás a menü.
^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
beküldve: 2007-12-06 22:32:10
(#77) hellóka, nem tud valaki egy boltot ahol anime fcd-ket lehet kapni? mert nem akarom netről megrendeli...
ismerd meg jól, aztán ítélj, mert mindenki egyedi
beküldve: 2007-12-06 20:25:54
(#76) beküldve: 2007-09-20 14:57:01
(#75) A Navigátor Film KFT novemberben kiadja a
Grave of the Fireflies-t. "Hotaru no Haka"
Na én kiváncsi leszek rá, még nem láttam csak AMV-ket róla, megrázó de jó anime.
A hírt a japanimánia oldalán olvastam.
Grave of the Fireflies-t. "Hotaru no Haka"
Na én kiváncsi leszek rá, még nem láttam csak AMV-ket róla, megrázó de jó anime.
A hírt a japanimánia oldalán olvastam.
Kedvenc animém az Ezüst Nyíl!
Szerk: Bendzsi 2007-09-20 15:26:54
beküldve: 2007-09-14 13:46:16
(#74) Nem rég kaptam kézhez és kukkantottam... inkább tátott szájjal bámultam Satoshi Kon Paprika c. remekét.
Mindenkinek csak ajánlom, bár állítólag kifogyott a magyarországi készlet, mivel "rétegfilm" ezért, aki nem volt elég fürge az most várhat...
Amúgy 2 dvd; a film minősége és hangja is top, a második dvd extrái (interjú és kisfilmek) érdekesek, de férthetett volna rá több is.
Szóval rendeljétek elő, ezzel is érzékelheti a forgalmazó, hogy az igényes anime ma már nem rétegmozi!!!
Mindenkinek csak ajánlom, bár állítólag kifogyott a magyarországi készlet, mivel "rétegfilm" ezért, aki nem volt elég fürge az most várhat...
Amúgy 2 dvd; a film minősége és hangja is top, a második dvd extrái (interjú és kisfilmek) érdekesek, de férthetett volna rá több is.
Szóval rendeljétek elő, ezzel is érzékelheti a forgalmazó, hogy az igényes anime ma már nem rétegmozi!!!
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
Én úgy hallottam, azért nem biztos még a kiadása, mert a kölcsönzőkben még ki lehet venni kazin. Amíg a kölcsönzési jog nem jár le, nem lehet kiadni DVD-n.
A türelem rózsát terem!
"ha valamit elveszel, azért adni is kell valami egyenértékű dolgot"
Szerk: Mazuruyaki 2007-09-10 16:05:23
Miyazaki filmek közül én nagyon hiányolom a Mononoke Hime-t...
Én úgy hallottam, azért nem biztos még a kiadása, mert a kölcsönzőkben még ki lehet venni kazin. Amíg a kölcsönzési jog nem jár le, nem lehet kiadni DVD-n.
Szerk: tigersss 2007-09-10 11:52:18