Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Magyar anime DVD-k
beküldve: 2007-03-16 19:52:45
(#11) Nekem megvan az InuYasha, FMP, Cowboy Bebop sorozat eddigi megjelent részei + Vándorló palota, Chihiro, GITS és Vampire Hunter D ... nekem teccik az összes
Vki tudja hol tudnám beszerezni a Ninja Scrollt?!
Nem az amerikai béna utánzatot, hanem az eredeti japán egészestés rajzfilmet ... Akira, Interstella 5555, Trigun beszerzése folyamatba van ... na bye
Vki tudja hol tudnám beszerezni a Ninja Scrollt?!
Nem az amerikai béna utánzatot, hanem az eredeti japán egészestés rajzfilmet ... Akira, Interstella 5555, Trigun beszerzése folyamatba van ... na bye
beküldve: 2007-03-16 00:25:59
(#10) Szerintem annyi a DVD-vel a probléma,hogy nagyon "bemagyarosítják"..n a,most ha már az a drága készítő pl. Cowboy Bebop-nak keresztelte alkotását,nem kéne az okos magyar DVD-kiadónak mindenféle "magyarabb" címeket adni /csillagközi fejvadászok v mi/
Ha egyszer Cowboy,akkor Cowboly,nem?!A szinkronok,feliratok meg elég kókányra sikerednek,ezt se kéne erőltetni..no,meg a minőség..!Én az "eredeti" dolgok híve vagyok,nem igazán szeretem a felszövegezett dolgokat.A netről szoktam töltögetni,itt szerencsére még sok originál japán cucc van.
*moderálva - illegált ne, vagy privátban, köszi*
Hát igen,a másik meg a TV...
A TVben leadott Inuyasa és társai számomra egy katasztrófát jelentenek,már csak azért is,mert az emberek többsége ezek alapján alkotja meg a lesúlytó véleményét az anime-ről..lehet,hogy antiszociális vagyok,de úgy gondolom,ezeket kukába kéne dobni a brazil sorozatokkal együtt
Ha egyszer Cowboy,akkor Cowboly,nem?!A szinkronok,feliratok meg elég kókányra sikerednek,ezt se kéne erőltetni..no,meg a minőség..!Én az "eredeti" dolgok híve vagyok,nem igazán szeretem a felszövegezett dolgokat.A netről szoktam töltögetni,itt szerencsére még sok originál japán cucc van.
*moderálva - illegált ne, vagy privátban, köszi*
Hát igen,a másik meg a TV...
A TVben leadott Inuyasa és társai számomra egy katasztrófát jelentenek,már csak azért is,mert az emberek többsége ezek alapján alkotja meg a lesúlytó véleményét az anime-ről..lehet,hogy antiszociális vagyok,de úgy gondolom,ezeket kukába kéne dobni a brazil sorozatokkal együtt
Szerk: Csaba 2007-03-17 00:05:19
Valaki látta az Appleseed-et? Az nagyon jó
Melyikre gondolsz??? Ugyanis kettő van...
Amúgy ami pillanatnyilag engem leginkább érdekel az az Interstella 5555 lesz. Elég érdekes egy darab de valahogy engem újra és újra képes a képernyő elé szögezni... már csak reménykednem kell hogy jó lesz a hazai DVD kiadás...
Odeon-nak meg nagy RESPEKT hogy mind az akira-t mind pedig a GITS et ilyen szinvonalon be merte válalni hiszen azért mégse egy biztoss kasszasikerről volt szó... Láásuk a folytatást...
"Plombáld le a múltat. Én is leleplombáltam. Mert Úgy folyik, rajtad keresztűl az élet. És megaksztja majd a vízórádat, a vízkő, mert az nálad keményebb."
beküldve: 2007-03-14 20:04:50
(#8) beküldve: 2007-03-14 16:10:54
(#7) Valaki látta az Appleseed-et? Az nagyon jó
"Mióta oly jelentéktelen vagyok, hibáim egyre ismétlődnek. Vajon mennyire kell megerősödnöm, hogy senki se sérüljön meg?"
GitS... Keményen hype-olva lett, aztán jött a pofára esés a béna papírtokkal. Az olcsóbb újrakiadás sokkal szebb (szerintem), de most már nem cserélem le a régit, főleg hogy mennyit fizettem érte...
beküldve: 2007-03-12 18:11:38
(#5) Egyedüli gondom a RTL Klub által kiadott DVDkkel (Láttam CB-t, megvan a FPM DVD1, IY-t nem is akarom) az, hogy kép és felirat nem minőségi.
Kép még OK lenne, olcsó húsnak híg a leve, amolyan TV-szerű minőség, nem DVD.
A felirat viszont jónéhány helyen olyan, hogy fejemet vagdosnám a falba/monitorba/egyébb stabil&kemény tárgyba. Egyszer sem nézték át, még egy helyesírásellenőrzővel sem. (Igen, egy Word csodákat művelt volna.) Továbbá a felirat fordítása így készült: megkeresték neten az első talált magyar felirat alkotóját, és engedélyt kértek az általuk leszedett verzióhoz. Igen/nem, ennyi. Nézhető, de helyenként nagyon elrontja az összhatást a felirat. Inkább magyar szinkronnal érdemes nézni.
Egyébként üdvözítőnek tartom, hogy Akira, Gits, VHD-B kijött, ezek tényleg elég jó kiadások lettek.
Kép még OK lenne, olcsó húsnak híg a leve, amolyan TV-szerű minőség, nem DVD.
A felirat viszont jónéhány helyen olyan, hogy fejemet vagdosnám a falba/monitorba/egyébb stabil&kemény tárgyba. Egyszer sem nézték át, még egy helyesírásellenőrzővel sem. (Igen, egy Word csodákat művelt volna.) Továbbá a felirat fordítása így készült: megkeresték neten az első talált magyar felirat alkotóját, és engedélyt kértek az általuk leszedett verzióhoz. Igen/nem, ennyi. Nézhető, de helyenként nagyon elrontja az összhatást a felirat. Inkább magyar szinkronnal érdemes nézni.
Egyébként üdvözítőnek tartom, hogy Akira, Gits, VHD-B kijött, ezek tényleg elég jó kiadások lettek.
Put it down and maybe you'd just die. Save yourself all sorts of difficulties.
Szerk: bugger 2007-03-12 18:12:36
beküldve: 2007-03-12 16:43:46
(#4) A Ghost in the Shell és az Akira magyar kiadásai minden animerajongónak kötelező! Ezen a kettőn kívül én még nagyon ajánlom a Trigunt, a Full Metal Panicot, a Cowboy Bebopot és a D, a vámpírvadászt.
http://coldfusion.simpleboard.net/ - Manga, anime, képregények, filmek...
beküldve: 2007-03-11 14:22:19
(#3) Ez tényleg örömteli, hogy hazánkba néha napján megjelenik egy-egy anime DVD ami komoly is. Pl.: Vampire Hunter D, Cowboy Bebop Movie vagy a GitS
De amit az RTL jóvoltából adnak ki gyenge Tv-ről leszedett filmeket: Full Metal Panic vagy Inuyasha sztem többet érdemelne egy jobb kiadást nem pedig ilyen 3 osztályú DVD-ket!
Ha egy kicsivel drágább lenne akkor is megveném, ha legalább minőség lenne mögötte, de így.....
De amit az RTL jóvoltából adnak ki gyenge Tv-ről leszedett filmeket: Full Metal Panic vagy Inuyasha sztem többet érdemelne egy jobb kiadást nem pedig ilyen 3 osztályú DVD-ket!
Ha egy kicsivel drágább lenne akkor is megveném, ha legalább minőség lenne mögötte, de így.....
beküldve: 2007-03-11 14:07:00
(#2) Most már ott tartunk, hogy lehet válogatni, mit vegyen meg az ember. Ez örömteli. Azt viszont sajnálom, hogy a régebben kiadott, ritkább címeket utólag szinte lehetetlen beszerezni. Lásd Cowboy Bebop film vagy Tokyo Godfathers, melyek szerencsére nekem megvannak, de mások így kimaradnak az ilyesfajta élvezetekből.
beküldve: 2007-03-04 19:38:50
(#1) Ezt is megértük, lassan kezd fellendülni a magyar anime DVD kiadás Vélemények, összefoglalók az új kiadványokról?