Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Mit kéne magyarul kiadni?
beküldve: 2012-02-03 00:43:29
(#3990) Üdv!
Szerintem a Defense Devilt lenne célszerű kiadni mert az írópáros már jól megszokott közkedvelt Árnybírót is jegyzik.
A Hitman Reborn; Fairy Tail; Bleach; Air Gear; HxH; nagyon jó címek de nehezen hosszútávú beruházás lenne magyarországon.
Szerintem a Defense Devilt lenne célszerű kiadni mert az írópáros már jól megszokott közkedvelt Árnybírót is jegyzik.
A Hitman Reborn; Fairy Tail; Bleach; Air Gear; HxH; nagyon jó címek de nehezen hosszútávú beruházás lenne magyarországon.
beküldve: 2012-02-01 13:47:46
(#3989) Az ki is van adva már nem? :o Vagy csak online fanfordítások voltak? * depi *
" El fogom rejteni a szívemnek azt részét, ami sírni és sikítani akar."
beküldve: 2012-02-01 10:32:04
(#3988) beküldve: 2012-02-01 09:14:09
(#3987) beküldve: 2012-01-31 17:44:25
(#3986) Shugo Chara! * depi * Kapásból tudnék 30 embert legalább akit érdekelne, és személy szerint az egyik kedvencem... igaz a fav az a Vampire Knight, de a SC-t is imádom... jó lenne, ha lenne magyarul manga belőle q.q
" El fogom rejteni a szívemnek azt részét, ami sírni és sikítani akar."
beküldve: 2012-01-29 18:41:52
(#3985) beküldve: 2012-01-29 15:36:47
(#3984) beküldve: 2012-01-29 12:50:53
(#3983) Én nagyon örülnék ha Bleach-t kiadnák. (az lenne a legklasszabb szülinapi ajcsi a barátnőmnek, teljesen odáig van a Bleach-ért )
lala-chan
beküldve: 2012-01-09 09:18:25
(#3982) Kilala princess
És azt is megmondom, miért reá esett a választásom. Ez egy vérbeli shoujo, amit eredetileg a Kodansha adott. Tanaka Rika ás Nao Kodaka munkája. De! Azon kívül még a fiatalabb korosztálynak is szól, és még egy fontos dolog van, itt is, mint ahogy a Kingdom Heartsben szerepelnek Disney karakterek. No. Itt Magyarországon a tizenöt éven aluli lányok kilencven százaléka odavan a Disney hercegnőkért. És ez a manga róluk, és Kilaláról szól. Odavannak érte, és veszik vagy vetetik azokat a dolgokat, amik kapcsolódnak imádott hercegnőikhöz.
De lehet, hogy csak én gondolom, hogy ezt vennék.
Másik dolog, a jövő ifjú fanjainak ez tökéletes első manga lehetne. (szentimentális ábrándok, bocs, abbahgyaom)
És akkor, amit magamért szeretnék: Bishoujo Senshi Sailor Moon.
Kamikaze Kaito Jeanne
És azt is megmondom, miért reá esett a választásom. Ez egy vérbeli shoujo, amit eredetileg a Kodansha adott. Tanaka Rika ás Nao Kodaka munkája. De! Azon kívül még a fiatalabb korosztálynak is szól, és még egy fontos dolog van, itt is, mint ahogy a Kingdom Heartsben szerepelnek Disney karakterek. No. Itt Magyarországon a tizenöt éven aluli lányok kilencven százaléka odavan a Disney hercegnőkért. És ez a manga róluk, és Kilaláról szól. Odavannak érte, és veszik vagy vetetik azokat a dolgokat, amik kapcsolódnak imádott hercegnőikhöz.
De lehet, hogy csak én gondolom, hogy ezt vennék.
Másik dolog, a jövő ifjú fanjainak ez tökéletes első manga lehetne. (szentimentális ábrándok, bocs, abbahgyaom)
És akkor, amit magamért szeretnék: Bishoujo Senshi Sailor Moon.
Kamikaze Kaito Jeanne
"Van egy mondás, ami a medve bőrére történő előre elkövetett ivás ellen int""
SötétOldal: Na többek között pontosan ezért nem érné meg kiadni az OP-t (vagy bármelyik másik milliórészes "buta" sónen-csodát).
Írtam olyat, hogy, ha ki lenne adva magyarul, nem venném meg?
Mutasd már meg, mert nem látom
MIANEVED?!
alister még mindig túl okos
külön ligában kéne játszania, nem itt
Nálad sose lehet tudni.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Háté, ez már a szemérmetlen nyalás magasiskolája!
SötétOldal: Na többek között pontosan ezért nem érné meg kiadni az OP-t (vagy bármelyik másik milliórészes "buta" sónen-csodát).
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2011-12-16 20:18:28
(#3978) alister még mindig túl okos
külön ligában kéne játszania, nem itt
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Szerk: Háté 2011-12-16 20:18:48
Igen, a One Piece simán és minden további nélkül befuccsolhatna Magyarországon (személyes vélemény: akkorát bukna vele bármelyik kiadó, mint egy ház).
One Piece maradjon csak ott, ahol van, és ne hozza ide be senki. Megveszem szépen sorban az angol köteteket, és ennyi :)
Durva, hogy 1(!) Angol OP kötet KÜLFÖLDRŐL szállítva is sokkal olcsóbb, mint egy hazai akármilyen manga. Nincs postaköltség ott, ahonnan mi rendelgetünk... : )
Igen, tudom, hogy a hazai viszonylat más.
MIANEVED?!
Szerk: SötétOldal 2011-12-16 01:11:50
1. Ha azt hiszed, hogy a Narutót nem veszik, akkor eléggé el vagy tévedve. A nem-mondom-ki-nevét-de-a-legnag yobb-magyar-könyvesbolthálóza t eladási toplistáján a Naruto aktuálisan legújabb kötetei rendre az első ötben szerepelnek a mangák között.
2. Nincs fonetikus fordítás.
Necrokid Moonshadow: Én is ezt hittem, de láthatod, hogy mégse..
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szerk: alister 2011-12-15 22:11:09