Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Mit kéne magyarul kiadni?
Bármit csak a Wolfs Rain-t ne
mert miért ne ?
Ha már a fejemben járkálsz, a cipődet levehetnéd, hogy ne legyen piszkos a fantáziam.. (;
beküldve: 2011-01-20 17:11:35
(#3724) Én is örülnék a Soul Eaternek meg az Elfen Liednak
Meg a Highschool of the Deadnek<3
D.Gray-Mannek is örülnék
Meg a Highschool of the Deadnek<3
D.Gray-Mannek is örülnék
"Amíg hiszünk a holnapban, az egyik lábunkat a másik elé téve... belülről áradó erő járja át a testünk. Erős életet élni, annyit jelent, hogy képesek vagyunk mosolyogni."
beküldve: 2011-01-20 16:40:54
(#3723) én nagyon örülnék mondjuk a :
-soul eater-nek (és nemcsak én)
-vagy a chobits-nak (8 kötet ha jól tudom)
-esetleg elfen lied (12 kötet)
-vagymég van a fairy tail is : D : 3
-soul eater-nek (és nemcsak én)
-vagy a chobits-nak (8 kötet ha jól tudom)
-esetleg elfen lied (12 kötet)
-vagymég van a fairy tail is : D : 3
Igyigaz. Inkább jöjjön az anime DéVéDén és legjobb ha úgy teszünk, mintha a manga nem is létezne. Nem érdemli meg azt a figyelmet, amit kap.
"Their vomit-like chatter and laughter hardening together like shit, who has a crush on who...Who doesn't like who...All scum that would be better off dead! Those dumplings!" http://www.tubechop.com/watch/1444885
Dengeki Daisy
Miért?
1. rejtélyes
2. vicces
3. jó fejeket vágnak benne
4. nem régi
5. három kötetes
6. nem csak én szeretném, hogy megjelenjen
7. szerelmetes
Miért?
1. rejtélyes
2. vicces
4. nem régi
5. három kötetes
7. szerelmetes
Én is támogatnám. Nagy kedvenc
Viszont annyit helyesbítenék, hogy messze nem 3 kötet.
8 kötet van idáig és még most is fut.
De tényleg nagyon nagyon jó lenne, ha kiadnák magyarul
beküldve: 2011-01-16 20:33:31
(#3720) A Wolf's Rain tényleg nem lenne rossz; 2 kötet abból a témából kellemes.
Azumanga Daioh is jó lenne, ha már a rövid történeteknél tartunk (4 kötet).
Na meg ugye egy Yuu Watase manga. Személy szerint az Alice 19th-et preferálnám, de ha az Absolute Boyfriend-et adnák ki, azt is venném. És az is csak 6 kötet.
Shounen, Seinen kategóriából most egyértelműen ezeknek örülnék a legjobban: Shiki, Monster, Durarara!!
Azumanga Daioh is jó lenne, ha már a rövid történeteknél tartunk (4 kötet).
Na meg ugye egy Yuu Watase manga. Személy szerint az Alice 19th-et preferálnám, de ha az Absolute Boyfriend-et adnák ki, azt is venném. És az is csak 6 kötet.
Shounen, Seinen kategóriából most egyértelműen ezeknek örülnék a legjobban: Shiki, Monster, Durarara!!
beküldve: 2011-01-16 20:32:00
(#3719) Bármit csak a Wolfs Rain-t ne
Kenzen naru tamashi wa, kenzen naru seishin to, kenzen naru nikutai ni adoru.
beküldve: 2011-01-16 20:20:42
(#3718) Az Akumetsu-nak örülnék a legjobban,18 kötetes,meg nem is annyira régi,2002-2006-ig futott a Shounen Champion magazinban.
Vagy az Anedoki és a Hatsukoi limited közül valamelyik lenne még szép.
Vagy az Anedoki és a Hatsukoi limited közül valamelyik lenne még szép.
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
Szerintem a Wolf's Rain-t jó lenne, mert az igazán szép rajzolású és egész jó történetű manga, bár az igaz hogy kicsit komolyabb hangvételű és néha kicsit szomorú, de igazán szép (:
nekem az volt az első animém, és a mangát is olvastam angolul, és annak köszönhetem hogy most már függő vagyok, és aktív fanartos xD
nekem az volt az első animém, és a mangát is olvastam angolul, és annak köszönhetem hogy most már függő vagyok, és aktív fanartos xD
Tényleg!
Ó de rég is láttam és ó de jó is volt, a zenéje a hangulata meg minden... igen, ki kéne adni a mangáját
beküldve: 2011-01-10 14:31:51
(#3716) Ludwig Kakumei-nek örülnék sac/pill. mondjuk valami sport-témának is örülnék... akkor pedig Eyeshield 21
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
beküldve: 2011-01-10 13:58:51
(#3715) Szerintem a Wolf's Rain-t jó lenne, mert az igazán szép rajzolású és egész jó történetű manga, bár az igaz hogy kicsit komolyabb hangvételű és néha kicsit szomorú, de igazán szép (:
Ha már a fejemben járkálsz, a cipődet levehetnéd, hogy ne legyen piszkos a fantáziam.. (;
A Dengeki Daisy az tényleg jó lenne.
A Deadman Wonderland is.
Ja meg a szerény kis listámból vmi.
Ga-rei
Anedoki
Hatsukoi limited
Dogs
Black Lagoon
Yotsuba&
meg vmi IKKI comix-os manga még mindig jó lenne.
A Deadman Wonderland is.
Ja meg a szerény kis listámból vmi.
Ga-rei
Anedoki
Hatsukoi limited
Dogs
Black Lagoon
Yotsuba&
meg vmi IKKI comix-os manga még mindig jó lenne.
beküldve: 2011-01-10 11:48:23
(#3713) Dengeki Daisy
Miért?
1. rejtélyes
2. vicces
4. nem régi
5. három kötetes
7. szerelmetes
Miért?
1. rejtélyes
2. vicces
4. nem régi
5. három kötetes
7. szerelmetes
"Van egy mondás, ami a medve bőrére történő előre elkövetett ivás ellen int""
beküldve: 2011-01-05 15:27:37
(#3712) Én inkább most a számomra a Legjobb Mangát adnák ki az meg a Deadman Wonderland lenne mert az igazán érdekes a Story meg jó kis Akció és Dráma van benne de mind közül a Börtőn Játékok a Legjobbak a külföldi oldalak a Story-ra adtak 5/5-öt és a rajzolásra 5/4,7-et szerintem megérné
Itt van az 1.Kötet boritójáról egy kép
Itt van az 1.Kötet boritójáról egy kép
Szerk: Dari István 2011-01-05 15:28:01
A 2-3 kötetes mangák tényleg jók lennének.
Ikki Tousen támogatva,imádom.Széplenne.
A Battle Vixens/Ikki Tousen sztem az Árnybírót "válthatná".Okos döntés lenne.Vagy az Akumetsu,az is 18 kötetes.
A Hellsinget meg mondjuk a Black Lagoon váltaná.
A Death Note is lassan a vége felé jár,vmi Jumpos manga kéne majd a helyére,Andoki,vagy Hatsukoi Limited,melyik legyen? Bakuman esetleg?
Jó,ez mind túl szép lenne így,de hátha.
Ikki Tousen támogatva,imádom.Széplenne.
A Battle Vixens/Ikki Tousen sztem az Árnybírót "válthatná".Okos döntés lenne.Vagy az Akumetsu,az is 18 kötetes.
A Hellsinget meg mondjuk a Black Lagoon váltaná.
A Death Note is lassan a vége felé jár,vmi Jumpos manga kéne majd a helyére,Andoki,vagy Hatsukoi Limited,melyik legyen? Bakuman esetleg?
Jó,ez mind túl szép lenne így,de hátha.