Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Magyar anime DVD-k
ÉPn láttam az akirát és kicsit elvont úgyhogy nem értettem annyira ha valaki tud adjon infót
Az Akira nekem sem tetszett, egy kicsit zagyva.
" A barátok angyalok, akik mindig segítenek, ha a szárnyaink elfelejtették, hogyan kell relülni!!"
ÉPn láttam az akirát és kicsit elvont úgyhogy nem értettem annyira ha valaki tud adjon infót
Az tuti,hogy nem gyereknapi mese
Én leírnám szívesen de mire végeznék vele az másnap lenne .
王座
beküldve: 2008-02-21 20:24:41
(#114) ÉPn láttam az akirát és kicsit elvont úgyhogy nem értettem annyira ha valaki tud adjon infót
Mi a külömbség a vizvezeték és az árva gyerek között?A vizvezetéknek van csapja az árvagyereknek nincs apja
beküldve: 2008-02-21 20:21:53
(#113) ha a jetix és narito témán indulunk el akkor várható a lemaradás pótlása..
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
a biosz tanárom nagy miyazaki fan ..ő már látta tök jó mert én mangát kölcsönzök nki ő meg animét nkem.. yu yu hakusho alap sztem.. főleg h amióta van A+ meg ANIMAX azóta mindegyiken v 8 szor leadták ..na jó nem animax még le van maradva..
Nyugi úgyis bepótolják
王座
beküldve: 2008-02-21 20:07:39
(#111) a biosz tanárom nagy miyazaki fan ..ő már látta tök jó mert én mangát kölcsönzök nki ő meg animét nkem.. yu yu hakusho alap sztem.. főleg h amióta van A+ meg ANIMAX azóta mindegyiken v 8 szor leadták ..na jó nem animax még le van maradva..
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
Most jelent meg kb. 2 napja a Yu Yu Hakusho! című anime dvd-n. Már előrendeltem, alig várom, hogy meghozza a futár... annak idején még az A+ csatornán adták, és nekem nagyon tetszett.
Hajaj az nagyon nagy klasszis,a régi animek még mindíg jobbak mint az ujjak (Tisztelet a kivétel ).Ha lesz pénzem akkor én is be fogom szerezni,bár engem inkább a Porco Rosso érdekel.Az is elég jó anime (Kötelező darab mindenkinek )
王座
beküldve: 2008-02-21 19:56:52
(#109) Most jelent meg kb. 2 napja a Yu Yu Hakusho! című anime dvd-n. Már előrendeltem, alig várom, hogy meghozza a futár... annak idején még az A+ csatornán adták, és nekem nagyon tetszett.
" A barátok angyalok, akik mindig segítenek, ha a szárnyaink elfelejtették, hogyan kell relülni!!"
Valaki nem tudja megmondnai,hogy hol lehet kapni a narutot DVD-n?? elég fontos lenne. előre is köszi : vivien
Hát tudtommal azt még nem adták ki
beküldve: 2008-02-08 23:25:15
(#107) Valaki nem tudja megmondnai,hogy hol lehet kapni a narutot DVD-n?? elég fontos lenne. előre is köszi : vivien
Vajom mikor jön ki a Yu-Gi-Oh 4.DVD-je ?Légyszi valaki
monja meg !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
monja meg !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A kiadó még nem jelentette be a megjelenési dátumot.
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
beküldve: 2008-02-08 08:14:54
(#105) Vajom mikor jön ki a Yu-Gi-Oh 4.DVD-je ?Légyszi valaki
monja meg !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
monja meg !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Szerintetek kiadják Full metal panic 2.sorozatát DVD-n ?
És mi van Ghost tories 3. DVD-vel, mikor jelenik már meg !!?
Hát a Mondo vagy Animestar (már nem emlékszem melyik) decemberi számában olvasottak szerint, a Fumoffu-nak már januárban ki kellett volna jönni , úgyhogy elvileg igen, csak sajnos ahogy az már csak lenni szokott, még a gyakorlatban nem.
A Ghost Storira pedig biztos még várni kell.
De hál istennek sikerült végre megszereznem az Inuyasha 2. movie-t a West End-ben, legalább azt nem kell már tovább kergetnem.
Szerk: Ayumi-chan 2008-02-07 23:04:53
beküldve: 2008-02-07 08:56:01
(#103) Tudom ez már régi nóta de most láttam a Totorót. Ilyen jó hangulatú animét is rég láttam! Olyan békésen aludtam utána! Öröm ilyen filmeket is nézni.
Jah és febr. 14-én jön dvd-n a Yu Yu Hakusho!!!
Jah és febr. 14-én jön dvd-n a Yu Yu Hakusho!!!
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
beküldve: 2008-02-07 08:16:02
(#102) Szerintetek kiadják Full metal panic 2.sorozatát DVD-n ?