Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Mit kéne magyarul kiadni?
beküldve: 2012-03-31 15:10:38
(#4020) - Bleach
-Soul Eater
-Sailor Moon
-D.Gray-Man
-Deltora Quest
-Soul Eater
-Sailor Moon
-D.Gray-Man
-Deltora Quest
"Az egészséges lélek az egészséges elmében, és az egészséges testben lakozik"
beküldve: 2012-03-30 21:15:31
(#4018) -Fairy Tail
-Soul Eater
-Soul Eater
"Bárcsak én lehetnék az eső, úgy talán összeérhetne a szívünk, ahogyan az esőben összeér az egymástól örökre elválasztott föld és ég."
beküldve: 2012-03-30 17:55:56
(#4017) A három csaj manga (Lovely Complex, Nana, Vampire Knight) mellé jöhetne még egy shounen (Naruto, Rurouni Kenshin) hogy egyensúlyban legyünk
Mondjuk:
-Dragon Ball
-Fairy Tail
-Soul Eater
-One Piece (már nem érdekel, hogy végtelen a Naruto mellett simán elférne )
Mondjuk:
-Dragon Ball
-Fairy Tail
-Soul Eater
-One Piece (már nem érdekel, hogy végtelen a Naruto mellett simán elférne )
A csodához nem kell mindig Isten, csak VASH!!
Szerk: Jack the Stampede 2012-03-30 18:02:26
beküldve: 2012-03-09 07:32:40
(#4016) Hát én nagyon örülnék az Elfen Liednek, de egyébként egy csomó másnak, ilyeneknek, hogy V for Vandetta, Gyűrűk Ura, stb. A Walking Dead óta szerintem nem lenne csoda, ha ezeket is kiadnák ! :)
beküldve: 2012-03-08 21:40:56
(#4015) Egyetértek, valóban nem a legbiztatóbb nem csak a hazai manga-, de úgy en bloc a képregénykiadás helyzete sem. De hát a remény hal meg utoljára...
"Muszáj hinnetek olyan dolgokban, amik nem igazak. Különben hogyan válhatnának valóra?"(Terry Pratchett: Vadkanapó)
beküldve: 2012-03-08 14:11:20
(#4013) Most nem azért, de miért is van ez a topic?
Csak mert hiába sorolgatjuk a mangákat, úgyse nagyon adják ki őket... Mégiscsak Magyarországon vagyunk
Csak mert hiába sorolgatjuk a mangákat, úgyse nagyon adják ki őket... Mégiscsak Magyarországon vagyunk
-
Szerk: C-san 2012-03-08 14:11:45
Szerintem a Vampire Knight
Nana --> Csak így tovább
Bleach
Sámán Király
Soul Eater
Inuyasha
Full Metal Panic!
Sailor Moon --> Nagyon jó lenne ha kijönne! Meg sok fant ismerek és szintén szeretnék ha ki jönne
Nana --> Csak így tovább
Bleach
Sámán Király
Soul Eater
Inuyasha
Full Metal Panic!
Sailor Moon --> Nagyon jó lenne ha kijönne! Meg sok fant ismerek és szintén szeretnék ha ki jönne
szerintem is jó ötlet lenne ezeket kiadni
"Bárcsak én lehetnék az eső, úgy talán összeérhetne a szívünk, ahogyan az esőben összeér az egymástól örökre elválasztott föld és ég."
beküldve: 2012-03-06 16:10:02
(#4011) Elfen Lied
Fairy Tail
D.Gray-Man
Soul Eater
Kuroshitsuji
Csekély apróságok.:))
Fairy Tail
D.Gray-Man
Soul Eater
Kuroshitsuji
Csekély apróságok.:))
"Amíg hiszünk a holnapban, az egyik lábunkat a másik elé téve... belülről áradó erő járja át a testünk. Erős életet élni, annyit jelent, hogy képesek vagyunk mosolyogni."
beküldve: 2012-03-05 23:23:00
(#4010) Csak a szokásos kívánságlistám:
Black Lagoon
Deadman Wonderland
Fullmetal Alchemist
Ghost in the Shell
Soul Eater
Trigun Maximum
Valamint (bár ezek nem mangák) a fél karomat odaadnám érte, ha a Watchmen után Alan Moore többi remekművét (V for Vendetta, From Hell, The League of Extraordinary Gentlemen, csak hogy az ismertebbeket említsem) is kiadnák.
Black Lagoon
Deadman Wonderland
Fullmetal Alchemist
Ghost in the Shell
Soul Eater
Trigun Maximum
Valamint (bár ezek nem mangák) a fél karomat odaadnám érte, ha a Watchmen után Alan Moore többi remekművét (V for Vendetta, From Hell, The League of Extraordinary Gentlemen, csak hogy az ismertebbeket említsem) is kiadnák.
"Muszáj hinnetek olyan dolgokban, amik nem igazak. Különben hogyan válhatnának valóra?"(Terry Pratchett: Vadkanapó)
beküldve: 2012-03-05 15:20:13
(#4008) +soul eater
beküldve: 2012-03-05 12:07:01
(#4007) Loveless...érdekes,izgalmas és nagyon aranyos
beküldve: 2012-02-25 13:20:52
(#4006)