Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Mit kéne magyarul kiadni?
beküldve: 2010-10-01 23:29:27
(#3589) Ha már itt járok akkor én is bedobok egy címet! XD
Kiadhatnák a Saraiya Goyou-t, bár valószínűleg erre sose kerül sor, de álomnak azért szép.
Kiadhatnák a Saraiya Goyou-t, bár valószínűleg erre sose kerül sor, de álomnak azért szép.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
Szerk: Mariko 2010-10-01 23:43:40
beküldve: 2010-10-01 23:27:03
(#3588) Holnapikon ima? Legyen. Ottleszek, am. Kb hét elején döntöttem el, mivel a Swashbuckle koncííí kimaradt.
Szóval.
Crows (26 kötet)
Vinland Saga (9+ kötet)
Lucifer and the Biscuit Hammer (10 kötet)
Azumanga Daioh/Yotsubato! (4/9+ kötet)
mééég Tsutomu Tasahashi (Blue Heaven/Dead Flowers/Tatsuwan Girl/Skyhigh/Jiraishin) (3/1/9/egyre több/19? kötet)
Szóval.
Crows (26 kötet)
Vinland Saga (9+ kötet)
Lucifer and the Biscuit Hammer (10 kötet)
Azumanga Daioh/Yotsubato! (4/9+ kötet)
mééég Tsutomu Tasahashi (Blue Heaven/Dead Flowers/Tatsuwan Girl/Skyhigh/Jiraishin) (3/1/9/egyre több/19? kötet)
"Their vomit-like chatter and laughter hardening together like shit, who has a crush on who...Who doesn't like who...All scum that would be better off dead! Those dumplings!" http://www.tubechop.com/watch/1444885
Ichigo 100%
Hatsukoi limited
Hatsukoi limited
Igen és igen, ezeket támogatom.
Mivel holnap Con még én is elmormolok egy imát a Love Hina - Great Teacher Onizuka - Bleach hármasért... jó lenne, ha legalább 1 bejönne.
..the Kombat is Reality, your fate is a finality, I never use Babalities, that's just not my mentality.
beküldve: 2010-10-01 20:56:58
(#3586) Kawashita Mizuki mangáknak örülnék,demintazállat.
Anedoki
Ichigo 100%
Hatsukoi limited
Ja,h holnap Con...
Nembaj,hátha vmelyik "manga álmom" valóra váliik...
Anedoki
Ichigo 100%
Hatsukoi limited
Ja,h holnap Con...
Nembaj,hátha vmelyik "manga álmom" valóra váliik...
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
Szerk: Souichiro 2010-10-01 20:57:15
beküldve: 2010-10-01 17:04:26
(#3585) Így egy nappal a con előtt még utoljára leírom, hogy minek örülnék igazán (hátha valóra válik ):
-Fullmetal Alchemist
-Black Lagoon
-Ghost in the Shell
és esetleg Highschool of the Dead
-Fullmetal Alchemist
-Black Lagoon
-Ghost in the Shell
és esetleg Highschool of the Dead
"Muszáj hinnetek olyan dolgokban, amik nem igazak. Különben hogyan válhatnának valóra?"(Terry Pratchett: Vadkanapó)
A Hellsing-The Dawn, meg tudtommal be sem fejeződött.
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
beküldve: 2010-09-30 18:13:37
(#3583) beküldve: 2010-09-30 18:04:43
(#3582) Én egy Bakuman vagy egy Reborn! bejelentésnek örülnék a leginkább. Bár nemhiszem, hogy a kiadó bevállalna még egy ilyen neverending Shounent. Vagy adják ki a Hellsing: The Dawnt.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2010-09-30 15:06:50
(#3581) Hát örülnék ha a conon bejelentenének egy király shounen mangát...mondjuk amik eddig esélyesek azokkal ki vagyok békülve kivéve talán a Bleach-el. Én azért reménykedem egy One Piece, Soul Eater vagy egy Fairy tail eljövetelében Bár a régebbi shounenekből is vannak kiszemeltjeim pl : Trigun Maximum, Gintama, Hunter x Hunter, Yu Yu hakusho, Katekyo Hitman Reborn..bár utóbbit még nem ismerem de kíváncsi lennék rá. Egyszóval remélem megtörik végre hazánkban a Bleach-Naruto hatalom (nem bántásból..)
A csodához nem kell mindig Isten, csak VASH!!
Szerk: Jack the Stampede 2010-09-30 15:08:20
beküldve: 2010-09-30 08:38:27
(#3580) Durarara!!!
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
beküldve: 2010-09-28 15:31:42
(#3579) Koisuru bokun <3 + Moe Kare ....Fairy Tail mangája jobb mint az anime azért érné meg
Jó lenne sztem pár OneShot manga :)
Jó lenne sztem pár OneShot manga :)
- Sweet Pudding × Little Monster = ♥ -
beküldve: 2010-09-28 12:54:06
(#3578) Nyáriconon is jött ki új manga.
Tudok róla. Csak Márk gondolta úgy, hogy csak karácsonykor jönnek ki új kötetek, és gondolom ebből jött a fél év. (nyár vége - tél eleje... Végül is majdnem az.)
Szerintem ezt csak az új sorozatokra kell érteni, a régebbi címekből (pl. Death Note, Chrno Crusade) jönni fognak (minden bizonnyal) az új mangák, tehát nem lesznek "fél éves mangakiadás nélkül".
Nyáriconon is jött ki új manga.
Miyazaki: Igen ezt olvastam elhaym blogján^^
Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?