Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Binbougami Ga!
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze

K.O.

Gilje: ez most komoly?!? ÁÁ, nagyon-nagyon-nagyon örülnék neki, he tényleg megjelenne magyarul.

Szerintem ő ezt arra értette, hogy neki van betervezve, hogy elolvassa, mivel előtte ajánlotta valaki.
Ahha, akkor tuti, hogy nekem való lesz a manga, mert a Kuroshitsuji anime első évadnak pont a második fele nem tetszett. (Habár Aloist hiányolni fogom. Annyira szemét az a kissrác, hogy megkedveltem. Am. tiszta Díva (Blood+), még a halloween-i lila jelmeze is olyasmi.)
Am. amikor legutoljára néztem, a VK fordítók csak 3-4 fejezettel voltak lemaradva a japánul megjelentektől, szóval sztem nyugodtan továbbolvashatod ;)
Gilje: ez most komoly?!? ÁÁ, nagyon-nagyon-nagyon örülnék neki, he tényleg megjelenne magyarul.

Csaba interjújával kapcsolatban: én úgy értelmeztem a szöveget, hogy még idén kijön néhány új cím (sztem 2 lesz), majd utána terveznek egy rövidebb komoly művet. Elvégre ha vmit már meg akarnak idég jelentetni, akkor nyilván tudják, hogy mi az és már a tárgyalásokat is megkezdték a japánokkal. Talán ennek a topicnak most lesz is vmi haszna, hátha ezen keresztül találják meg azt a művet, amit majd később kiadhatnak.

magusocska: mangás matek könyvet ugyan sztem nem fogsz találni, de pl. vannak japán nyelvkönyvek mangaszereplőkkel. Vallási témában meg már régóta kapható a Biblia manga. Nemsokára megjelenik az Agave kiadó jóvoltából két Shakespeare feldolgozás (Hamlet, Rómeó és Júlia), a Fumax pedig az Alice Csodaországban manga verzióját fogja kiadni. E mellett pedig léteznek történelmi témájú mangák is (bár tudtommal magyarul ilyen még nem jelent meg). Ezekre példát itt találsz: [Link]
És visszatérve az irodalmi művekre, ajánlom még neked az Aoi Bungaku c. animét is, aminek ugyan nincs manga verziója, de híres japán regények/novellák történenetét "mesélik el". Sztem ez érdekelhet.

Szomorúan hallom eme kritikákat. Nekem még mindig ez a kedvenc mangám, bár tény, hogy egy jó ideje nem akciódús. (Ami speciel engem nem is zavar, mert a shojo műfaj nem erről szól.) Viszont sztem OHSHC-os terjedelemhúzáshoz képest még mindig nagyon jó tempóban halad. És sztem lesz még benne akció bőven, csak a Kaname visszaemlékezős részt is le kellett tudni. Na jó, tovább már nem hirdetem.
Ízlések és pofonok ugyebár.
(Magyarul: ha kritizáljátok a kedvenc mangámat, pofont kaptok.
Kuroshitsujit is támogatom, bár a mangájából eddig csak az első 2 fejezetet olvastam, de az anime 2. évadja teljesen fellelkesített. (OFF megint: az anime mennyire tér el a manga történéseitől?)
És továbbra is örülnék neki, ha vmi josei kijönne. (Mondjuk a Honey and Clover, mert azt sokan ismerik és "csak" 10 kötet.)
Kuroshitsuji anime teljesen eltér a mangától és csak az anime 1.szériájába lehet megtalálni..mangába az a 18.fejezetig,mert amikor az első szériát alkották akkor még addig volt elkészítve a manga.
Vampire Knghit a kedvecem,de mangába csak az elejét tudtam elolvasni...mert mire ki jön egy magyar forditás adigra újra kezdhetném az egészet.
Új olvastam (hallottam) hogy a manga, mint műfaj közismerten használatos - odakint. Állítólag Shakespeare, matek, japán történelem, szakácskönyv stb. Magyarul alig egy pár képregényes anyaggal találkoztam (zeneelmélet, síiskola, vallási ismertető).
Lehetne-e az oktatásban használatos anyagokat találni akár nálatok, akár tudna valaki linket adni, ahol ilyeneket találhatok a hálón, ha már nem magyarul, akkor angolul?

A másik,hogy a Berserket folytatni fogja a delta. Fórumon megerősítették.

Támogatnám ha kiadná a mangafan. Szép álmok. Legvégső esetben én is áttérek angol mangákra és akkor tuti beszerzem.

-Girl friends
-Kuroshitsuji
most olvastam mindkettőt és marhára teccettek

mindenkinek ajánlom őket

felmérje az igényeket
Akkor ha erről van szó és van is igény akár neverending sorozatokra és on-going mangákra is,ebben az esetben nem kell paráznunk.Megnyugodtam.Ha meg az ellenkezője történik,akkor trash az egész.
illetve ezen keresztül új mangákat ismerhetünk meg. mint a "legutóbb olvastam" vagy ilyesmi topic
Ez viszont hasznos,hála ennek,egy csomó új címet ismertem meg pár hónap alatt ^^
néha (gyakran) a várakozás izgalma sokkal jobb, mint az eredmény.
Ebben van vmi,viszont olyan esetben mi van,amikor a nagy várakozás eredménye vmi trash-nóném manga cím lesz? Megérte kivárni...
Gilje drága,az álltalad felsorolt mangák közül támogatom a következő finomságokat: Gokusen,Deadman Wonderland,Yamato Nadeshiko Shichi Henge ^^
Azur: a topik tényleg csak dísznek van.