Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Mit kéne magyarul kiadni?
beküldve: 2011-08-06 08:50:45
(#3881) Kimi ni Todoke!.... Kimi ni Todoke!.... Kimi ni Todoke!.... Kimi ni Todoke!.... Kimi ni Todoke!.... Kimi ni Todoke!....
"Tőled jobban senki nem utálja a vámpírokat, mégis több vérre van szükséged, mint bármelyik más vámpírnak. Azt hiszem, te vagy a legvámpíribb közülünk"
beküldve: 2011-08-05 21:22:34
(#3880) Jó lenne, ha a Kuroshitsujit kiadnák :):)
" To deceive prey with sweet words and drag them into the darkness... isn't that a demon's signature ability? "
Ezek közül én örülnék a HotD-nek, meg az Elfen Liednek.
A Soul Eaterért régen voltam oda, a többit meg nem igazán ismerem (vagyis a Nanát igen, de nem motivál XD)
A Soul Eaterért régen voltam oda, a többit meg nem igazán ismerem (vagyis a Nanát igen, de nem motivál XD)
1000. ik hozzászólás
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
beküldve: 2011-08-03 17:25:59
(#3878) Kuroshitsujit
Soul Eater
Highschool of the Dead
Elfen Lied
Deadman Wonderland
NANA folytatás..
...stb
Soul Eater
Highschool of the Dead
Elfen Lied
Deadman Wonderland
NANA folytatás..
...stb
"Amíg hiszünk a holnapban, az egyik lábunkat a másik elé téve... belülről áradó erő járja át a testünk. Erős életet élni, annyit jelent, hogy képesek vagyunk mosolyogni."
beküldve: 2011-08-03 17:19:50
(#3877) A Hellsing után jó lenne ha kiadnák Hiranotól a Drifterst is.
Azzal úgyse lenne még lemaradva a kiadó :P
Meg persze ha valaha befejezi, akkor a Hellsing-The Dawn-t is kiadhatnák magyarul, csak a teljesség kedvéért XD
Azzal úgyse lenne még lemaradva a kiadó :P
Meg persze ha valaha befejezi, akkor a Hellsing-The Dawn-t is kiadhatnák magyarul, csak a teljesség kedvéért XD
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
Szerk: A Márk 2011-08-03 17:19:57
beküldve: 2011-07-31 18:27:38
(#3875) Én is
"Tőled jobban senki nem utálja a vámpírokat, mégis több vérre van szükséged, mint bármelyik más vámpírnak. Azt hiszem, te vagy a legvámpíribb közülünk"
Tényleg nagyon sok olyan dolgot fordítanak, amit jó lenne ha kiadnának.
És ha más nincs, jó ezeket elolvasgatni a gépen, de én sok dolgot mégis szívesen látnék nyomtatott kiadásban.
És ha más nincs, jó ezeket elolvasgatni a gépen, de én sok dolgot mégis szívesen látnék nyomtatott kiadásban.
Amúgy a Kuroshitsuji mangát fordítják magyarul úgy hogy nem akarom hogy kiadja bár melyik kiadó.
Én azért örülnék neki, de ha így állnánk hozzá, akkor elég sok mangát ne adjanak ki,mert azt is fordítják :) az ao no-t is nagyon szépen fordítják magyarul :) de én azért örülnék,ha saját nyelvenem láthatnám a kis polcomon :)
nem akartam kötekedni...
Egy álmot mindig könnyebb összetörni, mint megálmodni; és sokkal nehezebb kötődni valakihez, mint elszakadni tőle.
Szerk: yui-nyan :3 2011-07-30 23:18:11
Azt nem tudom. Még nem olvastam Vampire D regényt, csak mangát, úgyhogy igazából nincs semmi viszonyítási alapom. XD
Igen?
Nem járok túl sokat könyvesboltba,s ha még is betévedek,akkor csak manga miatt.
Szerintem rendkívül igénytelenének ezek a vámpír könyvek és nem elég karakteresek.
Nem úgy mint D a vámpírvadász.
Nem járok túl sokat könyvesboltba,s ha még is betévedek,akkor csak manga miatt.
Szerintem rendkívül igénytelenének ezek a vámpír könyvek és nem elég karakteresek.
Nem úgy mint D a vámpírvadász.
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
Kacsincs rám kicsi bárány.
Szerk: Moderátor 2011-08-26 21:19:17
Abban az időben? Még most is egyre több, és több vámpíros regényt adnak ki!
beküldve: 2011-07-30 20:33:51
(#3863) jó mondtak előttem, először ezeket a mangákat érje be a kiadó utána lehet gondolkodni azon hogy mi kéne még.
Amúgy a Kuroshitsuji mangát fordítják magyarul úgy hogy nem akarom hogy kiadja bár melyik kiadó.
Ha valaki olvasni szeretné menjen be[Link]
Ott talál Kuro manga letöltést is.
Ao no Exorcist manga nem lenne rossz,és a Vampire Hunter D könyvet én is avanzsálóm.
Fumax-kiadónál voltam kb 1-hete ott mondták hogy gondolkodtak rajta,de abba az időbe túl sok Vámpír regény futót,ezért elvetették.
Ha valaki olvasni szeretné menjen be[Link]
Ott talál Kuro manga letöltést is.
Ao no Exorcist manga nem lenne rossz,és a Vampire Hunter D könyvet én is avanzsálóm.
Fumax-kiadónál voltam kb 1-hete ott mondták hogy gondolkodtak rajta,de abba az időbe túl sok Vámpír regény futót,ezért elvetették.
Kacsincs rám kicsi bárány.
Szerk: Asako 2011-07-30 20:38:56
beküldve: 2011-07-30 19:32:55
(#3862) Épp tegnap böngészgettem a neten, mikor valahogy a semmiből felbukkant az Ao no Exorcist, és gondoltam belenézek, mivel pár képpel már korábban is találkoztam, viszont semmit sem tudtam róla... Mit is mondjak, legutoljára, amikor a Narutot néztem kisebb koromban a TVben, akkor érezhettem ilyen rajongát. Az animét (azt a keveset, ami megjelent eddig belőle) kétszer néztem végig és rákerestem hátha van manga is és ha így lenne 5ösöm a lottón, akkor én lennék a legboldogabb (:
Szóval én Ao no Exorcist-t szeretném magyarul is olvasni (:
Szóval én Ao no Exorcist-t szeretném magyarul is olvasni (:
Ha döntened kell, az is döntés, ha úgy döntesz, hogy nem döntesz.
Ezzel én is így vagyok ha a kezemben lesz a Berserk 6 csak akkor hiszem el, hogy folytatják. A Vampire Hunter D első movie-ja szerintem annyira nem volt jó...de tény, hogy a mangák és a Bloodlust mellett annak is a gyűjteményben a helye...sőt vevő lennék a regényekre is magyar fordításban és ha már regények és vámpírok akkor érdekelne a Trinity Blood állítólag a regény sorozat ezerszer jobb mint az anime vagy a manga
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
A csodához nem kell mindig Isten, csak VASH!!
Szerk: Moderátor 2011-08-26 21:19:40