Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Mit kéne magyarul kiadni?
Én a Highschool of the dead-nek örülnék ha kiadnák.
Jelenleg az anime-jét nézem, és azt kell mondanom hogy abbahagyhatatlan.
Sokkal jobb mint eddig bármi zombis cucc amit láttam (pedig láttam egyet s mást!).
Nagyon jó a cselekménye, és szerethetőek a karakterek (kivéve a főhős srác. Az olyan semmilyen :P)
Sokkal jobb mint eddig bármi zombis cucc amit láttam (pedig láttam egyet s mást!).
Nagyon jó a cselekménye, és szerethetőek a karakterek (kivéve a főhős srác. Az olyan semmilyen :P)
Ezzel a kijelentéseddel igencsak kíváncsivá tettél....
Valóban ennyire jó???
Nekem is meg kellene szereznem...
beküldve: 2010-12-28 20:14:59
(#3694) Aminek nagyon szeretnék magyarul is látni, az jelenleg a Claymore és a Honey and Clover. :)
A Fumax adott ki egy kötetet Shirou Masamunétól, a manga szerzőjétől, de mivel nem teljesített jól az eladásokon, ezért azt írták: nem valószínű hogy a japánok belemennek abba hogy a mangaka más művei is megjelenjenek. Nem tudom hogy ez csak a Fumaxra vonatkozik, de a japánok valamiért így döntöttek.
Egy ideje :P
Amúgy én abban reménykedek, hogy ha megcsinálják a Gost in the Shell, a Battle Angel Alita, meg az Akira élőszereplős változatát végre, és ismertebb lesz, akkor utána azoknak a mangájukat is kiadják magyarul.
jó lenne.
Amúgy én abban reménykedek, hogy ha megcsinálják a Gost in the Shell, a Battle Angel Alita, meg az Akira élőszereplős változatát végre, és ismertebb lesz, akkor utána azoknak a mangájukat is kiadják magyarul.
jó lenne.
kíváncsi lennék ,hogyan csinálnák meg a Battle Angel Alita-t, de ez csak 2013-ban derül ki...talán.. xd
"I wonder ...if my existence can be forgiven?"
beküldve: 2010-12-28 19:45:42
(#3691) én Tonogai Yoshiki-Doubt mangáját vagy a DW-t szívesen látnám magyarul
"I wonder ...if my existence can be forgiven?"
beküldve: 2010-12-28 19:35:35
(#3690) Én a Highschool of the dead-nek örülnék ha kiadnák.
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
beküldve: 2010-12-28 19:30:09
(#3689) A korábbi top 5-höz még hozzácsatolnám a Bakuman-t. Nem olyan zseniális ugyan, mint a DN, de szívesen olvasnám ezt is magyarul.
beküldve: 2010-12-28 12:35:19
(#3688) beküldve: 2010-12-28 12:00:47
(#3687) Van ugyan folytatása, de jelenleg is befejezetlen.
Ha jól tudom, pont a Ghost in the shell miatt hagyta félbe az író.
Ha jól tudom, pont a Ghost in the shell miatt hagyta félbe az író.
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
-dominion tank police
Dominion már van magyarul :)
A dominionnak is több része van...és csak az egyik jelent meg magyarul...
Szerk: zsill 2010-12-27 21:17:45
beküldve: 2010-12-27 19:46:37
(#3685) Egy ideje :P
jó lenne.
jó lenne.
-dominion tank police
Dominion már van magyarul :)
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2010-12-27 15:26:46
(#3682) Szokásos hülyeségeim,rövidebb verzióban.
Anedoki
Hatsukoi limited
3-4 kötetes szösszenetekről van szó,hajrá Mangafan ^^
Ja és akárcsak a Naruto,vagy a Death Note,ez a két manga is a Jump-ban futott,lehet nem is olyan nehéz lecsapni rájuk.
Kérjükszépenezeket.
*kiskutyus szemekkel néz még mindig*
Anedoki
Hatsukoi limited
3-4 kötetes szösszenetekről van szó,hajrá Mangafan ^^
Ja és akárcsak a Naruto,vagy a Death Note,ez a két manga is a Jump-ban futott,lehet nem is olyan nehéz lecsapni rájuk.
Kérjükszépenezeket.
*kiskutyus szemekkel néz még mindig*
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
Szerk: Souichiro 2010-12-27 15:30:47
beküldve: 2010-12-27 15:10:27
(#3681) Én Masamune Shirrow munkáit favorizálnám....Bár jók angolul is...
-appleseed
-gits
-intron depot
-black magic
-dominion tank police
-posterbook-ok....-galhound , galgrease....etc...
-appleseed
-gits
-intron depot
-black magic
-dominion tank police
-posterbook-ok....-galhound , galgrease....etc...
Szerk: zsill 2010-12-27 15:12:28