Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Mit kéne magyarul kiadni?
Hozzászokhattatok volna,h sosem olvassa el a mangafan,amiért rinyáltok...
Plusz a meglévő sorozatok is tetűlassú tempóban jönnek...
Nekem bőven elég,ha a Vampire Knight kijön úgy...10 év alatt.Hol van a két beígért cím ezen felül? Egy éve volt a nagy visszaszámlálás,de csak VK lett...
Nekem bőven elég,ha a Vampire Knight kijön úgy...10 év alatt.Hol van a két beígért cím ezen felül? Egy éve volt a nagy visszaszámlálás,de csak VK lett...
Én csak azt nem értem, hogy nem kell nekik a pénz, hogy pl a Bleachet nem adják ki!? 100 emberból 87 biztos, hogy megvenné...
beküldve: 2011-11-27 19:44:15
(#3957) beküldve: 2011-11-27 19:38:02
(#3956) Hozzászokhattatok volna,h sosem olvassa el a mangafan,amiért rinyáltok...
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
Szerk: Souichiro 2011-11-27 19:38:21
beküldve: 2011-11-26 20:42:06
(#3955) Deadman Wonderland, Elfen Lied, Bleach, Fairy Tail és még sorolhatnám évekig....
beküldve: 2011-11-26 14:56:33
(#3954) Hát mondjuk én legjobban a Pandora Hearts-nek örülnék..:3Meg mondjuk Deadman Wonderland és Ouran Host Club is jöhetne!*---*
beküldve: 2011-11-22 11:05:18
(#3953) Van valakinek valami infója az animekarácsonyos megjelenésekről?
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
beküldve: 2011-11-03 18:36:36
(#3952) Nekem mondjuk a Pap-Háború a vámpírok ellen se nagyon jött be.
a film maga nálám is szó-szó, de az eredetit szívesen elolvasnám így vagy úgy magyarul...
Nekem mondjuk a Pap-Háború a vámpírok ellen se nagyon jött be.
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
Már kiadták
szavakkal már nem megy ....
max egy fan alkotást bírnák ahol alucard jól elbán velük XD
a film adaptációkról pedig csak annyit hogy :Vigyázó szemeiteket a: "A pap -Háború a vámpírok ellen"-re vessétek.
Vagyis hiába egy manga/manhwa filmesítés attól sajna nem jön az eredeti sorozat...
Vagyis hiába egy manga/manhwa filmesítés attól sajna nem jön az eredeti sorozat...
beküldve: 2011-11-03 15:31:07
(#3948) beküldve: 2011-11-03 12:54:34
(#3947) Úúúúú bazmeg' Tvájlájt manga! :/
Remélem nem jut senkinek az eszébe kiadni magyarul.
Remélem nem jut senkinek az eszébe kiadni magyarul.
Szerk: A Márk 2011-11-03 12:54:54
Na igen...
Nekem nem ad be semmit a linkedre kattintva.
na akkor így biztosan mutatja csak "nagyitani" kell a szöveg miatt
Szerk: Beelzenef 2011-11-01 14:50:09
Nekem nem ad be semmit a linkedre kattintva.