Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Magyar anime DVD-k
beküldve: 2007-03-19 16:06:01
(#26) De a lényeg a részletekben rejlik *dühöng* Az nem vámpír volt csakazért se,tuti *nyafog* Ninja Scroll meg amúgy sem ismerős,szóval nekem mondhatod
Igen,Leila (vagy hogy hívták) kicsit fura volt ott,mondjuk előre láthattuk hogy megváltozik,tipikus anime vonás -.-
De tisztázzuk a végét...az Éj város az tényleg éj városa vagy csak utalgattak a jó öreg megváltó halálra?
Plusz azt a vérzős dolgot nem teljesen értettem (lehet nem pont akkor kellett volna újabb adag chipset önteni a tálba Iylanak..:P),amikor Charlottot megharapja az "ál-Maier" és csordogál a vére fölfelé..az mi is volt?Nem figyeltem
Igen,Leila (vagy hogy hívták) kicsit fura volt ott,mondjuk előre láthattuk hogy megváltozik,tipikus anime vonás -.-
De tisztázzuk a végét...az Éj város az tényleg éj városa vagy csak utalgattak a jó öreg megváltó halálra?
Plusz azt a vérzős dolgot nem teljesen értettem (lehet nem pont akkor kellett volna újabb adag chipset önteni a tálba Iylanak..:P),amikor Charlottot megharapja az "ál-Maier" és csordogál a vére fölfelé..az mi is volt?Nem figyeltem
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Még egy dolgot írok a D-vel kapcsolatban és nem nyaggatom tovább ... az árnyékban mozgó vámpírt egy az egyből a Ninja Scrollból vették
Vámpír?.. O.o Az biztos vámpír volt? Homályosítsatok fel mert nem nagyon emlékszem ^^"
Hozzászólásom lényege nem ez volt ... de tőlem akkor lehet "vámpírféleség" is!
A végében nekem az nem teccett ahogya csaj drukkolt nekik hogy xálljanak fel ... az egy kicsit xánalmas volt, vixont a legvége az jó volt!
Még egy dolgot írok a D-vel kapcsolatban és nem nyaggatom tovább ... az árnyékban mozgó vámpírt egy az egyből a Ninja Scrollból vették
Vámpír?.. O.o Az biztos vámpír volt? Homályosítsatok fel mert nem nagyon emlékszem ^^"
A VHD-nak, szentem kicsit hülyén van megcsinálva a vége, meg ahoz képest hogy a jövőben jáccodik eléggé elavúlt fegyvereik vannak. De azzé teccet.
Na igen,távoli jövő,de azért ott nyilaznak és pacival rohangálnak..mondjuk az a ló..az a hiper-ló,az tényleg nem mai dolog...
beküldve: 2007-03-18 16:55:09
(#22) A VHD-nak, szentem kicsit hülyén van megcsinálva a vége, meg ahoz képest hogy a jövőben jáccodik eléggé elavúlt fegyvereik vannak. De azzé teccet.
Na tessék,mindenhol dícsérik,itt pedig egyszer megemlítem és lecseszik szegénykémet T_T...
Tény hogy vannak hibái a VHD-nek,például hogy elég keveset tudunk meg D-ről,és az a fightingolás is hosszabb lehetett volna D és Maier között,de ettől eltekintve egész szép anime lett,kicsit nyomasztó,kicsit szerelmes és ráadásul vámpíros
Tény hogy vannak hibái a VHD-nek,például hogy elég keveset tudunk meg D-ről,és az a fightingolás is hosszabb lehetett volna D és Maier között,de ettől eltekintve egész szép anime lett,kicsit nyomasztó,kicsit szerelmes és ráadásul vámpíros
Még egy dolgot írok a D-vel kapcsolatban és nem nyaggatom tovább ... az árnyékban mozgó vámpírt egy az egyből a Ninja Scrollból vették, és mielőtt mindenki lerohan ... tudom,h ugyanazok csinálták, de azért lehetett volna több fantáziájuk ... aki látta mind2t az tudja miről beszélek!
beküldve: 2007-03-17 21:36:55
(#20) Na tessék,mindenhol dícsérik,itt pedig egyszer megemlítem és lecseszik szegénykémet T_T...
Vampire hunter D - Bloodlust nak valóban vannak gyengeségei. A film inkább aból a szempontból érdekes hogy hogyan ötvöz különböző stílusokat. Meg azért mielött a pengéhez hasonlítjuk érdemes végigondolni hogy melyik volt elöbb... ;)
Appleseed-alatt valószínű a legtöbben a 2004es verzióra gondolnak. Látványos meg nem rossz de azért a manga jobb.
Elfen lied meg no komment. Nem megyek bele hogy hány sebből vérzik a project. De ha ez kell a népnek akkor tessék..
Appleseed-alatt valószínű a legtöbben a 2004es verzióra gondolnak. Látványos meg nem rossz de azért a manga jobb.
Elfen lied meg no komment. Nem megyek bele hogy hány sebből vérzik a project. De ha ez kell a népnek akkor tessék..
OKés, megfogtál ... a manga télleg előbb volt
beküldve: 2007-03-17 14:54:57
(#18) Vampire hunter D - Bloodlust nak valóban vannak gyengeségei. A film inkább aból a szempontból érdekes hogy hogyan ötvöz különböző stílusokat. Meg azért mielött a pengéhez hasonlítjuk érdemes végigondolni hogy melyik volt elöbb... ;)
"Plombáld le a múltat. Én is leleplombáltam. Mert Úgy folyik, rajtad keresztűl az élet. És megaksztja majd a vízórádat, a vízkő, mert az nálad keményebb."
beküldve: 2007-03-17 10:51:04
(#17) Én láttam az Elfen Lied-et, nekem is nagyon tetszett
Az openingje nagyon jó
Az openingje nagyon jó
"Mióta oly jelentéktelen vagyok, hibáim egyre ismétlődnek. Vajon mennyire kell megerősödnöm, hogy senki se sérüljön meg?"
Valaki látta az Appleseed-et? Az nagyon jó
Melyikre gondolsz??? Ugyanis kettő van...
Amúgy ami pillanatnyilag engem leginkább érdekel az az Interstella 5555 lesz. Elég érdekes egy darab de valahogy engem újra és újra képes a képernyő elé szögezni... már csak reménykednem kell hogy jó lesz a hazai DVD kiadás...
Odeon-nak meg nagy RESPEKT hogy mind az akira-t mind pedig a GITS et ilyen szinvonalon be merte válalni hiszen azért mégse egy biztoss kasszasikerről volt szó... Láásuk a folytatást...

Pff....Na, ez egy jó kérdés. Nem tom' melyik van meg, de az nagyon jóóóó
"Mióta oly jelentéktelen vagyok, hibáim egyre ismétlődnek. Vajon mennyire kell megerősödnöm, hogy senki se sérüljön meg?"
beküldve: 2007-03-17 08:58:38
(#15) Hali, ja én láttam az Allpasedet és tetszet.
Tegnap pedig megnéztem a Elfen Lied cimü 13 részes manga filmet nagyon ott van ezért ajánlom mindenkinek. Üdv mindedenkinek.l
Tegnap pedig megnéztem a Elfen Lied cimü 13 részes manga filmet nagyon ott van ezért ajánlom mindenkinek. Üdv mindedenkinek.l
Ma néztük meg barátnőimmel a Vampire Hunter D-t,és valami fantasztikus ^^
Én azt hittem,h jobb lesz ha már a "Ninja Scroll-osok" csinálták! A rajzok jól néznek ki, de a történet már uncseee ... van egy dhampir, ki akarja nyírni az összes vámpírt ( Penge pow4 ) , Drakula meg ellop egy gyönyörű kiscsajt!
Torrentek néha tudna segíteni, de a magyar kiadásról is rebesgetnek dolgokat...
A szerkesztők élete nem csak játék és mese...
beküldve: 2007-03-16 22:11:56
(#12) Ma néztük meg barátnőimmel a Vampire Hunter D-t,és valami fantasztikus ^^
Szerk: Hanon 2007-03-16 22:12:09