Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Mit kéne magyarul kiadni?
beküldve: 2012-02-25 12:43:19
(#4005) Szerintem az Ouran high school host club sok embrnek tetszene
Igen! Én imádtam! És nekem is van egy csomó ismerősöm, akik fanatikusok lettek >< Minden esetre, és szívesen elolvasnám. És nem is olyan hosszú, mégis nagyon jó ^^
" El fogom rejteni a szívemnek azt részét, ami sírni és sikítani akar."
Inuyasha - Bár tudtommal volt róla szó, hogy kiadják, még anno.
szerintem is jó ötlet mert az animét sokan ismerik és szeretik "Bárcsak én lehetnék az eső, úgy talán összeérhetne a szívünk, ahogyan az esőben összeér az egymástól örökre elválasztott föld és ég."
igen igen
"Bárcsak én lehetnék az eső, úgy talán összeérhetne a szívünk, ahogyan az esőben összeér az egymástól örökre elválasztott föld és ég."
Szerk: Nikica-chan 2012-02-24 23:50:48
beküldve: 2012-02-23 21:09:43
(#4001) A sámán király manga szerintem is jó ötlet,sokkal jobb mint az anime és a magyarok közül is sokan ismerik
A narutót, (és most nem mindenképpen kötekedni akarok) főként 13 év alattiak olvassák, és énis hamar abbahagytam még régebben a vontatott történet miatt.Tényleg nem veszekedni akarok.
Amúgy kilehetne még adni az AFRO SAMURAI-t
mert:
1. rövid
2. eszméletlen jó
Az élet szar. Vagyis ha élvezed, valamit rosszul csinálsz.
Szerk: Happpy 2012-02-23 18:00:32
beküldve: 2012-02-23 15:01:48
(#3999) Sámán király
"Bárcsak én lehetnék az eső, úgy talán összeérhetne a szívünk, ahogyan az esőben összeér az egymástól örökre elválasztott föld és ég."
Szerk: Nikica-chan 2012-02-23 15:02:30
beküldve: 2012-02-23 14:46:14
(#3998) Szerintem a Vampire Knight
Nana --> Csak így tovább
Bleach
Sámán Király
Soul Eater
Inuyasha
Full Metal Panic!
Sailor Moon --> Nagyon jó lenne ha kijönne! Meg sok fant ismerek és szintén szeretnék ha ki jönne
Nana --> Csak így tovább
Bleach
Sámán Király
Soul Eater
Inuyasha
Full Metal Panic!
Sailor Moon --> Nagyon jó lenne ha kijönne! Meg sok fant ismerek és szintén szeretnék ha ki jönne
Az élet törékeny!
Szerk: Livana 2012-02-23 15:01:46
beküldve: 2012-02-23 14:37:47
(#3997) Szerintem az Ouran high school host club sok embrnek tetszene
FAIRY TAIL vagy BEELZEBUB
Aki támogat mondja ezeket(is).
Jó hogy adnak ki magyarul mangákat, csak a tényleg jókat, amik japánban nagy nevek, azokról itt nemis hallanak szinte, pedig ezeket kéne kiadni (pl.: fent említett) .És nem a narutót.
Jó hogy adnak ki magyarul mangákat, csak a tényleg jókat, amik japánban nagy nevek, azokról itt nemis hallanak szinte, pedig ezeket kéne kiadni (pl.: fent említett) .És nem a narutót.
Nem azért de jöttek ki nálunk jó mangák, nagy nevek, elég ha a Hellsing-re vagy a Kenshinre gondolok. És szerintem a Naruto elég nagy név japánban is Amúgy Fairy tail-t én is kedvelem....
A csodához nem kell mindig Isten, csak VASH!!
beküldve: 2012-02-22 19:33:05
(#3995) FAIRY TAIL vagy BEELZEBUB
Az élet szar. Vagyis ha élvezed, valamit rosszul csinálsz.
beküldve: 2012-02-16 01:34:49
(#3994) Mangakét és animeként is :
Wolf's Rain
Black Cat
Zombie Loan
Elfen Lied
Full Metal Panic (mangáját, azt hiszem még nem adták ki, bár nem vagyok benne biztos...)
Wolf Guy: wolfen crest (ez csak manga, nem készült még belőle anime sajnos) :)
Wolf's Rain
Black Cat
Zombie Loan
Elfen Lied
Full Metal Panic (mangáját, azt hiszem még nem adták ki, bár nem vagyok benne biztos...)
Wolf Guy: wolfen crest (ez csak manga, nem készült még belőle anime sajnos) :)
Üdv!
Szerintem a Defense Devilt lenne célszerű kiadni mert az írópáros már jól megszokott közkedvelt Árnybírót is jegyzik.
A Hitman Reborn; Fairy Tail; Bleach; Air Gear; HxH; nagyon jó címek de nehezen hosszútávú beruházás lenne magyarországon.
Szerintem a Defense Devilt lenne célszerű kiadni mert az írópáros már jól megszokott közkedvelt Árnybírót is jegyzik.
A Hitman Reborn; Fairy Tail; Bleach; Air Gear; HxH; nagyon jó címek de nehezen hosszútávú beruházás lenne magyarországon.
A Fairy Tailt és a Defense Devilt naggggyon támogatom !! *w*
I know what you really think of me. You think i'm a monster.
beküldve: 2012-02-12 12:44:10
(#3992) A kedves mangafan nem akarja esetleg a Great Teacher Onizuka mangát kiadni?
Elég tanulságos,valamint idehaza úgyis rengeteg bűnöző hajlamú tizenéves takonypolc van és akiket terrorizálnak,szintén tiznéveseket,azok pár ötletet el leshetnének a mangából is akár xD A tanárok is jobban meg tudnák magukat védeni ezek után ezektől a söpredék senkiházi bűnöző fiataloktól.
Szal GTO mangát mindenkinek!
Elég tanulságos,valamint idehaza úgyis rengeteg bűnöző hajlamú tizenéves takonypolc van és akiket terrorizálnak,szintén tiznéveseket,azok pár ötletet el leshetnének a mangából is akár xD A tanárok is jobban meg tudnák magukat védeni ezek után ezektől a söpredék senkiházi bűnöző fiataloktól.
Szal GTO mangát mindenkinek!
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
beküldve: 2012-02-04 13:43:49
(#3991) Valami rövidebb sorozat kellene,mint pölö az Anedoki,vagy a hatsukoi limited,na meg ezek jump mangák.
De a Crows és az Akumetsu is jó választás lenne,a kicsit komolyabb témából.
De a Crows és az Akumetsu is jó választás lenne,a kicsit komolyabb témából.
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!