Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Mit kéne magyarul kiadni?
beküldve: 2010-11-07 21:05:01
(#3650) Mivel úgyis régen írtam...
-Hatsukoi limited,mert Kawashita Mizuki manga és szvsz egy hajszállal jobb,mint az Anedoki.
-Anedoki,ha már Kawashita Mizuki-t említettem előbb.
-Tenjho Tenge,mivel a CMX vmi végett gondolt egyet és nem adja ki az utolsó 4 kötetet,így hátha a Mangafan él a lehetőséggel és kiadja végig.22 kötet,na?
-Yotsuba&,mer nagyonjó.
-Dogs
-Hatsukoi limited,mert Kawashita Mizuki manga és szvsz egy hajszállal jobb,mint az Anedoki.
-Anedoki,ha már Kawashita Mizuki-t említettem előbb.
-Tenjho Tenge,mivel a CMX vmi végett gondolt egyet és nem adja ki az utolsó 4 kötetet,így hátha a Mangafan él a lehetőséggel és kiadja végig.22 kötet,na?
-Yotsuba&,mer nagyonjó.
-Dogs
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
- Hetalia: Axis Powers (MAgyarország rulz XD)
Nem tudom melyik párhuzamos dimenzióból pottyantál ide, de a Hetalia manga már vagy egy fél éve elérhető magyarul á la Fumax kiadó és már a második kötet ékezik belőle.
Ike Ike Don Don!
beküldve: 2010-11-07 14:27:08
(#3648) Bleach
One Piece
Ouran High School Host Club
Kaichou wa Maid-sama
Fullmetal Alchemist
Loveless
One Piece
Ouran High School Host Club
Kaichou wa Maid-sama
Fullmetal Alchemist
Loveless
Time waits for no one.
beküldve: 2010-11-07 13:37:33
(#3647) legszivesebben én soksok CLAMP mangát olvasnék. (A Shirahime Sho Örülük, bár már olvastam.)
De a legjobban a MAGIC KNIGHT RAYEARTH mangának örülnék ^^ (CSak 3 kötet. LÉTSZIIIII!!!!!)
Ezen kívül ami Clamp:
-xxxHolic
-X
-Clover
-Chobits
Ami pedig még jó lenne, de nem CLAMP
- Fullmetal ALchemist (Egyértelmű nem? )
- Dragon Half
- Arms Alchemy
- Battle Angel Alita
- Camelot Garden
- Chi's Sweet Home
- Dahlia the Vampire
- Emerald
- Gamerz Heaven
- GOTH
- Happy World!
- Kurozuka
- Love Hina
- Melty Blood
- Pet Shop of Horrors
ÉS MÉG SOK SOK VÁMPÍROS, SUCCUBUSOS, MEG GOTHICOS MANGÁT!!!
De a legjobban a MAGIC KNIGHT RAYEARTH mangának örülnék ^^ (CSak 3 kötet. LÉTSZIIIII!!!!!)
Ezen kívül ami Clamp:
-xxxHolic
-X
-Clover
-Chobits
Ami pedig még jó lenne, de nem CLAMP
- Fullmetal ALchemist (Egyértelmű nem? )
- Dragon Half
- Arms Alchemy
- Battle Angel Alita
- Camelot Garden
- Chi's Sweet Home
- Dahlia the Vampire
- Emerald
- Gamerz Heaven
- GOTH
- Happy World!
- Kurozuka
- Love Hina
- Melty Blood
- Pet Shop of Horrors
ÉS MÉG SOK SOK VÁMPÍROS, SUCCUBUSOS, MEG GOTHICOS MANGÁT!!!
Szerk: knightress 2010-11-07 13:42:48
beküldve: 2010-10-31 17:55:56
(#3646) Én legszívesebben a Monster és Love Hina párost olvasnám magyarul - ráadásul kb olyan hosszúak csak, mint az Árnybíró (Shin Angyo Onshi).
Csak az bukott el, aki meghalt, mert amíg él az ember, mindig van lehetősége jóvátenni bűneit.
Ti mit gondoltok mért nem vették annyian?
Szerintem azért, mert nem tudtak róla annyian, túl nagy volt a terjedelme és emiatt túl drága is, legalábbis a többi mangához képest drágább és nagyobb, illetve a dizájn nem olyan csili-vili, mint más mangák esetében.
Nem tudom, hogy valóban így van-e, de nekem személy szerint a Delta Vision reklámtechnikája tűnik a leggyengébbnek a mangakiadók közül. Persze a Trigun sikertelenségéhez nyilván az is hozzájárul, hogy eleve nincs akkora rajongóbázisa itthon, mint mondjuk a Narutónak, de őszintén szólva én nem hiszem, hogy csak ezen múlik.
Én mondjuk azon az állásponton vagyok, hogy jó kommunikációval (Ide értendő jelen esetben elsősorban a reklám.) mindent el lehet adni. A legtöbben észere se veszik ezeket a trükköket, pedig például azt is el lehet velük érni, hogy a világ minden pontján kólát igyanak az emberek, noha egyáltalán nem annyival jobb ital a többi üdítőhöz képest, hogy pusztán önmagáért világszerte szeressék. Ezt könyvkiadás tekintetében is lehet alkalmazni, mint ahogy minden másban is, szóval csak egy példa volt, ha valaki bele akarna kötni. Egyébként a Trigun felfuttatására lenne megoldás, de nem azért nem mondok semmit, mert nem tudok, hanem mert nekem ezért senki sem fizet és valószínűleg már ők sem akarnak ezzel foglalkozni. Lezárták a sorozatot és kész.
Csúcs ez az érzés, de csak annak, aki az, ami.
Én a mai napig haragszom a Delta Vision-re, amiért ilyen pofátlan módon beszüntették két kedvencem kiadását is (a másik a Berserk). Az oka talán az lehet, hogy az olyan listavezető címekhez képest, mint a Naruto/Death Note/Hellsing, ezek kevésbé ismertek. A Berserknél ezt talán meg is tudom érteni, hiszen az animéjét nem adta egyik csatorna sem, de a Trigun annak idején az A+ egyik húzócíme volt, még DVD-n is kiadták. Talán ha az Animax egy évben min. egyszer leadná, és nem a Naruto/Bleach/Death Note triumvirátus epizódjait ismételné orrba-szájba, akkor még lenne arra esély, hogy többen megismerjék.
"Muszáj hinnetek olyan dolgokban, amik nem igazak. Különben hogyan válhatnának valóra?"(Terry Pratchett: Vadkanapó)
beküldve: 2010-10-30 16:09:25
(#3642) Nekem a TRIGUN MAXIMUM lenne a legnagyobb vágyam hogy egyszer magyarul is elolvashassam és kezemben foghassam. Méltatlanul lett abbahagyva a Trigun sorozat kiadása ami talán a legrosszabbul esett tekintve hogy mennyien szeretik az animét...és talán furcsának is tartom ezt. Ti mit gondoltok mért nem vették annyian? Mert nekem ötletem sincs, esély sem volt hogy elérje azt a pontot a manga ahol elválik az anime és a manga cselekménye és beinduljon a történet. Talán csak azért foglalkoztat a dolog ennyire mert én nem vagyok valami jó angolból és sajna magyar fordítás sem készült eddig ezért reménykedem annyira talán hiába....
A csodához nem kell mindig Isten, csak VASH!!
beküldve: 2010-10-30 09:24:41
(#3641) Katekyon Hitman Reborn!
Bleach
One Piece
Soul Eater
Bleach
One Piece
Soul Eater
"We fear that which we cannot see"
illetve Break Blade
Egyenlőre csak az animét láttam, de az alapján jöhetne a manga is.
Kicsit megkésve reagálok erre, bocsi :)
Ajánlom a mangát, nagyon szépen van megrajzolva :)
Az animéből két részt láttam, és eddig nincs változás a sztoriban emlékeim szerint
beküldve: 2010-10-20 13:34:17
(#3639) Kár, hogy a Katekyon Hitman Reborn! esélytelen, ugyanis a magyar közönség szerintem a gag részekre nem lenne annyira vevő és ugye a manga 70%-át ez tezsi ki. Animében szerencsére ez csak az első 20 rész.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2010-10-20 00:39:26
(#3638) Kis túlzással ölni tudnék a dengeki daisy-ért.
De nagyon nagyon örülnék még a Code Geassnek, Bleachnek, Koukou debutnek, Faster than kissnek, Ourannak, fullmetal alchemistnek, Kaichou wa maid samának, Shinobi lifenak, tsuki no shippónak, Skip beatnek.... meg egy csomó minden másnak...
De nagyon nagyon örülnék még a Code Geassnek, Bleachnek, Koukou debutnek, Faster than kissnek, Ourannak, fullmetal alchemistnek, Kaichou wa maid samának, Shinobi lifenak, tsuki no shippónak, Skip beatnek.... meg egy csomó minden másnak...
Tudom, hogy kb a fele társaság lecsapja a fejem, ha itten elkezdek elégedetlenkedni a megjelenésekkel, de nem tehetek róla elmaradt a katarzis. A DTB animéje nagyon bejön, de ahogy elnézem a szkenneket neten a manga egy erős háááááááát, a shirahime sho nem nagyon mozgat meg bennem semmit, így a kép alapján a Vampire Knight-tal meg úgy vagyok, hogy imádom a mangakát (a Wanted! című munkája hihetetlen jó, szerintem azt is tovább kellett volna vinnie, mint egy kötet) és piros pont a marketingesnek (vagy kinek), hogy ilyen vámpíros időkben lecsapott rá, mert ez szerintem menni fog, de én megvárom már mi lesz a vége, mert most olyan szenvedős meg minden, ahhoz meg hosszú, hogy megvegyem, akkor is ha nem vagyok vele elégedett. Külföldről venni meg már nem akarok mangát, mert ha kiadják itthon, még ha nagyjából ugyanannyiba is kerül nyilván a hazait venném meg, még akkor is, ha a fordítás ezért vagy azért nem jön be annyira. Pedigm én TÉNYLEG akarom magára költeni a pénzem itthon. De amúgy hip hip, hogy vannak újdonságok, szélesedik a paletta, növekedhet a vevőkör, csak engem még nem nagyon sikerült lefedni.
beküldve: 2010-10-19 22:33:55
(#3637) Ha majd lesz időm, összegyűjtöm az összes kívánságomat, és ide írom. (Valamennyire reálisan gondolkodom, az Oh, My Godess nincs közte)
Addig is,
Yotsuba&!
Natsume Yuujinchou
Bunnydrop
Kamikaze Kaito Jeanne
Love Witch
Sakura Hime Kaden
Red River
Addig is,
Yotsuba&!
Natsume Yuujinchou
Bunnydrop
Kamikaze Kaito Jeanne
Love Witch
Sakura Hime Kaden
Red River
"Van egy mondás, ami a medve bőrére történő előre elkövetett ivás ellen int""
beküldve: 2010-10-19 21:29:40
(#3636) Shiki de jó is lenne. Akkor az angol nyelvű Higurashi mellett ez a gyöngyszem is a polcomon csücsülhetne magyarul *álmodozik* Ráadásul még csak 9 kötetnél tartanak.
Yotsubato!-nak, Kuroshitsujinak. az OHSHC-nek, meg az Alice 19th-nek örülnék még nagyon-nagyon.
Yotsubato!-nak, Kuroshitsujinak. az OHSHC-nek, meg az Alice 19th-nek örülnék még nagyon-nagyon.
Szerk: Yaven 2010-10-19 21:30:06
beküldve: 2010-10-18 19:32:54
(#3635) Időközben nekem is bővült :
Claymore
D.Gray-man
Bleach
Black Lagoon
Soul Eater
Claymore
D.Gray-man
Bleach
Black Lagoon