Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Magyar anime DVD-k
beküldve: 2007-08-08 13:31:58
(#56) A Cowboy Bebop DVD-ről jutott eszembe, hogy csak az gyűjtse be, akinek semmi baja a magyar szinkronnal! Én hatalmas CB-fan vagyok, és mivel nincs zsém arra, hogy a Limited meg egyéb dvd-ket megvegyem (plusz bankkártyám sincs, hogy rendeljek netről), "muszály" volt az itthoni kiadást megvenni, ha mondjuk 20 év múlva újra meg szeretném nézni, és nem akarok szórakozni azzal, hogy számítógépről lementsem-kiírjam-stb.
Nekem egyáltalán nem jött be a magyar hang, néhány szereplőnek ugyan eltalálták, de simán kihallom, hogy nem élik bele annyira a színészek magukat a cselekménybe, mint pl a külföldi kollégák. Sajnáltam, hogy lemaradt róla az angol szinkron, mert (szentségtörés!) nekem jobban tetszett, mint a japán, de végülis a nippon versionhöz is hozzá lehet szokni. Azt se tetszett, hogy a gyönyörű artwork borítók elejére mindig rányomtak valami netről szipkázott sima képet; ha meghagyják az eredetit, sokkal jobban nézett volna ki. Ezenkívül nem nagyon van hibája, CB-fanoknak ajánlott.
Nekem egyáltalán nem jött be a magyar hang, néhány szereplőnek ugyan eltalálták, de simán kihallom, hogy nem élik bele annyira a színészek magukat a cselekménybe, mint pl a külföldi kollégák. Sajnáltam, hogy lemaradt róla az angol szinkron, mert (szentségtörés!) nekem jobban tetszett, mint a japán, de végülis a nippon versionhöz is hozzá lehet szokni. Azt se tetszett, hogy a gyönyörű artwork borítók elejére mindig rányomtak valami netről szipkázott sima képet; ha meghagyják az eredetit, sokkal jobban nézett volna ki. Ezenkívül nem nagyon van hibája, CB-fanoknak ajánlott.
"Jesus is fuckin' metal!"
Jelent már meg narutos DVD???
Ha jól tudom csak 25 részt tettek nézhetetlenné magyarul. Ha nem fordítják tovább (és remélem nem ölnek bele egyetlen forintot sem...) akkor nem hiszem hogy meg fog jelenni.
Najó azért egy feliratos, eredeti szinkronos verziónak örülnék
"All things change. Rocks to sand,men to corpses. Let me show you."
Jelent már meg narutos DVD???
Narutoval még nem találkoztam ,de láttam Jetixes Sámán Királyt...2 DVD volt asszem 3-3 résszel 800,- /DB az áruházat nem tom mondhatom e inkább nem....
"Ki korán kel, később még többet alhat!" Éljen a Szundikátus!
Nem. Ha Animax sugározná talán. De amilyen hosszú... Max. angol nyelven.
"We begin the armed intervention to all warfare with Gundam."
Szerk: Tailor 2007-08-04 18:27:04
beküldve: 2007-08-04 18:22:46
(#52) Jelent már meg narutos DVD???
Naruto voltam,vagyok,leszek ... ja és most nézem, hogy csak "Gyalog" megyek.
Na akkor itt is pontosítok. Csak a Laputa és a Nauszikaa fog DVD-n megjelenni augusztusban. A többi később.
Köszi a pontosítást.
Kedvenc animém az Ezüst Nyíl!
Szerk: Bendzsi 2007-07-25 11:12:57
beküldve: 2007-07-25 11:01:20
(#50) Na akkor itt is pontosítok. Csak a Laputa és a Nauszikaa fog DVD-n megjelenni augusztusban. A többi később.
beküldve: 2007-07-25 08:52:40
(#49) Üdv.
Ezeket a híreket a ((Aoi Anime)) honlapon olvastam.
Miyazaki Hayao valamennyi animéje augusztusban megvásárólhazó lesz DVD-n.
Bitos:
- Laputa - Az égi palota (Tenkuu no Shiro Laputa)
- Nauszikaa - A szél harcosai (Kaze no Tani no Naushika)
- Totoro - A varázserdő titka (Tonari no Totoro)
- Porco Rosso - A mesterpilóta (Kurenai no Buta)
- Kiki - A boszorkányfutár (Majo no Takkyuubin)
Ghibbli filmek is tervezve:
- My Neighbors the Yamadas (Houhokekyo Tonari no Yamada-kun)
- Pom Poko - A mosómedvék birodalma (Pom Poko)
- Yesterday - Vissza a gyerekkorba (Omohide Poro Poro)
- A könyvek hercege (Mimi wo Sumaseba)
Szép kis adag, előbb vagy utobb mindet megszerzem.
Ezeket a híreket a ((Aoi Anime)) honlapon olvastam.
Miyazaki Hayao valamennyi animéje augusztusban megvásárólhazó lesz DVD-n.
Bitos:
- Laputa - Az égi palota (Tenkuu no Shiro Laputa)
- Nauszikaa - A szél harcosai (Kaze no Tani no Naushika)
- Totoro - A varázserdő titka (Tonari no Totoro)
- Porco Rosso - A mesterpilóta (Kurenai no Buta)
- Kiki - A boszorkányfutár (Majo no Takkyuubin)
Ghibbli filmek is tervezve:
- My Neighbors the Yamadas (Houhokekyo Tonari no Yamada-kun)
- Pom Poko - A mosómedvék birodalma (Pom Poko)
- Yesterday - Vissza a gyerekkorba (Omohide Poro Poro)
- A könyvek hercege (Mimi wo Sumaseba)
Szép kis adag, előbb vagy utobb mindet megszerzem.
Kedvenc animém az Ezüst Nyíl!
Szerk: Bendzsi 2007-07-25 08:52:55
beküldve: 2007-04-24 09:10:50
(#48) Ajánlom neked a www.youtube.com oldalát ... ott keress rá a Daft Punkra és kidobja kb a fél animeot felbontva a számokra ...
Én már láttam és hallottam is az egészet és nagyon teccett ... a film végéig járt a lábam a zenék miatt! A történet nem nagy cucc, de nem is felejtős ... Egész végig zene megy és nem szólalnak meg benne, de így is tisztán kivehető a sztori ... gondolom, ezzel most sokaknak nem mondtam újat ...
No épp ettől félek. Azt írja, hogy valami house musical, és ha ezzel a zenei irányzatra gondol, akkor én attól sikítva rohanok...
(nem a musicaltől)
He pedig még a története se nagy durranás... ?!? Nem tudom...
"hold your breath and count to ten and fall apart and start again..."
Most a Daft Punkra vok rákattanva ... xal, amint rendelhető lesz már meg is lesz
Nem tudom, nézted-e, de a fórumon azt írják, más oldalon már rendelhető... valami gond volt a szállítással az Xpressnél, és csak kevesebbet kaptak, ezért van még mindig előrendelhető státuszban.
Én egyébként csak nézegettem az adatlapját, igaziból nem tudom, megvegyem-e a DVD-t. Sok jót hallok róla, de nem tudom... csak a rajzért nem szeretnék ennyi pénzt adni, és igencsak gitárzene beállítottságú vagyok, tehát nagy az esélye, hogy a zenei aláfestés nem nyeri el a tetszésemet...
Mit mondtok, érdemes tennem egy próbát? (ha más nem, könyvtárból, nem rögtön megvenni)
Én már láttam és hallottam is az egészet és nagyon teccett ... a film végéig járt a lábam a zenék miatt! A történet nem nagy cucc, de nem is felejtős ... Egész végig zene megy és nem szólalnak meg benne, de így is tisztán kivehető a sztori ... gondolom, ezzel most sokaknak nem mondtam újat ...
Most a Daft Punkra vok rákattanva ... xal, amint rendelhető lesz már meg is lesz
Nem tudom, nézted-e, de a fórumon azt írják, más oldalon már rendelhető... valami gond volt a szállítással az Xpressnél, és csak kevesebbet kaptak, ezért van még mindig előrendelhető státuszban.
Én egyébként csak nézegettem az adatlapját, igaziból nem tudom, megvegyem-e a DVD-t. Sok jót hallok róla, de nem tudom... csak a rajzért nem szeretnék ennyi pénzt adni, és igencsak gitárzene beállítottságú vagyok, tehát nagy az esélye, hogy a zenei aláfestés nem nyeri el a tetszésemet...
Mit mondtok, érdemes tennem egy próbát? (ha más nem, könyvtárból, nem rögtön megvenni)
"hold your breath and count to ten and fall apart and start again..."
beküldve: 2007-04-20 18:58:14
(#44) beküldve: 2007-04-19 14:55:02
(#42)