Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze

K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!

Magyar anime DVD-k
beküldve: 2007-09-05 20:31:28
(#71) Így lenne a legtisztességesebb. Nem bírnám ki a fél évet a díszdobozig. 2x megvenni elég húzós lenne. 

Szerk: Goku2000 2007-09-05 22:11:35
Havi kettővel, akárhogy is számolom, nem fogják tudni befejezni még az idén.
Amúgy én valami olyasmit hallottam, hogy a díszdoboz abból fog állni, hogy a végén vehetsz egy gyűjtődobozt, amibe szépen belepakolhatod a DVD-ket.

Amúgy én valami olyasmit hallottam, hogy a díszdoboz abból fog állni, hogy a végén vehetsz egy gyűjtődobozt, amibe szépen belepakolhatod a DVD-ket.

Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
Szerk: Mariko 2007-09-05 19:59:23
a Chihiro már megjelent... régen megvan nekemi s itthon ....
De a palotával együtt, egységes borítóval újra meg fog jelenni. És azt is meg tudnád esetleg ítni, h ezek mikor fognak megjelenni? MErt engem ez érdekel ne a leginkább

Minden hónapban 2 filmet adnak ki, és a végén lesz díszdobozos változat is. A sorrendet onnan tudom, hogy időrendben jönnek majd.
És azt is meg tudnád esetleg ítni, h ezek mikor fognak megjelenni? MErt engem ez érdekel ne a leginkább

Még nincs róluk bővebb infó, de elvileg még idén ki fog jönni az összes.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
12 film fog megjelenni. Ebben a sorrendben:
Nauszika - A szél harcosai
Laputa - Az égi palota
Totoro - A vasrázserdő titka
Kiki - A boszorkányfutár
Yesterday - Vissza a gyerekkorba
Porco Rosso - A mesterpilóta
Pom Poko - A mosómedvék birodalma
A könyvek hercege
A Yamada család
Chihiro Szellemországban
A vándorló palota
Laputa - Az égi palota
Kiki - A boszorkányfutár
A könyvek hercege
A Yamada család
Chihiro Szellemországban
A vándorló palota
És azt is meg tudnád esetleg ítni, h ezek mikor fognak megjelenni? MErt engem ez érdekel ne a leginkább

"ha valamit elveszel, azért adni is kell valami egyenértékű dolgot"
beküldve: 2007-09-05 16:29:11
(#66) a Chihiro már megjelent... régen megvan nekemi s itthon ....
"Ki korán kel, később még többet alhat!" Éljen a Szundikátus!
12 film fog megjelenni. Ebben a sorrendben:
Laputa - Az égi palota
Kiki - A boszorkányfutár
A könyvek hercege
A Yamada család
Chihiro Szellemországban
A vándorló palota
A betűzést én is észrevettem, és pont kijön a STUDIO GHIBLI név. A Best nagyon jól megtervezte a kiadást. Csupán két negatívumot tudok felhozni: remélem, hogy nem mind a 10 filmet Báthory Orsolya fogja rendezni, mert nagyon mellé lőtt a hangok kiválasztásánál. Kosztola Tiborra kellene bízni. A vándorló palota nagyon jó lett magyarul.
A másik negatívum, hogy a felirat mérete annyira kicsi, hogy megerőltető a szemnek 2 órán át azt olvasni.
Az audiokommentárt hallgatta valaki? Érdemes rászánni 2x2 órát?
Laputa - Az égi palota
Kiki - A boszorkányfutár
A könyvek hercege
A Yamada család
Chihiro Szellemországban
A vándorló palota
A betűzést én is észrevettem, és pont kijön a STUDIO GHIBLI név. A Best nagyon jól megtervezte a kiadást. Csupán két negatívumot tudok felhozni: remélem, hogy nem mind a 10 filmet Báthory Orsolya fogja rendezni, mert nagyon mellé lőtt a hangok kiválasztásánál. Kosztola Tiborra kellene bízni. A vándorló palota nagyon jó lett magyarul.
A másik negatívum, hogy a felirat mérete annyira kicsi, hogy megerőltető a szemnek 2 órán át azt olvasni.
Az audiokommentárt hallgatta valaki? Érdemes rászánni 2x2 órát?
beküldve: 2007-09-05 13:27:57
(#64) Sziasztok!
Megvettem a két új Miyazaki DVD-t és feltűnt, hogy a sorszámozáson kívül a DVD alsó felén az S ( Nauszikaa) és T ( Laputa) betűk is megtalálhatóak. Talán a STUDIO GHIBLI betűi lennének? 12 DVD-ből áll majd a sorozat? Ki hallott erről valamit?
Tigerss
Megvettem a két új Miyazaki DVD-t és feltűnt, hogy a sorszámozáson kívül a DVD alsó felén az S ( Nauszikaa) és T ( Laputa) betűk is megtalálhatóak. Talán a STUDIO GHIBLI betűi lennének? 12 DVD-ből áll majd a sorozat? Ki hallott erről valamit?
Tigerss
Miyazaki filmek közül én nagyon hiányolom a Mononoke Hime-t...
Az eddig bejelentett címek:
Laputa, Nauszika most, később:
* Totoro - A varázserdő titka (My Neighbour Totoro)
* Porco Rosso - A mesterpilóta (Porco Rosso)
* Kiki - A boszorkányfutár (Kiki's Delivery Service)
* A Yamada-család kalandjai (My Neighbors the Yamadas)
* Pom Poko - A mosómedvék birodalma (Pom Poko)
* Yesterday - Vissza a gyerekkorba (Only Yesterday)
* A könyvek hercege (Whisper of the Heart)
Ez több, mint elég... Ha sikeres lesz a sorozat, talán megejtik a Vadon Hercegnőjét is.

beküldve: 2007-08-19 18:18:15
(#62) Miyazaki filmek közül én nagyon hiányolom a Mononoke Hime-t...
Félreértés ne essék már annak is baromira örülök hogy a lentebb soroltak megjelennek magyarul (Laputa-ra meg szél harcosaira már ment is az előrendelés) de úgy vélem így az életmű egyik alap darabja marad ki...
vagy az is lehet hogy csak azért fanyalgok mert ez az egyik személyes kedvencem...
Félreértés ne essék már annak is baromira örülök hogy a lentebb soroltak megjelennek magyarul (Laputa-ra meg szél harcosaira már ment is az előrendelés) de úgy vélem így az életmű egyik alap darabja marad ki...
vagy az is lehet hogy csak azért fanyalgok mert ez az egyik személyes kedvencem...

"Plombáld le a múltat. Én is leleplombáltam. Mert Úgy folyik, rajtad keresztűl az élet. És megaksztja majd a vízórádat, a vízkő, mert az nálad keményebb."
beküldve: 2007-08-17 19:11:53
(#61) hát ebben van vmi
az árnybíró nekem nagyon teccett bár azért nem teljesen a mangát követi, de ez talán nem is baj. attól még nyugodtan kiadthatnák
nekem is megvannak az inuyasha movie-k de magyarul azért mégis csak más:) de nemhogy a movie-kat, a sorozatokat se adják le teljesen, ha meg le is adnák, akkor is jön vmi idióta határozat ami szerint tudatromboló meg ilyesmi ezért beszüntetik:( pl dbz vagy pont az inuyasha:S

ismerd meg jól, aztán ítélj, mert mindenki egyedi
beküldve: 2007-08-17 18:38:02
(#60) Nem tom' volt-e már róla szó de akár az Árnybíró animéjét is kiadhatnák magyarul, szerintem lenne rá kereslet, bár kitudja
...igaz csak az első 2 könyv sztoriját dolgoza fel és aki nem olvasta a mangát annak nem biztos hogy kerek lesz de attol még jó

beküldve: 2007-08-17 18:04:19
(#59) Az Inuyasháért nem vagyok oda, de a movie-k tetszettek (grafikájuk is jobb, mint a sorozaté)
Igaz, nem fogom megvenni, mert már anno letöltöttem mindetXD
Úgyis idegesítő, hogy sosem adják le az animék movie-jait, OVA-it, talán most észbe kapnak, h ez is kell az animerajongó népnek

Úgyis idegesítő, hogy sosem adják le az animék movie-jait, OVA-it, talán most észbe kapnak, h ez is kell az animerajongó népnek

Meg akar halni? Hívja Moonie-t, ingyen és bérmentve shinigamivá változtat bárkit; csupán egy szívenszúrás, és kész!XD
beküldve: 2007-08-17 16:56:46
(#58) király
végre egy jóhír
nagyon tudok ennek a hírnek örülni

ismerd meg jól, aztán ítélj, mert mindenki egyedi
beküldve: 2007-08-17 15:37:48
(#57) Októberben és novemberben kiadják Magyarországon DVD-n az Inuyasha című anime 1. és 2. movie-t. 
A hír itt olvasható: [Link]

A hír itt olvasható: [Link]
Kedvenc animém az Ezüst Nyíl!
Szerk: Bendzsi 2007-08-17 15:38:00