Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Mit kéne magyarul kiadni?
beküldve: 2011-02-13 16:30:16
(#3755) Én a Kurohime-nek örülnék.
De amit még jó lenne ha kiadnának:
Battle Angel Alita
Battle Angel Alita-Last order
Tenjo Tenge
Blame!
Noise!
Trigun-Maximum
Highscool of the dead
De amit még jó lenne ha kiadnának:
Battle Angel Alita
Battle Angel Alita-Last order
Tenjo Tenge
Blame!
Noise!
Trigun-Maximum
Highscool of the dead
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
beküldve: 2011-02-06 16:16:07
(#3754) beküldve: 2011-02-06 15:03:21
(#3753) Én a Bleachet szeretném nagyon magyarul
,,A bizonyíték hiánya,nem a hiány bizonyítéka"
Szerk: Vízi~Majom 2011-02-06 15:04:12
beküldve: 2011-02-06 14:33:53
(#3752) Ízlés kérdése, no.
Attól hogy én azt mondom nem feltétlenül rossz és a DTB manga is az anime után jött. Mondjuk én azt se csipáztam annyira. De az első évad és a Wolf's Rain 26+4 része örök kedvenc, szóval a legkevesebb, hogy a mangákat is megveszem és elolvasom.
>Komolyabb mangák
Ilyen kiváló 'étlapot' az Aranyszarvasban sem tolnak az ember orra elé, mindnek nagyon örülnék. Sun-Ken Rockról sokat nem tudok, de egy ideje már szemezünk. Boichi bácsi írja/rajzolja és neki bizony nagyon szépek a rajzai. Főleg, ha színez.
>Sport
Itt a többségéhez nem tudok hozzászólni, a Light Wing viszont eléggé szarul teljesít a magazinban. Általában utolsó helyezett. De nem olvastam, nem tudok hozzá szólni. A Japók valószínűleg kinőttek a fociból, ez lehet az oka.
>Világvége
Coppelion is tervbe van, de a scan nagyon lassú (ugyanaz a csapat fordítja a Tepput is ;_;), inkább várok az animére, Ősszel jön.
>Stb.
Sundome, igen! Ide vele. KELLKELLKELL.
Yankee-kunból készült egy TéVé dráma, téliszünetben azt néztem végig és ott az tűnt fel, hogy Daichi az egyetlen jó karakter. De a manga az valószínűleg jobb. A népszerűség alapján.
5 kérés (önző módon, mert egyiknek sincs angol kiadása):
Crows (26 kötet)
Ciguatera (6 kötet)
Houkago Play (pill 3 kötet)
Hoshi no Samidare (10 kötet)
Vinland Saga (pill 9 kötet)
Attól hogy én azt mondom nem feltétlenül rossz és a DTB manga is az anime után jött. Mondjuk én azt se csipáztam annyira. De az első évad és a Wolf's Rain 26+4 része örök kedvenc, szóval a legkevesebb, hogy a mangákat is megveszem és elolvasom.
>Komolyabb mangák
Ilyen kiváló 'étlapot' az Aranyszarvasban sem tolnak az ember orra elé, mindnek nagyon örülnék. Sun-Ken Rockról sokat nem tudok, de egy ideje már szemezünk. Boichi bácsi írja/rajzolja és neki bizony nagyon szépek a rajzai. Főleg, ha színez.
>Sport
Itt a többségéhez nem tudok hozzászólni, a Light Wing viszont eléggé szarul teljesít a magazinban. Általában utolsó helyezett. De nem olvastam, nem tudok hozzá szólni. A Japók valószínűleg kinőttek a fociból, ez lehet az oka.
>Világvége
Coppelion is tervbe van, de a scan nagyon lassú (ugyanaz a csapat fordítja a Tepput is ;_;), inkább várok az animére, Ősszel jön.
>Stb.
Sundome, igen! Ide vele. KELLKELLKELL.
Yankee-kunból készült egy TéVé dráma, téliszünetben azt néztem végig és ott az tűnt fel, hogy Daichi az egyetlen jó karakter. De a manga az valószínűleg jobb. A népszerűség alapján.
5 kérés (önző módon, mert egyiknek sincs angol kiadása):
Crows (26 kötet)
Ciguatera (6 kötet)
Houkago Play (pill 3 kötet)
Hoshi no Samidare (10 kötet)
Vinland Saga (pill 9 kötet)
"Their vomit-like chatter and laughter hardening together like shit, who has a crush on who...Who doesn't like who...All scum that would be better off dead! Those dumplings!" http://www.tubechop.com/watch/1444885
Szerk: Nakamura-san 2011-02-03 16:36:09
beküldve: 2011-02-03 12:43:18
(#3750) beküldve: 2011-02-03 09:52:16
(#3749) Rég jártam erre.
Szenttehén: a Wolf's rain esetében nekem pedig a manga tetszett jobban,amíg olvastam addig tuti,hiába az anime volt előszőr?! De ha tényleg annyira kaki,akkor inkább más manga jöjjön helyette,hiszek a Mester úrnak
És a szokásos.
Kawashita Mizuki szenszej művekből:
Komolyabb mangák:
Akumetsu
Crows
Worst
Sun-Ken rock
Gantz
Dogs
Drifters
Black Lagoon
REAL
Egy kis sport következik,mindenféle:
Poszt apokalipszises-világvégés izék,mert jók:
Ecchi,meg hárem,meg vígjáték:
Szenttehén: a Wolf's rain esetében nekem pedig a manga tetszett jobban,amíg olvastam addig tuti,hiába az anime volt előszőr?! De ha tényleg annyira kaki,akkor inkább más manga jöjjön helyette,hiszek a Mester úrnak
És a szokásos.
Kawashita Mizuki szenszej művekből:
G Maru edition,már azt hittem,h az Anedoki után a szenszej egész nap csak a piná...izé nem fog több mangát készíteni,de ez a G Maru jónak ígérkezik.
Anedoki
Hatsukoi limited
Ichigo 100%
Anedoki
Hatsukoi limited
Ichigo 100%
Komolyabb mangák:
Akumetsu
Crows
Worst
Sun-Ken rock
Gantz
Dogs
Drifters
Black Lagoon
REAL
Egy kis sport következik,mindenféle:
Area no Kishi
Capeta,ójee,forma1-es meg gokartososos mangásosas izé,nagyon jóóó!
Eyeshield 21
Light Wing
Initial D
Bamboo Blade
Over drive
Capeta,ójee,forma1-es meg gokartososos mangásosas izé,nagyon jóóó!
Eyeshield 21
Light Wing
Initial D
Bamboo Blade
Over drive
Poszt apokalipszises-világvégés izék,mert jók:
Copellion
World Embryo,na ez nagyon-nagyon lécci,lécci,lécci Mangafan!Akira,höh.
World Embryo,na ez nagyon-nagyon lécci,lécci,lécci Mangafan!Akira,höh.
Ecchi,meg hárem,meg vígjáték:
To Love Ru
Sekirei
Yankee-kun to Megane-chan
Strawberry Marshmallow
Sundome
Sekirei
Yankee-kun to Megane-chan
Strawberry Marshmallow
Sundome
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
Szerk: Souichiro 2011-02-03 10:07:17
OFF válasz:
Mivel az angol kiadás alapból 14 dollárba kerül, ami jóval több, mint az átlagos manga ár (10 dollár körüli az áruk), ezért a magyar ár is magasabb, mint általában. Ezt csak azért mondom, mert nem nagyon fogsz találni 3000 Ft alatti árat (hacsak nem jön be bookline.hu-n véletlenül az angol kiadás is). Én am. a Bestsellers-t tudom ajánlani, itt valamivel olcsóbban tudod majd megrendelni a könyvet. Am. ez nagyon off topic volt, legközelebb a megfelelő témába írd a kérdésedet légyszi, mert nem ide való.
Szokásos listám lerövidítve: Shiki, OHSHC, Alice 19th (az első még angolul sem jelent meg , a másik kettő meg alapmű)
Anime landen már-már nevetséges áron adják.
Mivel az angol kiadás alapból 14 dollárba kerül, ami jóval több, mint az átlagos manga ár (10 dollár körüli az áruk), ezért a magyar ár is magasabb, mint általában. Ezt csak azért mondom, mert nem nagyon fogsz találni 3000 Ft alatti árat (hacsak nem jön be bookline.hu-n véletlenül az angol kiadás is). Én am. a Bestsellers-t tudom ajánlani, itt valamivel olcsóbban tudod majd megrendelni a könyvet. Am. ez nagyon off topic volt, legközelebb a megfelelő témába írd a kérdésedet légyszi, mert nem ide való.
Szokásos listám lerövidítve: Shiki, OHSHC, Alice 19th (az első még angolul sem jelent meg , a másik kettő meg alapmű)
beküldve: 2011-02-01 20:59:03
(#3747) beküldve: 2011-02-01 19:06:47
(#3746) Én személy szerint örülnék a Ludwig Revolution, a Soul Eater, a Kuroshitsuji Magyarországon történő kiadásának, illetve annak, ha az illetékes kiadó végre valahára folytatná az Angyalok menedékét!
Szerk: sallylla 2011-02-01 18:58:56
beküldve: 2011-02-01 18:55:55
(#3744) A bookline.hu-n 1900 Ft-s egységáron rendelhető 1-6ig, de sajnos csak németül. Ha mindenképpen ángliusul kell akkor a prospero.hu-nál próbálkozz, de náluk is valami 3000 Forint + ha nem vagy pesti, akkor 1500 a posta és átlag 1 hónap mire megérkezik.
Ike Ike Don Don!
Anime landen már-már nevetséges áron adják. Szal aki tud vmi helyet anime landen kívül az lécc írjon egy linket. megköszönném^^
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
<('-' <) <( '-' )> (>'-')> Dance Kurby Dance!
Szerk: Moderátor 2011-05-17 01:22:30
Szerk: Moderátor 2011-05-17 01:22:51
beküldve: 2011-02-01 18:03:53
(#3741) Highschool of the dead-et kellene kiadni magyarul. És mivel tudom, hogy ez a közeljövőben nem fog megtörténni, lécci valaki mondja meg, hogy hol tudom megvenni (magyarországon belül) az angol verziót.
Télleg nagyon szükségem van rá!
Télleg nagyon szükségem van rá!
<('-' <) <( '-' )> (>'-')> Dance Kurby Dance!