Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Mit kéne magyarul kiadni?
beküldve: 2011-02-23 16:28:54
(#3770) A Bishoujo Senshi Sailor Moon lenne a legjobb választás *vidáman fütyörészik* Arról nem is beszélve, hogy elég aktuális, mert ha a forrásaimnak csak egy kicsit is lehet hinni mostanság indult újra hódító hadjáratra. (Google a barátotok ha nem hiszitek, de pédlául a mangát nemrég kezdték el kiadni olaszul az anime meg már jó pár országot megjárt január óta)
Ike Ike Don Don!
Zettai Kareshi :p
Ayashi no Ceres
Card Captor Sakura
...
Fushigi Yuugi
Fullmoon wo Sagashite
Kamikaze Kaitou Jeanne
Igen, meg még a Dengeki Daisy,
Yotsuba to!
Love Hina
Ranma 1/2
Kuragehime
Sand Cronicles
vagy valami retro shoujo (pl: Bishoujo Senshi Sailor Moon. Túl nagy kérés, ne?)
Bocs, ha ismétlem önmagam, de mások is ezt teszik.
"Van egy mondás, ami a medve bőrére történő előre elkövetett ivás ellen int""
A Hellsing helyett jöhetne a Crows.Mer csak.
Teccik az érvelés. Csodálatos.Valóban csodálatos.
Egyszerűen csodálatos.
Cuppanós annak a szőrzetére, aki veszi a referenciát és nem a Háté. Vagy Mester. Vagy Zetsu. Vagy Níör.
Komolyabban szemlélve a témát, a Black Lagoon már jobban passzolna a Hellsing után. Vagy a Jack Frost. Az pont olyan, mint a Hellsing, csak nincsenek benne názik és egy iskolában játszódik. És ecchi. És manhwa.
Vagy a Drifters.
"Their vomit-like chatter and laughter hardening together like shit, who has a crush on who...Who doesn't like who...All scum that would be better off dead! Those dumplings!" http://www.tubechop.com/watch/1444885
Szerk: Nakamura-san 2011-02-22 21:42:13
beküldve: 2011-02-21 19:54:20
(#3767) A Soul Eater második "részét" is jó lenne kiadni Bár én angolul is értem, de gondolom beírom hogy van ilyen is.
Soul Eater Not
Soul Eater Not
健全なる" 魂" は、 健全なる精神と、 健全なる肉体に宿る。 "Kenzen naru tamashi wa, kenzen naru seishin to, kenzen naru nikutai ni adoru." Az egészséges lélek, az egészséges elmében, és az egészséges testben lakozik.
beküldve: 2011-02-21 17:33:31
(#3766) Elöször is a most futó mangák többi kötetét *.*
De amúgy:
Bleach
Soul Eater
Darker than black
Hell girl
meg még sok van.... xD
De amúgy:
Bleach
Soul Eater
Darker than black
Hell girl
meg még sok van.... xD
beküldve: 2011-02-20 15:25:23
(#3765) Tudom, hogy eddig a MANGATTACK fordította le és adta ki a Gravitation-t, de az utóbbi időben (minimum fél éve) se híre se hamva az ötödik kötetnek... Nem értem miért... Hiszen elég népszerű manga a yaoi rajongók körében, nem? Szeretném megkérdezni, hogy nem-e lehetséges a Gravitation újabb, vagy folytatólagos kiadása? De ha ez nem lehetséges, akkor legalább valaki adjon nekem okot arra, hogy miért maradt abba ennek a nagyszerű mangának a kiadása!? NAGYON szeretném, ha legalább egy elfogadható indokot adna nekem valaki!
"A gyarlóság a testen belül rothadás. Mint az üszkösödés, olyan az. Tizenéves korom derekától végig ezt éreztem. Ez idegesített folyton. Tudod te, milyen az, hogy valaki kétségtelenül rohad és ő maga is tud erről?"
Szerk: Mizumi 2011-02-20 15:26:03
beküldve: 2011-02-20 11:08:45
(#3764) Sztem is kiadhatnák a mostani mangák további részeit
pl. Nana, Death Note, Chrno Crusade, Vampire Knight...stb
Amúgy szeretném a Highschool Of the Deadet
a Soul Eatert
D.Gray-Man
Ja és végre kiadhatnák a Darker than Blacket is*-*
pl. Nana, Death Note, Chrno Crusade, Vampire Knight...stb
Amúgy szeretném a Highschool Of the Deadet
a Soul Eatert
D.Gray-Man
Ja és végre kiadhatnák a Darker than Blacket is*-*
"Amíg hiszünk a holnapban, az egyik lábunkat a másik elé téve... belülről áradó erő járja át a testünk. Erős életet élni, annyit jelent, hogy képesek vagyunk mosolyogni."
beküldve: 2011-02-19 14:46:23
(#3763) Én nagyon-nagyon szeretném ha a Shugo Chara-t kiadnák magyarul.Kedvenc animém és a mangában legalább rendesen be van fejezve...Olyan jó lenne ha el tudnám olvasni,csak az angoltudásommal nem sokra megyek T.T
Meg persze a Nanát végig meg a Death note-ot meg Bizenghast,Jpop bálvány mangákat folytatni de azt nem a mnagafan fordítja^^
Meg persze a Nanát végig meg a Death note-ot meg Bizenghast,Jpop bálvány mangákat folytatni de azt nem a mnagafan fordítja^^
Miya^^Neko-chan^^
Szerk: Miya^^Neko-chan^^ 2011-02-19 14:54:17
beküldve: 2011-02-18 21:41:19
(#3762) Először sztem fejezzék be az eddig elkezdett mangákat aztán jöhet a többi, mert az ember beleőrül, hogy mindig lemarad valamiről. Főleg az, aki minden eddig megjelent művet szereti pl. én is.
De ötleteim nekem is lennének
D.N.Angel *.*
Chobits
Bleach *.*
Ayashi no Ceres
Card Captor Sakura
Tsubasa Rezervoir Chronicle
Fushigi Yuugi
Fullmoon wo Sagashite
Kamikaze Kaitou Jeanne
stb...
Tudnám még sorolni ítélet napig :) de egyenlőre tartom magam a fenti véleményemhez!
De ötleteim nekem is lennének
D.N.Angel *.*
Chobits
Bleach *.*
Ayashi no Ceres
Card Captor Sakura
Tsubasa Rezervoir Chronicle
Fushigi Yuugi
Fullmoon wo Sagashite
Kamikaze Kaitou Jeanne
stb...
Tudnám még sorolni ítélet napig :) de egyenlőre tartom magam a fenti véleményemhez!
Sanako
beküldve: 2011-02-18 20:24:31
(#3761) Ez most egy kib*szott nagy értelmetlen semmi lesz,de ha logikusan gondolkodunk,akkor miért is ne jöhetnének majd ezek a mangák.
Naszóóvaaa.
World Embryo manga,jöhetne a Chrno Crusade befejezése után,főleg,mert rá lehetne írni: "a Chrno Crusade alkotójátú" Tuti vevős lenne.
Akumetsu majd az Árnybírót váltaná,hasonló csúnya világ és adott a "főhős",aki gonosz és hataloméhes bácsikat csinál ki elég látványosan.
Bakuman a Death Note befejezése után.Megint mekkora lenne már és rá lehetne nyomatni,"a Detnót aaakotóitú".
Na meg Anedoki és Hatsukoi Limited,3 valamint 4 kötetes kis szösszenetek.
Naszóóvaaa.
World Embryo manga,jöhetne a Chrno Crusade befejezése után,főleg,mert rá lehetne írni: "a Chrno Crusade alkotójátú" Tuti vevős lenne.
Akumetsu majd az Árnybírót váltaná,hasonló csúnya világ és adott a "főhős",aki gonosz és hataloméhes bácsikat csinál ki elég látványosan.
Bakuman a Death Note befejezése után.Megint mekkora lenne már és rá lehetne nyomatni,"a Detnót aaakotóitú".
Na meg Anedoki és Hatsukoi Limited,3 valamint 4 kötetes kis szösszenetek.
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
Szerk: Souichiro 2011-02-18 21:46:07
beküldve: 2011-02-14 12:43:41
(#3760) Tegami Bachi
Beast Master
Bakuman
Shinobi Life
Otomen
MeruPuri
Nodame Cantabile
Kimi ni Todoke
Hikaru no Go
Fairy Tail
Zettai Kareshi
Dengeki Daisy
Mars
+ Persze adják ki végig a most futó mangákat
Egy kicsit sokat szeretnék ,de bármit megveszek ha még nincs is a felsoroltak között.
Beast Master
Bakuman
Shinobi Life
Otomen
MeruPuri
Nodame Cantabile
Kimi ni Todoke
Hikaru no Go
Fairy Tail
Zettai Kareshi
Dengeki Daisy
Mars
+ Persze adják ki végig a most futó mangákat
Egy kicsit sokat szeretnék ,de bármit megveszek ha még nincs is a felsoroltak között.
"Gyönyörű...de valahogy mégis szomorú. Mintha keresne valakit, akivel sosem találkozhat."
beküldve: 2011-02-14 11:27:13
(#3759) Battle Angel Alita... Egy álom válna valóra ha ezt kiadnák egyszer magyarul, és nem is hosszú..
De én csak annyit kérek, hogy valami jóféle seinen legyen a kövi amit kiadnak, és ne megint valami nyálas shojo
De én csak annyit kérek, hogy valami jóféle seinen legyen a kövi amit kiadnak, és ne megint valami nyálas shojo
beküldve: 2011-02-13 21:28:00
(#3758) Bár egyelőre a német&angol piac 80%-osan kielégíti a manga és regény igényeimet, de örülnék, ha a Kenshin kötetek gyorsabban jönnének. That's all. Rantarouban nem is reménykedek, Rei Idumi műveire is kevés esélyt látok Suikodenről nem is álmodok.
Kezdem azt hinni, hogy gyorsabban a végére érnék a sorozatnak, ha elkezdeném gyűjteni a VIZBIG kiadványokat belőle, és még spórolnék is.
Ike Ike Don Don!
Szerk: Rumoris 2011-02-13 21:30:35
beküldve: 2011-02-13 20:44:20
(#3757) Én a Kuroshitsujinak és Battle Royalnak örülnék, meg persze a DN befejező részeinek.
Death Note és Kuroshitsuji fan *-*
beküldve: 2011-02-13 16:54:48
(#3756) High School of the deaded én is támogatom
Örülnék még a School daysnek,Sengoku Basaranak,Bleachnek
És a Death note maradék részének
Örülnék még a School daysnek,Sengoku Basaranak,Bleachnek
És a Death note maradék részének
,,A bizonyíték hiánya,nem a hiány bizonyítéka"