Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Mit kéne magyarul kiadni?
beküldve: 2011-11-01 13:58:46
(#3943) Mennyi menyi remek cím , és mégis milyen sors vár járuk
Persze az ember mindenképp megnézi őket, hogy milyen lett de nekem valahogy ez ugrik be:
[Link]
Nem csak az Akira, meg a Battle Angel Alita az egyetlen anime/manga, amit az amcsik meg akarnak csinálni élő szereplős filmben.
Ott van példának okádék:
Ghost in the shell
Neon Genesis-Evangelion
Bleach
Death Note
Gaiking (ez még idén ki is jön azt hiszem)
És biztosan van még sok más dolog is tervben.
Személy szerint ezek nagy részére kíváncsi leszek, de a Dragon ball csúfos kudarca után nem várok igazából semmi jót ezektől.
Aztán ki tudja. Talán még a végén kellemesen csalódok, bár ezt kétlem.
Ott van példának okádék:
Ghost in the shell
Neon Genesis-Evangelion
Bleach
Death Note
Gaiking (ez még idén ki is jön azt hiszem)
És biztosan van még sok más dolog is tervben.
Személy szerint ezek nagy részére kíváncsi leszek, de a Dragon ball csúfos kudarca után nem várok igazából semmi jót ezektől.
Aztán ki tudja. Talán még a végén kellemesen csalódok, bár ezt kétlem.
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
NEEEEEE, MIÉRT ISTENEM MIÉRT?????
Egy újabb amcsi remake, ezek nem tudják mikor kell leálni, én már az Akira- feldolgozsát is a hallotam....
Az igaz hogy népszerű lesz talán tőle egy kicsit, de akkor meg mindenki a filmet fogja isteniteni mert az eredetit nem olvasták és a többség lusta utána nézni a dolgoknak. Valahogy annyira nem csípem remakeket ezért, legyen bármilyenek (nem csak anime)
+ a végén még kiadják a film képregény változatátt s legyen elég annyi alapon ....
na jó kicsit negatív vagyok, bocsi
Cyberpunk
A Blame! szerintem nagyon jó, a történet a rajzolás, késöbb esetle hogy valhonnan ismerős a stílus (gondolkodok-gondolkodok, fejhez csap ) hát persze hisz a Rozsomák Snikt!-et is ő rajzolta
Egy újabb amcsi remake, ezek nem tudják mikor kell leálni, én már az Akira- feldolgozsát is a hallotam....
Az igaz hogy népszerű lesz talán tőle egy kicsit, de akkor meg mindenki a filmet fogja isteniteni mert az eredetit nem olvasták és a többség lusta utána nézni a dolgoknak. Valahogy annyira nem csípem remakeket ezért, legyen bármilyenek (nem csak anime)
A frászkarika remake : jajj de jó milyen cuki pasi van benne meg stb, de az eredetit persze nem nézik meg. Vagy a Titánok harca amikor a moziban néztem, egyedül én röhögtem amikor előkerült a robot bagoly... Most meg jön a Thing és még egy rakatt film volt s lesz
+ a végén még kiadják a film képregény változatátt s legyen elég annyi alapon ....
na jó kicsit negatív vagyok, bocsi
Cyberpunk
A Blame! szerintem nagyon jó, a történet a rajzolás, késöbb esetle hogy valhonnan ismerős a stílus (gondolkodok-gondolkodok, fejhez csap ) hát persze hisz a Rozsomák Snikt!-et is ő rajzolta
Szerk: Beelzenef 2011-11-01 13:18:23
beküldve: 2011-11-01 13:04:01
(#3940) A Márk igen, nagyon jó lenne, és tényleg nem csak az újabb mangákat kellene behozni hanem jöhetnek a régebbiek is. Jók azok. Reménykedjünk Mert igaz hogy el tudjuk olvasni őket magyarul jobb esetben, vagy angolul online, de egész más ha az ember a kezébe veheti / kirakja a polcra
Bár tom, én már lassan fanatikus gyűjtő vagyok és miattam fognak a fák is kipusztulni...
Nálam a tesómékon kívül a baráti társaság szokot lenyúlni kicsit (már Manga könyvtárt nyitottam nekik,illetve Anime tékát )
Dvd-meg szépen kezdenek jönni, ott van a DMC amiből már van díszdobozos kiadás is , a Proton, és jön hamarosan a Nanatsuiro Drops , Grenadier ha minden igaz...
+ jön a Tistou: Az angyalgyermek is
szóval azért leszpár dvd
a Ruróni Kensin-t pedig keresd az antikváriumokban,
Bár tom, én már lassan fanatikus gyűjtő vagyok és miattam fognak a fák is kipusztulni...
Nálam a tesómékon kívül a baráti társaság szokot lenyúlni kicsit (már Manga könyvtárt nyitottam nekik,illetve Anime tékát )
Dvd-meg szépen kezdenek jönni, ott van a DMC amiből már van díszdobozos kiadás is , a Proton, és jön hamarosan a Nanatsuiro Drops , Grenadier ha minden igaz...
+ jön a Tistou: Az angyalgyermek is
szóval azért leszpár dvd
a Ruróni Kensin-t pedig keresd az antikváriumokban,
beküldve: 2011-11-01 12:50:46
(#3939) A Battle Angel Alita az valóban jó ötlet lenne, több okból is kifolyólag:
1. Ha minden jól megy, akkor pár év múlva James Cameron (Terminátor 1-2, Titanic, Avatar) fog belőle filmet forgatni, és ha ez a terv valóban megvalósul, akkor valamelyik hazai kiadó meglovagolhatná a franchise hirtelen jött népszerűségét
2. Cyberpunk. Szeressük a cyberpunkot
A Blame! is egész jónak tűnik, bár még nem olvastam, de amit eddig láttam belőle az tetszett.
1. Ha minden jól megy, akkor pár év múlva James Cameron (Terminátor 1-2, Titanic, Avatar) fog belőle filmet forgatni, és ha ez a terv valóban megvalósul, akkor valamelyik hazai kiadó meglovagolhatná a franchise hirtelen jött népszerűségét
2. Cyberpunk. Szeressük a cyberpunkot
A Blame! is egész jónak tűnik, bár még nem olvastam, de amit eddig láttam belőle az tetszett.
"Muszáj hinnetek olyan dolgokban, amik nem igazak. Különben hogyan válhatnának valóra?"(Terry Pratchett: Vadkanapó)
Wolf's rain
Inuyasha
Bleach
Fullmetal Alcemist
Elfen lied
Ao no Exorcist
Soul Eater
D.Gray-man
Slayers
Méz és lóhere
Inuyasha
Bleach
Fullmetal Alcemist
Elfen lied
Ao no Exorcist
Soul Eater
D.Gray-man
Slayers
Méz és lóhere
Innen inkább a:
-Ao no exorcist
-Soul eater
-Slayers
-Inu
-Akár a dgm is, csak én bíztos nem venném meg, mert én már némtül vesze, ^^~
-Fma
asszem ennyi az én kivánságom ^^'~
Das Leben ist enie Katastrophe... wenn... es leicht ist... machst du es falsch...
beküldve: 2011-11-01 11:42:38
(#3937) Az jó lenne, ha a Ruróni Kensin első kötete újra lenne kapható. Már jó néhányszor gondoltam arra, hogy megveszem, de miután láttam, hogy az első kötet nem kapható...
Amúgy még szívesen látnám a polcomon (abban az esetben ha a hugim nem nyúlja le): Fullmetal Alchemist, Soul Eater, Ghost in the Shell. A húgom nagyon várja már a Nana, Love.com és a Vampire Knight további köteteit.
Szerintem néhány újabb DVD kiadvány is jól jönne (mondjuk karácsonyra vagy az egyik jövőévi conra).
Amúgy még szívesen látnám a polcomon (abban az esetben ha a hugim nem nyúlja le): Fullmetal Alchemist, Soul Eater, Ghost in the Shell. A húgom nagyon várja már a Nana, Love.com és a Vampire Knight további köteteit.
Szerintem néhány újabb DVD kiadvány is jól jönne (mondjuk karácsonyra vagy az egyik jövőévi conra).
Na ja, épp az benne a jó, hogy csak 9 kötet, és elképzelhetőnek tartom, hogy valaki esetleg ki is adja magyarul. Főleg hogy attól még hogy régi, a rajzolása elég baró. Ez azért is jó, mert (álítólag) amikor a Dominiont kiadták magyarul, sok embernek nem tetszettek benne azok a klasszikus rajzolása manga karakterek.
Én azt mondom, tegyük össze a kezünket, hogy következőnek valami igazán királyat adjon ki, akárki is
Én azt mondom, tegyük össze a kezünket, hogy következőnek valami igazán királyat adjon ki, akárki is
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
beküldve: 2011-11-01 11:06:54
(#3935) tudom hogy nem oneshot
ezért is írtam hogy :
pár oneshot nak is örülnék de ha kiadnák....
lehagytam a " , " az igaz , de azt hittem így is érthető,hogy a oneshot-okon felül gondoltam vagy helyetük ...
A Battle Angel Alita is jó lenne csak 9 kötet, vagy más cyberpunk darab
ezért is írtam hogy :
pár oneshot nak is örülnék de ha kiadnák....
lehagytam a " , " az igaz , de azt hittem így is érthető,hogy a oneshot-okon felül gondoltam vagy helyetük ...
A Battle Angel Alita is jó lenne csak 9 kötet, vagy más cyberpunk darab
A Blame! nem one shot, mivel 10 kötet, de amúgy tényleg jó lenne. Én személy szerint a Battle angel Alitának, és a Batle angel Alita-Last ordernek örülnék a legjobban.
beküldve: 2011-11-01 00:16:04
(#3933) Balus az szuper lenne áááh
mind a 4-et szívesen látnám a polcomon magyarul, de sajnos Ghost in the Shell-nek nem adok túl nagy esélyt valahogy bár remélem én tévedek
Valami jó kis hentelős is jöhetne hamár a Berserk meghalt
A lényeg hogy legyen és ne szünjön meg a kiadások. Én személy szerint pár oneshot nak is örülnék de ha kiadnák a :
Skyhigh
Blame!
1/2 Ouji
Wolf Guy: Wolfen Crest
vagy akkár a Akuma na Eros akkor tutti venném őket
mind a 4-et szívesen látnám a polcomon magyarul, de sajnos Ghost in the Shell-nek nem adok túl nagy esélyt valahogy bár remélem én tévedek
Valami jó kis hentelős is jöhetne hamár a Berserk meghalt
A lényeg hogy legyen és ne szünjön meg a kiadások. Én személy szerint pár oneshot nak is örülnék de ha kiadnák a :
Skyhigh
Blame!
1/2 Ouji
Wolf Guy: Wolfen Crest
vagy akkár a Akuma na Eros akkor tutti venném őket
beküldve: 2011-10-31 23:36:59
(#3932) Én legjobban a Black Lagoon-nak tudnék örülni, de azért egy Fullmetal Alchemist/Deadman Wonderland/Highschool of the Dead sem lenne rossz
Valamint álmaim netovábbja lenne, ha végre kiadnák a Ghost in the Shell mangáját magyar nyelven, ha már ilyen széles körben ismert a film plusz a két sorozat...
Valamint álmaim netovábbja lenne, ha végre kiadnák a Ghost in the Shell mangáját magyar nyelven, ha már ilyen széles körben ismert a film plusz a két sorozat...
"Muszáj hinnetek olyan dolgokban, amik nem igazak. Különben hogyan válhatnának valóra?"(Terry Pratchett: Vadkanapó)
beküldve: 2011-10-31 20:28:34
(#3931) Nekem most már mindegy, de kiadhatnának valami új shonen/seinen cuccot. A legjobb lenne valami verekedős, vagy lövöldözős.
Szerk: A Márk 2011-10-31 20:56:07
beküldve: 2011-10-31 12:39:25
(#3930) Wolf's rain
Inuyasha
Bleach
Fullmetal Alcemist
Elfen lied
Ao no Exorcist
Soul Eater
D.Gray-man
Slayers
Méz és lóhere
Inuyasha
Bleach
Fullmetal Alcemist
Elfen lied
Ao no Exorcist
Soul Eater
D.Gray-man
Slayers
Méz és lóhere
Tigris, tigris, csóvafény éjszakáknak erdején, mily kéz adta teneked szörnyű és szép termeted?
beküldve: 2011-10-23 17:02:43
(#3929) Van valakinek infója arról mit tervez a Mangafan a jövőben? Úgy értem lesz-e új mangasorozat vagy egyenlőre folytatják az eddigieket + a beígért Darker Than Black, és "Hóherecegnőt" vagy mit adják ki...Csak azért érdekel mert az Árnybíró és a Hellsing után hamarosan véget ér a Chrno Crusade és a Death Note is. Így marad a Rurouni Kenshin (11/28), Naruto (13/???), Nana (8/??), Lovely Complex (5/16) és a Vampire Knight (2/???)..Kíváncsi lennék mely mangák lennének esélyesek
Én amit szívesen látnék a polcomon magyarul:
-Fairy Tail
-Dragonball
-Trigun Maximum
-Soul eater
-Sandland (és Akira Toriyama összes 1 kötetes mangája)
(a Hunter x Hunter-t csak azért nem írom mert már elkezdtem megvenni németül )
Én amit szívesen látnék a polcomon magyarul:
-Fairy Tail
-Dragonball
-Trigun Maximum
-Soul eater
-Sandland (és Akira Toriyama összes 1 kötetes mangája)
(a Hunter x Hunter-t csak azért nem írom mert már elkezdtem megvenni németül )
A csodához nem kell mindig Isten, csak VASH!!