Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Mit kéne magyarul kiadni?
Aki találkozott már velünk, tuti nem gondolja, hogy ikrek vagyunk...
De az ízlésünk valóban hasonlít...meg most nagyon jó napot szereztél nekem azzal, hogy írtad, hogy lesz Drrr angolul.
Még ha a Shiki is kijönne, akkor tuti örömtáncot járnék, mert ez az a két manga, ami egyelőre nem elérhető számomra, pedig nagy kedvencem.
Usagi Drop-ot is szeretem, csak azt már elkezdtem angolul venni, szal annyira nem örülnék a magyar kiadásnak.
Akkor már inkább a Kuroshitsujit látnám szívesen a polcomon magyarul.
De az ízlésünk valóban hasonlít...meg most nagyon jó napot szereztél nekem azzal, hogy írtad, hogy lesz Drrr angolul.
Még ha a Shiki is kijönne, akkor tuti örömtáncot járnék, mert ez az a két manga, ami egyelőre nem elérhető számomra, pedig nagy kedvencem.
Usagi Drop-ot is szeretem, csak azt már elkezdtem angolul venni, szal annyira nem örülnék a magyar kiadásnak.
Akkor már inkább a Kuroshitsujit látnám szívesen a polcomon magyarul.
Shiki,Usagi Drop,igen,mintha ikrek lennénk,vagy nemtom,mert per pillanat én is ezekre gondoltam.
Meghát tudom,hogy Anedoki úgysemlesz,hiába 3 kötet,meg Jump,Hatsukoi limited a 4 kötetével és a Jumposságával szintén offos...akkor Akumetsu felejtős.Szal legyen Shiki,meg Usagi Drop.
Meghát tudom,hogy Anedoki úgysemlesz,hiába 3 kötet,meg Jump,Hatsukoi limited a 4 kötetével és a Jumposságával szintén offos...akkor Akumetsu felejtős.Szal legyen Shiki,meg Usagi Drop.
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
Usagi Drop (jóóóó sok kötetes)
A 9 kötet mióta számít soknak? (Vagy csak nekem nem esett le az irónia. )
Shiki-nek azért örülnék nagyon-nagyon-nagyon, mert egyelőre még angolul sem jött ki.
beküldve: 2011-09-09 09:31:07
(#3910) beküldve: 2011-09-08 22:24:11
(#3909) Kuroshitsuji, OHSHC, Alice 19th, Shiki, Durarara!! <-ezeknek örülnék a legjobban.
Elkezdhetnék a Blue Excorsistot. Szerintem a mangája is nagyon menő, bár igaz, hogy most az animéjét nézem csak.
Meg folytathatnák a Sandmant. Meh.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2011-09-08 20:07:14
(#3907) Kuroshitsuji, Elfen Lied, Soul Eater, D.Gray-man, Highschool of the Dead.
"Amíg hiszünk a holnapban, az egyik lábunkat a másik elé téve... belülről áradó erő járja át a testünk. Erős életet élni, annyit jelent, hogy képesek vagyunk mosolyogni."
beküldve: 2011-09-08 16:45:31
(#3906) Ouran High School-t, Inuyasha-t és a többi olyan már kiadott
mangát aminek nincs még nincs magyar folytatása
mangát aminek nincs még nincs magyar folytatása
" Átkozott kommunisták"
Bármint, csak a One Piece-t NE!
Téged én ismerlek
Dogs, Maria Holic, Kuroshitsuji
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Szerk: Gilje-sama 2011-09-08 11:23:55
beküldve: 2011-09-08 10:45:38
(#3904) beküldve: 2011-09-07 17:14:13
(#3903) beküldve: 2011-09-07 11:07:14
(#3902) Ikoku Meiro no Crosée
Sand Cronicles
Ranma 1/2 (hogy tudjunk állva röhögni)
Sakura Hime Kaden
Deadman Wonderland
March Comes in Like a Lion (Sangatsu no Raion)
Zettai Shounen
Honey Hunt
Sand Cronicles
Ranma 1/2 (hogy tudjunk állva röhögni)
Sakura Hime Kaden
Deadman Wonderland
March Comes in Like a Lion (Sangatsu no Raion)
Zettai Shounen
Honey Hunt
"Van egy mondás, ami a medve bőrére történő előre elkövetett ivás ellen int""
beküldve: 2011-09-03 16:18:49
(#3901) Vagy a slayerst! rendszeresen röhögőgörcsöt kapok tőle, de ha túladagolom akkor agyfaszt..
(-(-(-(-.-)-)-)-) kínai maffia
beküldve: 2011-09-03 16:15:40
(#3900) beküldve: 2011-08-31 15:49:05
(#3899) FMA manga *_*
Meg több olyan mangát, ami ismertebb ^^ itt előttem elég sok olyat fölsoroltatok.
Meg több olyan mangát, ami ismertebb ^^ itt előttem elég sok olyat fölsoroltatok.
~Kimi wa dare da? Boku wa Lambo! Boku wa dare da? Kimi wa Lambo!~