Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Mit kéne magyarul kiadni?
Ezt sajnos nem tudtam. Én azért még reménykedem benne, hogy még ebben az életben folytatni fogják. Kár lenne egy ilyen nagy nevet parlagon hagyni (csak Japánban eddig 24 millió kötetet adtak el, és még további 7 milliót világszerte). Talán az idén esedékes mozifilm feltámasztja az érdeklődést a manga iránt...
"Muszáj hinnetek olyan dolgokban, amik nem igazak. Különben hogyan válhatnának valóra?"(Terry Pratchett: Vadkanapó)
Szerk: Balus 2011-05-27 12:37:27
A Delta Vision 2011-es kiadói tervében ott szerepel a Berserk 6. és 7. kötete, a járulékos címek között pedig már a 8., 9. kötet is (persze a kiadó a változtatás jogát fenntartja )
Ez már tavaly is ugyanígy volt, csak az év volt más... :/
A Delta Vision 2011-es kiadói tervében ott szerepel a Berserk 6. és 7. kötete, a járulékos címek között pedig már a 8., 9. kötet is (persze a kiadó a változtatás jogát fenntartja )
De hogy ne legyek teljesen off (és amúgy is rég írtam már ide), itt van a szokásos listám, ami bővült egy-két új címmel:
Black Lagoon
Blame!
Deadman Wonderland
Fullmetal Alchemist
Ghost in the Shell
Highschool of the Dead
Soul Eater
http://www.deltavision.hu/cikk/kiadoi_terv_____/
De hogy ne legyek teljesen off (és amúgy is rég írtam már ide), itt van a szokásos listám, ami bővült egy-két új címmel:
Black Lagoon
Blame!
Deadman Wonderland
Fullmetal Alchemist
Ghost in the Shell
Highschool of the Dead
Soul Eater
"Muszáj hinnetek olyan dolgokban, amik nem igazak. Különben hogyan válhatnának valóra?"(Terry Pratchett: Vadkanapó)
Szerk: Balus 2011-05-27 11:57:10
kicsit le vagy maradva, mert a Trigun-t már kiadta pár éve a Delta vision.
Csak az a baj, hogy a Trigun-Maximum helyzete eléggé kilátástalan. Azt valószínűleg már nem fogják kiadni :(
Csak az a baj, hogy a Trigun-Maximum helyzete eléggé kilátástalan. Azt valószínűleg már nem fogják kiadni :(
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
beküldve: 2011-05-26 21:56:07
(#3811) inuyasha, bleach, pandora hearts, soul eater, hell girl, ghost stories, tokyo mew mew, yu yu hakusho, trigun, slayers.
engem ezek érdekelnek.
engem ezek érdekelnek.
beküldve: 2011-05-18 23:38:49
(#3810) No énis leírom mik érdekelnének.
Ane Doki
Pandora Hearts
Bamboo Blade
Crows
Yotsuba&
Air Gear
Tenjho Tenge
Hatsukoi limited
meg még kettő címet gyorsan...
ööö...
press reset button...
Legyen a Reborn,meg a...
a Berserket nem akarja a Mangafan véletlen kiadni? Vagy inkább vegye már át a Deltától,mert sosem jön ki a 6. kötet.Na meg ha a Mangafan adná ki,akkor ilyen szekszi védőborítós lenne.Szeressük ám a védőborítós mangákat.
Ane Doki
Pandora Hearts
Bamboo Blade
Crows
Yotsuba&
Air Gear
Tenjho Tenge
Hatsukoi limited
meg még kettő címet gyorsan...
ööö...
press reset button...
Legyen a Reborn,meg a...
a Berserket nem akarja a Mangafan véletlen kiadni? Vagy inkább vegye már át a Deltától,mert sosem jön ki a 6. kötet.Na meg ha a Mangafan adná ki,akkor ilyen szekszi védőborítós lenne.Szeressük ám a védőborítós mangákat.
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
beküldve: 2011-05-18 23:35:59
(#3809) Amit én látnék legszívesebben:
Highschool of the dead
Blame!
Noise!
Battle Angel Alita
Battle Angel Alita-Last Order
Battle Vixens (más néven Ikkitousen)
Tenjou Tenge
Trigun-Maximum
De amit még szívesen látnék:
Shirow Masamune, és Tsutomu Nihei munkák (a Dominionon, és a Rozsomákon kívül)
Highschool of the dead
Blame!
Noise!
Battle Angel Alita
Battle Angel Alita-Last Order
Battle Vixens (más néven Ikkitousen)
Tenjou Tenge
Trigun-Maximum
De amit még szívesen látnék:
Shirow Masamune, és Tsutomu Nihei munkák (a Dominionon, és a Rozsomákon kívül)
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
beküldve: 2011-05-18 23:21:45
(#3808) No, csak mert tanulnom kéne és nincs kedvem, gyorsan leírom hogy miket látnék szívesen magyarul a polcomon.
Shoujo:
+ Ouran High School Host Club
+ Alice 19th
+ Natsume's Book of Friends
Egyéb:
+ Kuroshitsuji
+ Yotsubato
+ Shiki
+ Durarara!!
+ Detroit Metal City
Shoujo:
+ Ouran High School Host Club
+ Alice 19th
+ Natsume's Book of Friends
Egyéb:
+ Kuroshitsuji
+ Yotsubato
+ Shiki
+ Durarara!!
+ Detroit Metal City
beküldve: 2011-05-18 22:12:28
(#3807) Tényleg jó lenne egy felmérést végezni, csak nem tudom hogy a kiadók figyelembe vennének e egy maszek felmérést.
Biztosan van valami, ami alapján ők is be tudják határolni hogy mire lenne igény, de nem tudom hogy ők mi alapján dolgoznak.
Lehet hogy a fórumot figyelik, bár ahány fórumozó, annyi vélemény. Ahányan vannak, annyi félét olvasnának szívesen.
Úgyhogy fogalmam sincs.
Biztosan van valami, ami alapján ők is be tudják határolni hogy mire lenne igény, de nem tudom hogy ők mi alapján dolgoznak.
Lehet hogy a fórumot figyelik, bár ahány fórumozó, annyi vélemény. Ahányan vannak, annyi félét olvasnának szívesen.
Úgyhogy fogalmam sincs.
Tényleg nagyon király lenne, de én nem látok rá túl sok esélyt sajnos :(
Az a baj vele, hogy itt magyarországon nincs akkora hírneve (tuttommal), és nincs úgy agyon hypeolva, mint a Deathnote, a Naruto, a Vampire Knight, meg hasonlók.
Az a baj vele, hogy itt magyarországon nincs akkora hírneve (tuttommal), és nincs úgy agyon hypeolva, mint a Deathnote, a Naruto, a Vampire Knight, meg hasonlók.
Az biztos, hogy kevéssé ismert, bár ha létezhet ilyen, lehet megérné felmérni az igényeket, esetleg előrendeléssel, limitált példányszámmal kiadni... nincs semmi, amit megfelelő szervezéssel ne lehetne megoldani :)
/Amúgy szerintem többen ismerik és szeretik, mint ahogy elsőre tűnik, én már elég sok váratlan helyen futottam bele olyan emberbe, aki ismerte és szerette (!) is - érdeklődne magyar kiadás iránt... megfelelő helyeken hirdetve, elég sokakhoz el lehetne jutni így.../
beküldve: 2011-05-18 15:05:51
(#3805) beküldve: 2011-05-18 09:43:29
(#3804) Tényleg nagyon király lenne, de én nem látok rá túl sok esélyt sajnos :(
beküldve: 2011-05-18 09:21:43
(#3803) Sziasztok!
Neon Genesis Evangelion jó lenne itthon nagyon... van rá bármi esély, hogy kiadják/kiadjátok? (egyszer került a kezembe élőben egy példány, ráadásul francia nyelvű :l... gépen megvan persze, de olyan jó lenne egy igényes, kézzelfogható verzió... )
Neon Genesis Evangelion jó lenne itthon nagyon... van rá bármi esély, hogy kiadják/kiadjátok? (egyszer került a kezembe élőben egy példány, ráadásul francia nyelvű :l... gépen megvan persze, de olyan jó lenne egy igényes, kézzelfogható verzió... )
Régen, mikor felkapottabb volt itthon a sorozat, akkor biztosan elnyerte volna sokak tetszését. Most már olyan esélytelen próbálkozás lenne szerintem, mintha az Inuyashát adnák ki.
Páran lehet hogy vennék, de garantáltan nem annyian, mint amennyien pár évvel ezelőtt vették volna.
Amúgy én továbbra is a Highschool of the Dead-et látnám szívesen magyarul.
Páran lehet hogy vennék, de garantáltan nem annyian, mint amennyien pár évvel ezelőtt vették volna.
Amúgy én továbbra is a Highschool of the Dead-et látnám szívesen magyarul.
Szerk: A Márk 2011-04-27 21:15:10
beküldve: 2011-04-27 21:02:20
(#3801)