Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Mit kéne magyarul kiadni?
beküldve: 2011-04-11 07:04:57
(#3800) Full Metal Panic! Sigmat kellene szerintem kiadni! Az szerintem sokak tetszését elnyerné! ^^
Én most kicsit abban reménykedek, hogy Hollywood-nak hála, pár anime ismertebb lesz, és nagyobb eséllyel adják majd ki magyarul őket.
Nem is hangzik rosszul.
Na meg a szokásos,öccázadik alkalommal,a jól ismert felállás.
Kéne a Crows,a Crows Zero,meg a Worst.
Kawashita Mizukitól a Hatsukoi limited,az Anedoki,meg a G Maru edition.
Per pillanat ennyi.
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
Jaja, hallottam. Csak kifelejtettem a listából.
Am aíBleach után, kiváncsi leszek mikor jelentik be az amcsik, egy Naruto, vagy egy One Piece élő szereplős filmet XD (már nem mintha örülnék ezeknek, de Hollywoodból kinézem XD)
Am aíBleach után, kiváncsi leszek mikor jelentik be az amcsik, egy Naruto, vagy egy One Piece élő szereplős filmet XD (már nem mintha örülnék ezeknek, de Hollywoodból kinézem XD)
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
Szerk: A Márk 2011-03-26 12:48:52
Én most kicsit abban reménykedek, hogy Hollywood-nak hála, pár anime ismertebb lesz, és nagyobb eséllyel adják majd ki magyarul őket.
Nemtudom hallottál-e róla, de a Death note amerikai filmjében Zac Efront akarják Light-nak... Hát nem tudom...Mondjuk lehet h pont ez fogja népszerűvéd (de sz@rrá is..) tenni...
meh....
A Spielberg azt ígérte (legutóbb), hogy az Avatar 2 után egyből ennek fog nekilátni...hát majd meglátjuk
(Amúgy az Avatarra többet kellett várni, mégis elkészült).
(Amúgy az Avatarra többet kellett várni, mégis elkészült).
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
Battle Angel Alita
Ezt a filmet már legalább 4-5 éve ígérik hogy készül. Ha jól tudom még el sem kezdték. Mivel az Avatar ennyire befutott nem is nagyon számítok rá a közeljövőben...
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
(aki nem tudná, olyan címek lesznek meg amerikásítva mint:
Ghost in the shell
Battle Angel Alita
Akira
Bleach
Neon Genesis-Evangelon...és biztosan lesz még jó pár cím.
Én, személy szerint a Dragon ball film után, már nem számítok semmi jóra XD)
(aki nem tudná, olyan címek lesznek meg amerikásítva mint:
Ghost in the shell
Battle Angel Alita
Akira
Bleach
Neon Genesis-Evangelon...és biztosan lesz még jó pár cím.
Én, személy szerint a Dragon ball film után, már nem számítok semmi jóra XD)
Szerk: A Márk 2011-03-25 20:07:44
beküldve: 2011-03-20 15:22:50
(#3793) Kawashita Mizukitól valami,valami Ichigo 100%,Anedoki,Hatsukoi limited,vagy a friss G Maru edition.
Crows és a Worst nagyon várós.
Black Lagoon,Dogs,Coppelion,Sun-ken rock,Gantz közül bármelyik szintén.
Oh! Greattől Air Gear,vagy Tenjho Tenge.
Yotsubato,Yankee-kun to Megane-chan,hogy jókat nevessünk az idétlenségeken.
Bakuman és G Senjou Heaven's door meg csak.
Na meg a Black Cat és a To Love Ru is jó lenne,igaz?
Crows és a Worst nagyon várós.
Black Lagoon,Dogs,Coppelion,Sun-ken rock,Gantz közül bármelyik szintén.
Oh! Greattől Air Gear,vagy Tenjho Tenge.
Yotsubato,Yankee-kun to Megane-chan,hogy jókat nevessünk az idétlenségeken.
Bakuman és G Senjou Heaven's door meg csak.
Na meg a Black Cat és a To Love Ru is jó lenne,igaz?
beküldve: 2011-03-20 15:06:40
(#3792) Èn amit a legjobban szeretnék magyarul olvasni az a Bleach, a Soul Eater, a Shaman King, ès a Fullmetal Alchemist.
(de leginkább a Soul Eater-t)
(de leginkább a Soul Eater-t)
A hívott szám jelenleg nem kapcsolható...
beküldve: 2011-03-20 14:12:55
(#3791) Javaslom a Tegami Bachit. Nem valami hosszú (igaz még nincs befejezve) de én roppantúl élvezem az olvasást. Izgalmas sztori awesome képvilág. CSak ajánlani tom. (:
Bocsesz, muszáj volt kiírnom, megszállottjává váltam pedig egy hete ismerem és nézem az animét is.
Ha döntened kell, az is döntés, ha úgy döntesz, hogy nem döntesz.
Szerk: Kyoro-chan 2011-03-20 14:15:20
beküldve: 2011-03-20 14:04:51
(#3790) Tulajdonképpen mindenkinek egy csomó vágya van, amiből néhány azonos mások vágyával.
Nem azért vagyok vagyok pár manga ellen, mert "már nem is szeretem, blablabla", de ha jól megnézzük, egy három-hat kötetes valamit még meg tud venni bárkit, de egy negyven kötetes valamit, kevesen, max ha bankot robbant. Főleg mostanában.
Ezért én nem is írok címet, inkább azt mondom, legyen bármi, ami elég különleges, szokatlan, ismeretlen, és főleg one shot.
Nem azért vagyok vagyok pár manga ellen, mert "már nem is szeretem, blablabla", de ha jól megnézzük, egy három-hat kötetes valamit még meg tud venni bárkit, de egy negyven kötetes valamit, kevesen, max ha bankot robbant. Főleg mostanában.
Ezért én nem is írok címet, inkább azt mondom, legyen bármi, ami elég különleges, szokatlan, ismeretlen, és főleg one shot.
Hogy egyik volt tanáromat idézzem, "ha untok lőjetek le". Vagyis, ha nem tetszik, amit írtam.
"Van egy mondás, ami a medve bőrére történő előre elkövetett ivás ellen int""
Szerk: Moderátor 2011-05-17 00:32:14
beküldve: 2011-03-20 11:21:26
(#3788) Régen voltam itt, úgyhogy ideje ismét közzétennem leghőbb vágyaimat, amik jelen esetben mangák képében materializálódnak:
Nézzük előszőr a 15 legfontosabbat:
Air Gear (30-), Bakuman (12-), Bleach (48- ), Detroit Metal City (10), Gantz (30-) Genshiken - The Society for the Study of Modern Visual Culture (9), Great Teacher Onizuka (25+6-), Love Hina (14), Highschool of the Dead (6-), Ichigo 100% (19), School Rumble (22+1), Shaman King Kanzen-Ban (27), Slam Dunk (31, kanzenban 24), Soul Eater (19-), Trigun Maximum (14).
És a többi:
A.I. ga Tomaranai! (8), Afro Samurai (2), Bad Company (1), Bakuden Shoot Beyblade (14), Black Lagoon (9-), Burn-Up: Excess & W (1), Buzzer Beater (4, bunkoban 2), Cowboy Bebop (3+2), Cross Over (7), Crows (26+9-+2-), D.Grayman (21-+3-), Densetsu no Stafy (2+1-), Densha Otoko - Net Hatsu, Kakueki Teisha no Love Story (3), Dogs (1+6-), Dragon Ball (42, kanzenban 34), Drifters (1-), Eyeshield 21 (37)
------------------------------ -------------------------------- ------
Fairy Tail (24-), Full Metal Panic! (9+5+14-+1+7), Fullmetal Alchemist (27), Golden Boy (10+1-), Gun Blaze West (3), Gyo (2), Hanaukyo Maid Tai (14), Hatsukoi Limited (4), Inu Neko Jump! (5), Itsudatte My Santa (1), Kanojyo Wa Kannou Shousetsuka (6), Kimi no Iru Machi (14-), Koko ga Uwasa no El Palacio (2-), Koukaku Kidoutai (1+1+1), Koukoku no Shugosha (5), Lilim Kiss (2)
Meitantei Conan (71-), Midori no Hibi (8), Nana to Kaoru (6-+1), Negima! Magister Negi Magi (33-+7), Real (10-), Saikyō! Toritsu Aoizaka Kōkō Yakyūbu (26), Samurai Champloo (2), Samurai Deeper Kyo (38), Shonan Junai Gumi (31, bunkoban 15), Suzuka (18), One Piece (61-), Tenjō Tenge (22), Uzumaki (3), Worst (25-+1), Yankee-kun to Megane-chan (21-), Yu-Gi-Oh! (38).
Most lehet választani.
Nézzük előszőr a 15 legfontosabbat:
Air Gear (30-), Bakuman (12-), Bleach (48- ), Detroit Metal City (10), Gantz (30-) Genshiken - The Society for the Study of Modern Visual Culture (9), Great Teacher Onizuka (25+6-), Love Hina (14), Highschool of the Dead (6-), Ichigo 100% (19), School Rumble (22+1), Shaman King Kanzen-Ban (27), Slam Dunk (31, kanzenban 24), Soul Eater (19-), Trigun Maximum (14).
És a többi:
A.I. ga Tomaranai! (8), Afro Samurai (2), Bad Company (1), Bakuden Shoot Beyblade (14), Black Lagoon (9-), Burn-Up: Excess & W (1), Buzzer Beater (4, bunkoban 2), Cowboy Bebop (3+2), Cross Over (7), Crows (26+9-+2-), D.Grayman (21-+3-), Densetsu no Stafy (2+1-), Densha Otoko - Net Hatsu, Kakueki Teisha no Love Story (3), Dogs (1+6-), Dragon Ball (42, kanzenban 34), Drifters (1-), Eyeshield 21 (37)
Fairy Tail (24-), Full Metal Panic! (9+5+14-+1+7), Fullmetal Alchemist (27), Golden Boy (10+1-), Gun Blaze West (3), Gyo (2), Hanaukyo Maid Tai (14), Hatsukoi Limited (4), Inu Neko Jump! (5), Itsudatte My Santa (1), Kanojyo Wa Kannou Shousetsuka (6), Kimi no Iru Machi (14-), Koko ga Uwasa no El Palacio (2-), Koukaku Kidoutai (1+1+1), Koukoku no Shugosha (5), Lilim Kiss (2)
Meitantei Conan (71-), Midori no Hibi (8), Nana to Kaoru (6-+1), Negima! Magister Negi Magi (33-+7), Real (10-), Saikyō! Toritsu Aoizaka Kōkō Yakyūbu (26), Samurai Champloo (2), Samurai Deeper Kyo (38), Shonan Junai Gumi (31, bunkoban 15), Suzuka (18), One Piece (61-), Tenjō Tenge (22), Uzumaki (3), Worst (25-+1), Yankee-kun to Megane-chan (21-), Yu-Gi-Oh! (38).
Most lehet választani.
..the Kombat is Reality, your fate is a finality, I never use Babalities, that's just not my mentality.
Szerk: Travis 2011-03-20 11:45:23
beküldve: 2011-03-06 22:30:22
(#3787) Csak mert rég írtam ide,meg az íze kedvéért a szokásos.
Még mindig egyetlen egy Kawashita Mizuki manga nem gyütt ki magyarú,Anedoki vagy Hatsukoi limited kéne a népnek,vagy a nemrégiben indult "G Maru edition" is jó lenne.Azt még be is lehetne érni.
Crows,meg Akumetsu,Coppelion,Sun-ken rock,hogy a hárdkór-eksön fanok tudjanak miért magukhoz nyúln...mármint az igényeiket kielégítik ezek a frankó címek.De a Dogs és a Black Lagoon ismertebb,így jobb váalsztás lenne.Mer csak.
Bakuman manga meg kő,me alapbú jobb,mint a Desznótó.
Valami "Mirai Nikki",esetleg a "World embryo" is várós,nagyon.
Ga-rei és Shiki.Golden Boy,Kiss x Sis.
Még mindig egyetlen egy Kawashita Mizuki manga nem gyütt ki magyarú,Anedoki vagy Hatsukoi limited kéne a népnek,vagy a nemrégiben indult "G Maru edition" is jó lenne.Azt még be is lehetne érni.
Crows,meg Akumetsu,Coppelion,Sun-ken rock,hogy a hárdkór-eksön fanok tudjanak miért magukhoz nyúln...mármint az igényeiket kielégítik ezek a frankó címek.De a Dogs és a Black Lagoon ismertebb,így jobb váalsztás lenne.Mer csak.
Bakuman manga meg kő,me alapbú jobb,mint a Desznótó.
Valami "Mirai Nikki",esetleg a "World embryo" is várós,nagyon.
Ga-rei és Shiki.Golden Boy,Kiss x Sis.
nemtudom te meddig jutottál el,
de én az első kötetet magyar fanfordítással itt töltöttem le [Link]
a második kötetet meg angolul olvastam itten [Link]
de én az első kötetet magyar fanfordítással itt töltöttem le [Link]
a második kötetet meg angolul olvastam itten [Link]
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
"Pedig egyszer esküszöm a lelkemre, a butaság plázájának üvegét öklömmel verem be "
Szerk: Moderátor 2011-05-17 01:08:46