Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Mit kéne magyarul kiadni?
beküldve: 2010-12-05 11:17:21
(#3665)
Szerk: misa95 2010-12-05 11:26:03
beküldve: 2010-12-04 19:28:10
(#3664) A legjobban jelenleg a Shiki-nek örülnék magyarul (sajnos egyelőre angolul sem tervezik kiadni, pedig irtó jó ). A kívánságlista többi részén: Kuroshitsuji, Alice 19th, Yotsubato, Natsume's Book of Friends, xxxHolic, Doubt, Dogs és még sok más szerepel, ami hirtelen nem jut az eszembe.^^"
Mindenesetre örülök a Clamp mangának, remélem hamarosan jön vmi mű Yuu Watase-tól is.
Mindenesetre örülök a Clamp mangának, remélem hamarosan jön vmi mű Yuu Watase-tól is.
beküldve: 2010-12-04 18:19:09
(#3663) Én örülnék a
-Black cat-nek , mert láttam az animét és nagyon bejött
-D.N.Angel-nek is , mert régi kedvencem.
-Black cat-nek , mert láttam az animét és nagyon bejött
-D.N.Angel-nek is , mert régi kedvencem.
┏━━━┳━┓╋┏┳━━━┓┏━━━┳━━┳━━━┳━━━┳━━━┓ ┃┏━┓┃┃┗┓┃┃┏━━┛┃┏━┓┣┫┣┫┏━━┫┏━┓┃┏━━┛ ┃┃╋┃┃┏┓┗┛┃┗━━┓┃┗━┛┃┃┃┃┗━━┫┃╋┗┫┗━━┓ ┃┃╋┃┃┃┗┓┃┃┏━━┛┃┏━━┛┃┃┃┏━━┫┃╋┏┫┏━━┛ ┃┗━┛┃┃╋┃┃┃┗━━┓┃┃╋╋┏┫┣┫┗━━┫┗━┛┃┗━━┓ ┗━━━┻┛╋┗━┻━━━┛┗┛╋╋┗━━┻━━━┻━━━┻━━━┛
Rég írtam...
^Ez. Énis régen írtam. Majd most.Nem megszokottan, de kell-ségi sorrendben (mert önző vagyok. Ha azokat írnám, aminek a nép is örülne, mi maradna nekem?)
Crows (hiba lenne ezt akár egyszer is nem előre írni. Nagy hiba. 26 kötet)
Azumanga Daioh/Yotsubato! (amit az elején írtam, nem teljesen igaz. Ezeknek mindenki örülne. 4/10+ kötet)
Teppu (Mit keres ez a harmadik helyen? 3 kötetnél tart. Csupán ezért)
Sundome (8 kötet, sok undorító, beteg, perverz dolog. //jk// Japánokról beszélünk)
Vinland Saga (9+ kötet. Winland.. izzé, Farmland Sa... Moe.... Mindegy, csodálatos)
Ciguatera (Olyan, mint a Sundome. Humorosnak kéne lennie, mégis televan drámával. 6 kötet)
Lucifer and the Biscuit Hammer (10 kötet awesomeness Gainax és The Pillows fanoknak. Kéne már egy anime)
Bakuman (10+ kötet. Az anime csalódás, túl vontatott. De attólmég szheresssshük)
Yozakura Quartet (9+ kötet... Asszem. Az alkotó a Durarara!! novel rajzolója)
Uzumaki (...)
Milk Closet (Néhgy kötet. Esélytelen, nahh)
My two wings (Ez frissen olvasott. A mangaka nagyon nem tud //vagy csak nem akar// rajzolni, de humora az van. Az első három kötetet végigröhögtem. Összesen 5)
Másfelől, az Oumagadoki Doubutsuen első kötete egy hónapja látta meg a napvilágot. Viszonylag népszerű, online pedig remek a fogadtatása, de még mindig veszélyben van. Azt pedig csak editor-in-chief bácsi mondhassa meg, hogy ez elég-e, hogy életben maradjon. Én meg ha lesz pénzem, rákérdezek a kötetre Animeföldén.
Azumanga Daioh/Yotsubato! (amit az elején írtam, nem teljesen igaz. Ezeknek mindenki örülne. 4/10+ kötet)
Teppu (Mit keres ez a harmadik helyen? 3 kötetnél tart. Csupán ezért)
Sundome (8 kötet, sok undorító, beteg, perverz dolog. //jk// Japánokról beszélünk)
Vinland Saga (9+ kötet. Winland.. izzé, Farmland Sa... Moe.... Mindegy, csodálatos)
Ciguatera (Olyan, mint a Sundome. Humorosnak kéne lennie, mégis televan drámával. 6 kötet)
Lucifer and the Biscuit Hammer (10 kötet awesomeness Gainax és The Pillows fanoknak. Kéne már egy anime)
Bakuman (10+ kötet. Az anime csalódás, túl vontatott. De attólmég szheresssshük)
Yozakura Quartet (9+ kötet... Asszem. Az alkotó a Durarara!! novel rajzolója)
Uzumaki (...)
Milk Closet (Néhgy kötet. Esélytelen, nahh)
My two wings (Ez frissen olvasott. A mangaka nagyon nem tud //vagy csak nem akar// rajzolni, de humora az van. Az első három kötetet végigröhögtem. Összesen 5)
Másfelől, az Oumagadoki Doubutsuen első kötete egy hónapja látta meg a napvilágot. Viszonylag népszerű, online pedig remek a fogadtatása, de még mindig veszélyben van. Azt pedig csak editor-in-chief bácsi mondhassa meg, hogy ez elég-e, hogy életben maradjon. Én meg ha lesz pénzem, rákérdezek a kötetre Animeföldén.
muzsika
"Their vomit-like chatter and laughter hardening together like shit, who has a crush on who...Who doesn't like who...All scum that would be better off dead! Those dumplings!" http://www.tubechop.com/watch/1444885
Szerk: Nakamura-san 2010-12-02 21:46:19
- Hetalia: Axis Powers (MAgyarország rulz XD)
Nem tudom melyik párhuzamos dimenzióból pottyantál ide, de a Hetalia manga már vagy egy fél éve elérhető magyarul á la Fumax kiadó és már a második kötet ékezik belőle.
Hát pedig én ezt pont nem láttam... Na mind egy XD (Jó tudni)
Na akkor még
- Backstage Mage
- Black Cat
- Claymore
beküldve: 2010-12-02 20:21:34
(#3660) Rég írtam...
Nahátakkorkéremszépen:
Hatsukoi limited (mer Kawashita Mizuki,a világ legprofibb ecchi mangakája)
FMA (mittomén,most ehhez van kedvem)
Dogs (a Hellsing úgyis befejeződik hamarosan,vmi brutál,hasonlóan ötletes mangának kéne átvenni a helyét,a Dogs erre pont jó)
Yotsuba& (awww)
meg egy Kingyo Used Books nevezetű csodába zúgtam bele nemrégiben (ezek a fránya IKKI Comix-os mangák,mernek újat,egyedit kitalálni,éppen ezért jók)
Nahátakkorkéremszépen:
Hatsukoi limited (mer Kawashita Mizuki,a világ legprofibb ecchi mangakája)
FMA (mittomén,most ehhez van kedvem)
Dogs (a Hellsing úgyis befejeződik hamarosan,vmi brutál,hasonlóan ötletes mangának kéne átvenni a helyét,a Dogs erre pont jó)
Yotsuba& (awww)
meg egy Kingyo Used Books nevezetű csodába zúgtam bele nemrégiben (ezek a fránya IKKI Comix-os mangák,mernek újat,egyedit kitalálni,éppen ezért jók)
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
beküldve: 2010-11-25 11:36:43
(#3659) Én a Shiki-t, az Übel Blattot és a Psyrent is szívesen látnám a polcokon.
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
beküldve: 2010-11-25 08:43:07
(#3658) Én mondjuk a Black Lagoonnak örülnék a legjobban. Ha eddig más országokban is nagy sikerrel bevált, akkor itt miért ne?
Igaz, hogy ongoing a maga 9 kötetével, de ha ahhoz viszonyítjuk, hogy ezek 2002 óta jöttek ki, a fejezete pedig havonta( nem is minden hónapban), akkor még az "ongoing" résszel nem is lenne olyan nagy baj.
Igaz, hogy ongoing a maga 9 kötetével, de ha ahhoz viszonyítjuk, hogy ezek 2002 óta jöttek ki, a fejezete pedig havonta( nem is minden hónapban), akkor még az "ongoing" résszel nem is lenne olyan nagy baj.
Angel Diary. DO WANT. Az a baj, hogy ongoing és eddig 12 kötet. De örülnék neki, ha a Fumax bevállalná. Szerintem marha jó és biztos lennének rá vevők.
Rákérdeztem, nem fogja bevállalni :(
beküldve: 2010-11-16 13:56:32
(#3656) FullMetal Alchemist-nek örülnék a legjobban.
at the end,we all die alone
Köszönöm
Neked is,meg Istennek is.Vannak még csodák
És ne csak off legyen,per pillanat úgyis rá vagyok kattanva a Hatsukoi limited-re,így nekem az bőven elég lenne szép magyar nyelven.
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
Szerk: Souichiro 2010-11-15 22:49:50
"Their vomit-like chatter and laughter hardening together like shit, who has a crush on who...Who doesn't like who...All scum that would be better off dead! Those dumplings!" http://www.tubechop.com/watch/1444885
beküldve: 2010-11-12 19:26:56
(#3653) Bleach
Soul Eather
Rust Blaster
természetesen Vampire Knight
Fullmetal Alcemist
D. Gray-Man
de rakhatnának fel animék zenéit hogy le lehessen őket tölteni vagy az oldalon + lejátszoban hallgatni
Soul Eather
Rust Blaster
természetesen Vampire Knight
Fullmetal Alcemist
D. Gray-Man
de rakhatnának fel animék zenéit hogy le lehessen őket tölteni vagy az oldalon + lejátszoban hallgatni
-Tenjho Tenge,mivel a CMX vmi végett gondolt egyet és nem adja ki az utolsó 4 kötetet,így hátha a Mangafan él a lehetőséggel és kiadja végig.22 kötet,na?
Azt gondolták, hogy milyen remek lenne hirtelen nem eladni eleget és abszolút csőd helyett inkább visszavonulni apuci, egy amerikai képregénykiadó-vállalat (DC Comics, asszem) szárnyai alá. Vagyis nem csak elbújtak, meg is szűntek. De valószínűleg a licenszjogokat eladogatják. Régebben meg is jelent egy hír ANN-on, hogy a Darkhorse lehet, h átveszi a Tenjou Tengét, azóta passz.
Most én nemis kívánok semmit, még mindig megvagyok illetődve a DTB-től.
Talán csak Crows, vagy valami ilyesmi.
beküldve: 2010-11-07 21:52:53
(#3651) áhh még pár ami eszembe jutott:
Fruits Basket
Kimi ni Todoke
La Corda d'Oro
School Rumble
Otomen
Ludwig Kakumei
Beast Master
Fruits Basket
Kimi ni Todoke
La Corda d'Oro