Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Magyar anime DVD-k
beküldve: 2007-03-19 16:06:01
(#26) De a lényeg a részletekben rejlik *dühöng* Az nem vámpír volt csakazért se,tuti *nyafog* Ninja Scroll meg amúgy sem ismerős,szóval nekem mondhatod
Igen,Leila (vagy hogy hívták) kicsit fura volt ott,mondjuk előre láthattuk hogy megváltozik,tipikus anime vonás -.-
De tisztázzuk a végét...az Éj város az tényleg éj városa vagy csak utalgattak a jó öreg megváltó halálra?
Plusz azt a vérzős dolgot nem teljesen értettem (lehet nem pont akkor kellett volna újabb adag chipset önteni a tálba Iylanak..:P),amikor Charlottot megharapja az "ál-Maier" és csordogál a vére fölfelé..az mi is volt?Nem figyeltem
Igen,Leila (vagy hogy hívták) kicsit fura volt ott,mondjuk előre láthattuk hogy megváltozik,tipikus anime vonás -.-
De tisztázzuk a végét...az Éj város az tényleg éj városa vagy csak utalgattak a jó öreg megváltó halálra?
Plusz azt a vérzős dolgot nem teljesen értettem (lehet nem pont akkor kellett volna újabb adag chipset önteni a tálba Iylanak..:P),amikor Charlottot megharapja az "ál-Maier" és csordogál a vére fölfelé..az mi is volt?Nem figyeltem
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Még egy dolgot írok a D-vel kapcsolatban és nem nyaggatom tovább ... az árnyékban mozgó vámpírt egy az egyből a Ninja Scrollból vették
Vámpír?.. O.o Az biztos vámpír volt? Homályosítsatok fel mert nem nagyon emlékszem ^^"
Hozzászólásom lényege nem ez volt ... de tőlem akkor lehet "vámpírféleség" is!
A végében nekem az nem teccett ahogya csaj drukkolt nekik hogy xálljanak fel ... az egy kicsit xánalmas volt, vixont a legvége az jó volt!
Még egy dolgot írok a D-vel kapcsolatban és nem nyaggatom tovább ... az árnyékban mozgó vámpírt egy az egyből a Ninja Scrollból vették
Vámpír?.. O.o Az biztos vámpír volt? Homályosítsatok fel mert nem nagyon emlékszem ^^"
A VHD-nak, szentem kicsit hülyén van megcsinálva a vége, meg ahoz képest hogy a jövőben jáccodik eléggé elavúlt fegyvereik vannak. De azzé teccet.
Na igen,távoli jövő,de azért ott nyilaznak és pacival rohangálnak..mondjuk az a ló..az a hiper-ló,az tényleg nem mai dolog...
beküldve: 2007-03-18 16:55:09
(#22) A VHD-nak, szentem kicsit hülyén van megcsinálva a vége, meg ahoz képest hogy a jövőben jáccodik eléggé elavúlt fegyvereik vannak. De azzé teccet.
Na tessék,mindenhol dícsérik,itt pedig egyszer megemlítem és lecseszik szegénykémet T_T...
Tény hogy vannak hibái a VHD-nek,például hogy elég keveset tudunk meg D-ről,és az a fightingolás is hosszabb lehetett volna D és Maier között,de ettől eltekintve egész szép anime lett,kicsit nyomasztó,kicsit szerelmes és ráadásul vámpíros
Tény hogy vannak hibái a VHD-nek,például hogy elég keveset tudunk meg D-ről,és az a fightingolás is hosszabb lehetett volna D és Maier között,de ettől eltekintve egész szép anime lett,kicsit nyomasztó,kicsit szerelmes és ráadásul vámpíros
Még egy dolgot írok a D-vel kapcsolatban és nem nyaggatom tovább ... az árnyékban mozgó vámpírt egy az egyből a Ninja Scrollból vették, és mielőtt mindenki lerohan ... tudom,h ugyanazok csinálták, de azért lehetett volna több fantáziájuk ... aki látta mind2t az tudja miről beszélek!
beküldve: 2007-03-17 21:36:55
(#20) Na tessék,mindenhol dícsérik,itt pedig egyszer megemlítem és lecseszik szegénykémet T_T...
Vampire hunter D - Bloodlust nak valóban vannak gyengeségei. A film inkább aból a szempontból érdekes hogy hogyan ötvöz különböző stílusokat. Meg azért mielött a pengéhez hasonlítjuk érdemes végigondolni hogy melyik volt elöbb... ;)
Appleseed-alatt valószínű a legtöbben a 2004es verzióra gondolnak. Látványos meg nem rossz de azért a manga jobb.
Elfen lied meg no komment. Nem megyek bele hogy hány sebből vérzik a project. De ha ez kell a népnek akkor tessék..
Appleseed-alatt valószínű a legtöbben a 2004es verzióra gondolnak. Látványos meg nem rossz de azért a manga jobb.
Elfen lied meg no komment. Nem megyek bele hogy hány sebből vérzik a project. De ha ez kell a népnek akkor tessék..
OKés, megfogtál ... a manga télleg előbb volt
beküldve: 2007-03-17 14:54:57
(#18) Vampire hunter D - Bloodlust nak valóban vannak gyengeségei. A film inkább aból a szempontból érdekes hogy hogyan ötvöz különböző stílusokat. Meg azért mielött a pengéhez hasonlítjuk érdemes végigondolni hogy melyik volt elöbb... ;)
"Plombáld le a múltat. Én is leleplombáltam. Mert Úgy folyik, rajtad keresztűl az élet. És megaksztja majd a vízórádat, a vízkő, mert az nálad keményebb."
beküldve: 2007-03-17 10:51:04
(#17) Én láttam az Elfen Lied-et, nekem is nagyon tetszett Az openingje nagyon jó
"Mióta oly jelentéktelen vagyok, hibáim egyre ismétlődnek. Vajon mennyire kell megerősödnöm, hogy senki se sérüljön meg?"
Valaki látta az Appleseed-et? Az nagyon jó
Melyikre gondolsz??? Ugyanis kettő van...
Amúgy ami pillanatnyilag engem leginkább érdekel az az Interstella 5555 lesz. Elég érdekes egy darab de valahogy engem újra és újra képes a képernyő elé szögezni... már csak reménykednem kell hogy jó lesz a hazai DVD kiadás...
Odeon-nak meg nagy RESPEKT hogy mind az akira-t mind pedig a GITS et ilyen szinvonalon be merte válalni hiszen azért mégse egy biztoss kasszasikerről volt szó... Láásuk a folytatást...
Pff....Na, ez egy jó kérdés. Nem tom' melyik van meg, de az nagyon jóóóó
"Mióta oly jelentéktelen vagyok, hibáim egyre ismétlődnek. Vajon mennyire kell megerősödnöm, hogy senki se sérüljön meg?"
beküldve: 2007-03-17 08:58:38
(#15) Hali, ja én láttam az Allpasedet és tetszet.
Tegnap pedig megnéztem a Elfen Lied cimü 13 részes manga filmet nagyon ott van ezért ajánlom mindenkinek. Üdv mindedenkinek.l
Tegnap pedig megnéztem a Elfen Lied cimü 13 részes manga filmet nagyon ott van ezért ajánlom mindenkinek. Üdv mindedenkinek.l
Ma néztük meg barátnőimmel a Vampire Hunter D-t,és valami fantasztikus ^^
Én azt hittem,h jobb lesz ha már a "Ninja Scroll-osok" csinálták! A rajzok jól néznek ki, de a történet már uncseee ... van egy dhampir, ki akarja nyírni az összes vámpírt ( Penge pow4 ) , Drakula meg ellop egy gyönyörű kiscsajt!
Torrentek néha tudna segíteni, de a magyar kiadásról is rebesgetnek dolgokat...
A szerkesztők élete nem csak játék és mese...
beküldve: 2007-03-16 22:11:56
(#12) Ma néztük meg barátnőimmel a Vampire Hunter D-t,és valami fantasztikus ^^
Szerk: Hanon 2007-03-16 22:12:09