Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Mit kéne magyarul kiadni?
A Naruto, meg a Berserk is ilyen, még sem veszik sokan, bármennyire is népszerű :P
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
beküldve: 2010-09-20 16:36:07
(#3543) Szerintem olyan mangát kéne kiadni,ami nagyon népszerű és rengetegen megvennék.
at the end,we all die alone
beküldve: 2010-09-20 16:20:57
(#3542) A Spirál is nagyon jó lenne.
Ennyi csak mi tudható, szeretni kell, s szeretve lenni jó.
Kezdésnek Welcome to the NHK! regény lenne szép, csak egy kötet és az animét/mangát dícsérik jobbról-balról. És a regény volt előbb. Szóval, hhe. Felőlem utána jöhet bármi. Shiki anime is zseniális, a 10. részen pl egész végig ott volt a pofámon egy hatalmas vigyor. Ha azt akkorott látta volna valaki, be is visz az intézetbe habozás nélkül. És úgyhallom a 11. is csodás (homolust, yay), aztán meg 3 hét szünet.
"Their vomit-like chatter and laughter hardening together like shit, who has a crush on who...Who doesn't like who...All scum that would be better off dead! Those dumplings!" http://www.tubechop.com/watch/1444885
Nem is lenne rossz Shiki regénnyel indítani, nem hosszú, befejezett, már mangája és animéje is van, mi kell még?
Akarom a Shiki regényt, úgy akarom
Akarom a Shiki regényt, úgy akarom
Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
Shiki regény
Slayers regény
Durarara! regény bár manga se lenne rossz
+Book of Bantorra regény
+NHK! regény
+Index/Railgun (Index inkább, mert az szekszibbnek tűnik Accerelator miatt)
"Their vomit-like chatter and laughter hardening together like shit, who has a crush on who...Who doesn't like who...All scum that would be better off dead! Those dumplings!" http://www.tubechop.com/watch/1444885
beküldve: 2010-09-19 20:45:45
(#3538) Pandora Hearts
07-Ghost
Hadashi de bara wo fume
Rozen Maiden
Dengeki Daisy
Kamikaze Kaitou Jeanne
Shiki regény
Slayers regény
Ayashi no Ceres
Fushigi Yuugi+Genbu Kaiden
Zettai Kareshi
Fruits Basket
xxxHolic
Kobato.
Spiral - Suiri no kizuna
Hot Gimmick
D.Gray-man
Full moon wo sagashite
Ouran H. S. H. C.
Yamato Nadeshiko Shichi Henge
Sakura Hime Kaden
07-Ghost
Hadashi de bara wo fume
Rozen Maiden
Dengeki Daisy
Kamikaze Kaitou Jeanne
Shiki regény
Slayers regény
Ayashi no Ceres
Fushigi Yuugi+Genbu Kaiden
Zettai Kareshi
Fruits Basket
xxxHolic
Kobato.
Spiral - Suiri no kizuna
Hot Gimmick
D.Gray-man
Full moon wo sagashite
Ouran H. S. H. C.
Yamato Nadeshiko Shichi Henge
Sakura Hime Kaden
Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
Szerk: 屍鬼レゲ 2010-09-19 20:49:00
- Rozen Maiden
- Ouran H.S.H.C.
- Honey and Clover
Ezeket én is támogatom. Meg Blood+, Vampire Knight, Code Geass, Dogs, Yotsubato is jöhetne.
beküldve: 2010-09-19 16:28:16
(#3536) - Claymore
- Pandora Hearts
- Rozen Maiden
- Ouran H.S.H.C.
- Yamato Nadeshiko Shichi Henge
- Honey and Clover
usw...
- Pandora Hearts
- Rozen Maiden
- Ouran H.S.H.C.
- Yamato Nadeshiko Shichi Henge
- Honey and Clover
usw...
Szerk: Toushiro 2010-09-19 18:07:17
beküldve: 2010-09-19 16:20:44
(#3535) A Berserk manga az nagyon agytépő,de éppen ez benne a jót.
A Delta folytatni fogja,akárcsak az angyalok menedékét.
Elfen Liedről meg annyit,hogy már unalmas
Saját vélemény,nem azért írtam,hogy a kemény gyerekek beszóljanak.
Viszont jöhet a Dogs, Vampire Knight, Vagabond, Higshool of the Dead. Tenjou Tenge.
A Delta folytatni fogja,akárcsak az angyalok menedékét.
Elfen Liedről meg annyit,hogy már unalmas
Saját vélemény,nem azért írtam,hogy a kemény gyerekek beszóljanak.
Viszont jöhet a Dogs, Vampire Knight, Vagabond, Higshool of the Dead. Tenjou Tenge.
Azé MER FÁN:D
Szerk: Azur 2010-09-19 10:47:24
Csak mondjuk a Berserkben, a Hellsingben, meg az Angyalok menedékében nincs pedofilia, állandó meztelenkedés, meg hasonlók
Berserkben van pedofília, szeretkezés, nem is akármilyen szintű megerőszakolások, szóba kerül a homoszexualitás is, de még a vérfertőzés is. Ahhoz képest szerintem az Elfen Lied egy fokkal gyengédebb.
Elég durva lehet az a Berserk O__O
beküldve: 2010-09-19 01:33:48
(#3532) Hmmmm. Lehet. Én abból csak az anime-t láttam, meg 4 kötetet olvastam el belőle :P
Dehát ugye, nézzük meg mi lett a sorsa a Berserk magyar kiadásának is. Stagnál, sok minden más mangával együtt a Delta Vision-nél.
Dehát ugye, nézzük meg mi lett a sorsa a Berserk magyar kiadásának is. Stagnál, sok minden más mangával együtt a Delta Vision-nél.
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
Hmm. Berzerk. Mi is volt az, démonszeksz?
Am meg ha más is a téma, a korhatár ugyanaz, tudtommal pedig Hungáriában még nincsenek olyan intézkedések a rajzként ábrázolt pedofil csodák (terhes lolik, he) ellen, mint Angliában, vagy más napsütéses tájakon.
*Crowsmilliószorkiírvaszüne teknélkül*, hatszorosan.
Szerk: Nakamura-san 2010-09-18 22:34:07
beküldve: 2010-09-18 21:40:57
(#3529) Csak mondjuk a Berserkben, a Hellsingben, meg az Angyalok menedékében nincs pedofilia, állandó meztelenkedés, meg hasonlók (mondjuk az Angyalok menedékéről nem beszélek, mert azt nem ismerem :P)