Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Magyar anime DVD-k
beküldve: 2008-02-06 21:38:54
(#101) én a Trigun-nal szemezek már egy ideje a neten, de várom a leárazást...
úgy tudom már készülőben belőle a film verzió is... azt szívesen megnézném, mert az animéből nagyon sok jó dolgot kihagytak...
úgy tudom már készülőben belőle a film verzió is... azt szívesen megnézném, mert az animéből nagyon sok jó dolgot kihagytak...
"hn" :/
A Lurdy-házban találkoztam vele az Alexandrában. Meg is lepődtem rajta. De végül ott hagytam, vegyék meg inkább a fanok
(Bezzeg Dramacon 3 nem volt...Grrr! )
Köszi, akkor majd elnézek arra is.
A Dramacon 3-at én tegnap a pólusban vettem meg a libribe , de ma a nyugatinál is láttam az Alexandrában .
beküldve: 2008-02-04 16:05:01
(#99) Kérdés: Blue Gendert kiadták DVD-n? Kerestem már online áruházakban, aztán lehet, csak én vagyok a béna, de nagyon nem találom.
Csak nekem van az a rossz érzésem, hogy a most animaxon feliratosan futó soroztaokat nem adják ki DVD-n ittenhonban? Legalábbis ameddi szinkron nem készül hozzá. *elmélkedik*
Csak nekem van az a rossz érzésem, hogy a most animaxon feliratosan futó soroztaokat nem adják ki DVD-n ittenhonban? Legalábbis ameddi szinkron nem készül hozzá. *elmélkedik*
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
A Lurdy-házban találkoztam vele az Alexandrában. Meg is lepődtem rajta. De végül ott hagytam, vegyék meg inkább a fanok
lumana.wordpress.com
A második InuYasha mozi január 23-án jelenik meg.
Akkor már lehet valahol kapni? És ha igen hol, mert én még sehol sem találtam?
[QUOTE]Hell girl pedig tényleg kijöhetne... szerintem lenne vevőközönsége még akkor is ha a kiadvány csak feliratot tartalmaz...
egyet kell hogy értsek én biztos megvenném, mivel az egyik kedvenc animém...
egyet kell hogy értsek én biztos megvenném, mivel az egyik kedvenc animém...
ha menyet, s földet egyszerre megnyitod, a veszélyes utakat joggal járhatod
A Paprika nekem is megvan de igazán rakhatak volna magyar feliratot az extrákra is.
Előbb-utóbb minden animés megtanul angolul...
A Paprika nagyon szép kiadás lett, pont úgy mint a Tekkonkinkreet. Hmm, a Fórum Home érti a dolgát.
beküldve: 2008-01-17 20:00:24
(#94) Én biztos megvenném.
Végül is a Final Fantasy-Advent Children-t is magyar feliratal adták ki.
A Paprika nekem is megvan de igazán rakhatak volna magyar feliratot az extrákra is.
Végül is a Final Fantasy-Advent Children-t is magyar feliratal adták ki.
Kedvenc animém az Ezüst Nyíl!
Szerk: Bendzsi 2008-01-17 20:01:19
beküldve: 2008-01-17 19:55:02
(#93) Hell girl pedig tényleg kijöhetne... szerintem lenne vevőközönsége még akkor is ha a kiadvány csak feliratot tartalmaz... Amúgy Pl a paprikán sincsen magyar hangsáv és szerintem nem is hiányzik róla... ráadásul ebben az esetben egy drágább kiadványról van szó....
"Plombáld le a múltat. Én is leleplombáltam. Mert Úgy folyik, rajtad keresztűl az élet. És megaksztja majd a vízórádat, a vízkő, mert az nálad keményebb."
Adtak már ki Pokli lány (Hell Girl) DVD-t , és ha igen hol lehet kapni ?
írtam neked e-mailt nézdd meg és válaszolj!!!
érdekelni fog....
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
beküldve: 2008-01-17 13:39:38
(#91) Nem és nem is hiszem, hogy kiadnák a Pokoli lányt, mivel feliratos. Kétséges, hogy behozná-e a beleölt pénzt egy feliratos anime kiadása. Mivel tudtommal a kiadók eddig csak szinkronos kiadásban gondolkodtak, az már más kérdés, hogy a japánok nem engedték szinkronizálni, ezért kénytelenek voltak felirattal kiadni. Egyébként, aki anime DVD-ket szeretne vásárolni, tudom ajánlani az Xpress [Link] online boltot, ahol szerintem a legszélesebb a hazai piacon az anime-DVD választék. Van külön anime kategória is, ott lehet válogatni.
Az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól fél, hogy csakugyan abban élünk.
Szerk: Dark-san 2008-01-17 13:41:01
beküldve: 2008-01-17 13:16:59
(#90) Adtak ki Dragon Ball Z dvd-t már?
Igen, ha jól emléxem kettőt vagy hármat. A Nagy Drgonball DVD 1-et és kettőt esetleg 3-at. Ezeken 5 avgy 10 rész van, nem emléxem pontosan
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Corto Maltese-t amúgy még relatíve sok helyen lehet kapni 990-es áron. Abszolút megéri a pénzét. Illetve megjelent magyarul a Velencei Mese is (ez képregény). Hugo Pratt bácsi nem véletlenül volt olyannyira elismert... még Umberto Eco is elég erősen dícsérte a munkásságát... :)
Tegnap megvettem és megnéztem. Ucsó pld volt a raktárban.
Nagyon jó film, sztem több anime-os beütéssel is, nagyon szép rajzolva, nagyon jó történet, történelmileg néhol sántít (1919-ben még nem számolták fel az analfabétizmust, meg később sem, és nem volt még minden elektromosítva) viszont más meg nagyon aprolékosan hiteles. Egy jó film mindenképpen, nagyon megéri az árát. Köszi a segítséget!
beküldve: 2008-01-13 12:10:54
(#87) Corto Maltese-t amúgy még relatíve sok helyen lehet kapni 990-es áron. Abszolút megéri a pénzét. Illetve megjelent magyarul a Velencei Mese is (ez képregény). Hugo Pratt bácsi nem véletlenül volt olyannyira elismert... még Umberto Eco is elég erősen dícsérte a munkásságát... :)
"Plombáld le a múltat. Én is leleplombáltam. Mert Úgy folyik, rajtad keresztűl az élet. És megaksztja majd a vízórádat, a vízkő, mert az nálad keményebb."