Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Mit kéne magyarul kiadni?
beküldve: 2011-01-24 11:13:00
(#3740) vagy a chobits-nak (8 kötet ha jól tudom)
Chobitsnak én is (meg azoknak, amiket legutóbb soroltam, Kuragehime, Dengeki Daisy...)
"Van egy mondás, ami a medve bőrére történő előre elkövetett ivás ellen int""
Jah igen, a pandora hearts is jöhet
"Előre tudsz menni félelem nélkül és elegendő bizalommal, hogy legyőzd az egész világot?" (MUCC- Flight)
beküldve: 2011-01-22 13:41:22
(#3737) Kuroshitsuji-ban egyetértek, a Pandora Hearts-ot javaslom meg a Defense Devilt - Aki szerette az Árnybírót, annak ez is tetszene
„Örökké akarok élni. Eddig sikerült.”
beküldve: 2011-01-22 12:36:42
(#3736) hát én nagyon örülnék a Kuroshitsuji-nak,meg az OHSHC-nak
"Előre tudsz menni félelem nélkül és elegendő bizalommal, hogy legyőzd az egész világot?" (MUCC- Flight)
beküldve: 2011-01-22 11:27:45
(#3735) A Wolf's rain engem annyira nem mozgat, de ha már csak 2 kötet, akkor tuti megvenném, ha kiadnák :)
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
beküldve: 2011-01-22 11:07:26
(#3734) Wolf's Rain. Részemről. Tudom, hogy ezt nem kellett volna elvárnom tőle annó, de az animének közelébe sem ér. És a vége le van vágva. Tudom, hogy azok a művek, amiket más médiumokból visznek át mangába (anime, vn, ln, esetleg live-action) többé-kevésbé csak reklámként szolgálnak az eredetinek, de hiányoltam ebből azt, ami az animében megvolt. Meg a hossz. Okát nem ismerem, de igazán nem kellett volna igy levágni a folytatást. NGE manga mióta fut már, pl. Példát köll venni. No.
Inazuma a doujinshi koronázatlan királya. Ecchi mangák vannak szebbek is.
Mint a Sundome (arguably).
Inazuma a doujinshi koronázatlan királya. Ecchi mangák vannak szebbek is.
Mint a Sundome (arguably).
"Their vomit-like chatter and laughter hardening together like shit, who has a crush on who...Who doesn't like who...All scum that would be better off dead! Those dumplings!" http://www.tubechop.com/watch/1444885
beküldve: 2011-01-22 03:55:02
(#3732) Highschool of the Dead?
Na azt a förtelmet inkább ne. ^^
Wolf's Rain jöhet, nagyon szeretem.
Remélem a One Piece nem lesz.
Na azt a förtelmet inkább ne. ^^
Wolf's Rain jöhet, nagyon szeretem.
Remélem a One Piece nem lesz.
MIANEVED?!
Szerk: SötétOldal 2011-01-22 03:58:54
beküldve: 2011-01-22 00:31:59
(#3731) Őshibákat a legtöbb zombis filmben találsz csak nézz sokat és egy idő után te is fogod a fejed a hülyeségeiktől. (Tetőre menekülni?) És persze minden iskolás gyerek jól bánik a fegyverekkel, hisz otthon egy egész arzenál várja gyakorló pályával, ahol elsajátíthatja a fejlövést...
http://www.youtube.com/watch?v =zzkJbWl45kU
http://www.youtube.com/watch?v =zzkJbWl45kU
Ike Ike Don Don!
Zombie Loan nem annyira jó. Érthetetlen és az alkotópáros sem tudta szerintem, hogy mit is akarnak ezzel az egésszel. Ha már Peach-Pit, legyen inkább Rozen Maiden. Bár annak meg a vége vérlázítóan semmilyen.
Részemről a fanservice-t nem bírom. Ill. a fiúknak szóló túl direkt, "5 másodpercig mutatom a bugyiját, meg az abnormálisan lebegő görögdinnye méretű mellét" típusúaktól kimegyek a világból. Na jó, a lányoknak szóló, gátlástalanul nyálas, tökéletes bishiktől is felfordul a gyomrom. Ezért látnám szívesen a polcomon az Ouran High School Host Club-ot, mert abban ezt cikizik ki, miközben attól még ugyanúgy bishik a főszereplők. Igen, azt mindenképp venném magyarul.
Részemről a fanservice-t nem bírom. Ill. a fiúknak szóló túl direkt, "5 másodpercig mutatom a bugyiját, meg az abnormálisan lebegő görögdinnye méretű mellét" típusúaktól kimegyek a világból. Na jó, a lányoknak szóló, gátlástalanul nyálas, tökéletes bishiktől is felfordul a gyomrom. Ezért látnám szívesen a polcomon az Ouran High School Host Club-ot, mert abban ezt cikizik ki, miközben attól még ugyanúgy bishik a főszereplők. Igen, azt mindenképp venném magyarul.
beküldve: 2011-01-21 23:08:08
(#3729) Ezt én sem vágom,h mi a baj a Wolf's Rainnel? Az animéje is elég jó,a mangája meg bűntet,mint Jordan az NBA-ben! 2 kötet.Kell!
Highschool of the Dead---> fanervice.Na oszt? Kategóriájának koronázatlan királya.Vannak hibái,ennek ellenére mégis EPIC.Márcsakazértis kell!
Még mindig jobb,mint a One Piece.
Őshibák---> na ezt nem értem.
A Zombie Loan,ha már szóba jött,az is kell.
Az Air GEar meg túl sok kötetes,na meg FAIL,mivel csak egy bizonyos réteget hoz izgalomba.20-30 trú Ér Gír fan,ha van idehaza,akkor az már nagy szó.Természetesen örlnék ennek is,de esélytelen.
És a szokásos:
Akumetsu (18)
Anedoki (3)
Hatsukoi limited (4)
Dogs (1+5)
Highschool of the Dead---> fanervice.Na oszt? Kategóriájának koronázatlan királya.Vannak hibái,ennek ellenére mégis EPIC.Márcsakazértis kell!
Még mindig jobb,mint a One Piece.
Őshibák---> na ezt nem értem.
A Zombie Loan,ha már szóba jött,az is kell.
Az Air GEar meg túl sok kötetes,na meg FAIL,mivel csak egy bizonyos réteget hoz izgalomba.20-30 trú Ér Gír fan,ha van idehaza,akkor az már nagy szó.Természetesen örlnék ennek is,de esélytelen.
És a szokásos:
Akumetsu (18)
Anedoki (3)
Hatsukoi limited (4)
Dogs (1+5)
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
Én támogatnám a High school of the dead-et, mert imádtam az anime változatát (a mangát MÉG nem olvastam, de szándékozom.)
Am különben meg miféle "őshibák"-ra gondolsz?
Am különben meg miféle "őshibák"-ra gondolsz?
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
Szerk: A Márk 2011-01-21 23:45:23
beküldve: 2011-01-21 22:47:15
(#3727) A Wolf's Raines kijelentést én sem értem. Tudtommal az a sorozat még nem animés körökben is elég ismert, klasszikusnak számít és 2 kötet meg... Ideális. (És akkor ebbe még nm vettük bele a sok "vér"farkas fangörcsöt)
A Highschool of Dead tömör fanszervíz, túl sok értelme sincs azon kívül, hogy ugyanazokat az őshibákat követi el, mint a legtöbb azonos műfajba tartozó rokona.
Ha zombik akkor inkább Zombie-Loan, ha meg "ecchi" akkor Air gear.
A Highschool of Dead tömör fanszervíz, túl sok értelme sincs azon kívül, hogy ugyanazokat az őshibákat követi el, mint a legtöbb azonos műfajba tartozó rokona.
Ha zombik akkor inkább Zombie-Loan, ha meg "ecchi" akkor Air gear.
Ike Ike Don Don!
beküldve: 2011-01-21 22:19:23
(#3726) Üdv!
Highschool of the dead című mangára biztos lenne kereslet!
Highschool of the dead című mangára biztos lenne kereslet!
<('-' <) <( '-' )> (>'-')> Dance Kurby Dance!