Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Magyar anime DVD-k
beküldve: 2007-04-17 11:45:31
(#41) Nekem csak az IY DVD-k vannak meg + amiket magamnak írtam fel. :) Elfen lied, VHD, Air, Chrno Crusade, Trinity Blood, Slayers, Kaleido Star, Karin, néhány Chobits, Hellsing, Angel Sanctuary...
A beszélő szerencsesüti...
OK, akkor megpróbálom mégeccer utoljára az xpress-en az Akirát mert az egy alap anime és naon kéne ...
ha az van a szállításhoz odaírva, hogy "bizonytalan" akkor valszeg egy ideig nem is lesz beszerezhető.
No igen. Nekem van, ami évek óta "meg van rendelve" - nem tudom, miből tartana az ilyesmiket is nem rendelhetővé tenni, ha egyszer a raktáron, és a kiadónál is rég kifogyott.
Mikor erre rákérdeztem, azt mondták, hogy "hát mert lehet, hogy a kiadó újra kiadja". Node akkor úgyis új kiadványként lesz feltüntetve, ahogy őket ismerem, nempedig a régi kiadás adatlapját szerkesztgetik...
"hold your breath and count to ten and fall apart and start again..."
OK, akkor megpróbálom mégeccer utoljára az xpress-en az Akirát mert az egy alap anime és naon kéne ...
ha az van a szállításhoz odaírva, hogy "bizonytalan" akkor valszeg egy ideig nem is lesz beszerezhető.
xpress ... pfff ... kb. már fél éve is megrendeltük, aztán most a pólós kiadást is és nincs semmi ... nálam az xpress leírta magát
Az Akirát, a Gits-t, a VHD-t, és a CB 3-5-öt nemrég rendeltem meg egyszerre az xpressen és pár napon belül már hozta is a GLS. Én szinte csak így vásárolok DVD-t. Még soha nem volt gondom.
A Balck Jack május 30-án fog megjelenni, és csak 990-ért mérik. Remélem ez nem csak nekem okoz örömöt.
Nem beszerezhetetlen ... mikor megnéztem az Odeonban a Gits-et akkor a DVD-boltban láttam ...
Ha jól tudom akkor az nem csak bolt hanem téka is. Így valószínűbb hogy annak keretein belül lehetett ott. Kb 1 éve szerettem volna megvenni egyik ismerősömnek szülinapjára. Minden követ megmozgattam amit csak tudtam de nem volt már meg sehol... :(
"Plombáld le a múltat. Én is leleplombáltam. Mert Úgy folyik, rajtad keresztűl az élet. És megaksztja majd a vízórádat, a vízkő, mert az nálad keményebb."
xpress ... pfff ... kb. már fél éve is megrendeltük, aztán most a pólós kiadást is és nincs semmi ... nálam az xpress leírta magát
Az Akirát, a Gits-t, a VHD-t, és a CB 3-5-öt nemrég rendeltem meg egyszerre az xpressen és pár napon belül már hozta is a GLS. Én szinte csak így vásárolok DVD-t. Még soha nem volt gondom.
A Balck Jack május 30-án fog megjelenni, és csak 990-ért mérik. Remélem ez nem csak nekem okoz örömöt.
Szerk: Ashihei 2007-03-29 14:46:49
Nem beszerezhetetlen ... mikor megnéztem az Odeonban a Gits-et akkor a DVD-boltban láttam ...
Akirát pl http://www.xpress.hu/ oldalról tudod berendelni :)
Hát a Steamboy egy elég érdekes inkább amerikai tipusú anime, de egyáltalán nem rossz és mindenképpen szép a kidolgozás :)!
Akirát pl http://www.xpress.hu/ oldalról tudod berendelni :)
Hát a Steamboy egy elég érdekes inkább amerikai tipusú anime, de egyáltalán nem rossz és mindenképpen szép a kidolgozás :)!
beküldve: 2007-03-23 20:40:44
(#33) Nem beszerezhetetlen ... mikor megnéztem az Odeonban a Gits-et akkor a DVD-boltban láttam ...
VHD, GitS, Akira, Cihiro, CB, Steamboy <-- az én gyűjteményemben egyenlőre ezek szerepelnek! A VHD-nek és a GitS-nek az extra dvd-je is megvan .. amik nagyon lebilincselőre sikerültek, kivéve: VHD - Azt még megérteném, hogy a japánt félre fordítják de hogy rá van égetve az angol felirat és még azt is nah az már azért több a soknál! GitS - Itt egyedül az Így készült ami zavart, főképp az angol hang (japán helyett) + az a kis ablakos szürke interjúpanel ahová a kép a régebbi munkásság meg a felirat került! Nah de félre ne értsetek így is rettentően jóra sikeredett kiadványok és csak remélem, hogy az odeon továbbra is ezt a cklasszikusabb cyberpunkos vonalt követi! :)
Mien a Steamboy?! Akirát hol tudtad megvenni?! Metropolist ismeri vki? Ha igen, akkor írhatna róla pár sort ... thx
Metropolis nekem megvan. Én nagyon szeretem ezt az animét. Ha az ember tudja értékelni az úgymond klasszikusra hajazó karakterdesigne-t és tisztába van az alap filmel akkor szerintem nagy élmény. Kár hogy mára már szinte beszerezhetetlen... :(
"Plombáld le a múltat. Én is leleplombáltam. Mert Úgy folyik, rajtad keresztűl az élet. És megaksztja majd a vízórádat, a vízkő, mert az nálad keményebb."
VHD, GitS, Akira, Cihiro, CB, Steamboy <-- az én gyűjteményemben egyenlőre ezek szerepelnek! A VHD-nek és a GitS-nek az extra dvd-je is megvan .. amik nagyon lebilincselőre sikerültek, kivéve: VHD - Azt még megérteném, hogy a japánt félre fordítják de hogy rá van égetve az angol felirat és még azt is nah az már azért több a soknál! GitS - Itt egyedül az Így készült ami zavart, főképp az angol hang (japán helyett) + az a kis ablakos szürke interjúpanel ahová a kép a régebbi munkásság meg a felirat került! Nah de félre ne értsetek így is rettentően jóra sikeredett kiadványok és csak remélem, hogy az odeon továbbra is ezt a cklasszikusabb cyberpunkos vonalt követi! :)
Mien a Steamboy?! Akirát hol tudtad megvenni?! Metropolist ismeri vki? Ha igen, akkor írhatna róla pár sort ... thx
beküldve: 2007-03-21 09:39:11
(#30) Én tegnap kaptam meg a Trigun 1. DVD-t. Jelenlegi gyüjteményem: Inu Yasha 1-3, Chihiro, Vándorló palota, Ghost in the Shell, Trigun 1.
A Trigun DVD-ről annyit, hogy szerintem jól megcsinálták a menüjét, és az extrák is jók ^^.
A Trigun DVD-ről annyit, hogy szerintem jól megcsinálták a menüjét, és az extrák is jók ^^.
beküldve: 2007-03-21 01:24:52
(#29) VHD, GitS, Akira, Cihiro, CB, Steamboy <-- az én gyűjteményemben egyenlőre ezek szerepelnek! A VHD-nek és a GitS-nek az extra dvd-je is megvan .. amik nagyon lebilincselőre sikerültek, kivéve: VHD - Azt még megérteném, hogy a japánt félre fordítják de hogy rá van égetve az angol felirat és még azt is nah az már azért több a soknál! GitS - Itt egyedül az Így készült ami zavart, főképp az angol hang (japán helyett) + az a kis ablakos szürke interjúpanel ahová a kép a régebbi munkásság meg a felirat került! Nah de félre ne értsetek így is rettentően jóra sikeredett kiadványok és csak remélem, hogy az odeon továbbra is ezt a cklasszikusabb cyberpunkos vonalt követi! :)
beküldve: 2007-03-19 16:28:20
(#28) Amúgy VHD-ből nem csak a manga volt korábbi mint a blade meg egyébb közhelyek. Az első film 1985-ben készült szóval a felsorakoztatott ötletek java nem mai. Hát nekem momentán az nem okozott problémát hogy a jövőben játszódik mégis elavultak a cuccok. Itt is eléggé poszapokaliptikus a világ ahogy elnéztem és azért egy ilyen nagyobb zúzás után nem meglepő ha van némi technikai visszaesés. Ilyen alapon a Scrapped Princess-t is le lehetne ugatni pedig nem egy rossz anime...
beküldve: 2007-03-19 16:15:34
(#27)