SZABADI DORINA: Már 7 napja rendeltem 11 Nana kötetet, de még mindig nem érkezett róla semmiféle információ.
SZABADI DORINA: Már 7 napja rendeltem 11 Nana kötetet, de még mindig nem érkezett róla semmiféle információ.
AKOSBLZS: Sziasztok! 3 Napja rendeltem 4 Hellsing részt (mindegyik volt raktáron) kb. mikorra várható az érkezése?
MRLEVI: Rendben. Köszi a választ.
NYESTE ROLAND: Nem nyomtatnak ujat. Ne rendeld meg!
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!

Mit kéne magyarul kiadni?
De akkor a conon már ki is adják az első köteteket? Vagy még csak bejelentik?

Conon még csak bejelentés lesz.
De akkor a conon már ki is adják az első köteteket? Vagy még csak bejelentik?

Elviekben jönnek az első kötetek is.
Azé MER FÁN:D
beküldve: 2010-09-26 21:19:38
(#3553) De akkor a conon már ki is adják az első köteteket? Vagy még csak bejelentik?

beküldve: 2010-09-26 19:40:26
(#3551) SOUL EATER
és
DETECTIVE CONAN
na meg
NATSUME YUUJINCHOU
és méég
VAMPIRE KNIGHT
( "Fehérítőt" is szívesen tartanék a kezemben MAGYAR NYELVEN, de mivel úgyis az lenne a vége, hogy leordítjátok a fejem, ezért nem írtam hozzá a kívánságlistámhoz. Peace. )
Chizuru
és
DETECTIVE CONAN
na meg
NATSUME YUUJINCHOU
és méég
VAMPIRE KNIGHT
( "Fehérítőt" is szívesen tartanék a kezemben MAGYAR NYELVEN, de mivel úgyis az lenne a vége, hogy leordítjátok a fejem, ezért nem írtam hozzá a kívánságlistámhoz. Peace. )
Chizuru
Kék Rózsa részlet. Írta: Chizuru-chan "Egy lány állt tőlünk éppenhogy látótávolságon belül. Színes hajáról, és felemás színű szemeiről csak a vészjóslóan tekergőző hosszú, fekete nyelve terelte el a figyelmet."
Még 6 nap és kiderül,hogy mik is lesznek magyarul kiadva
De itt az én listám:
Bakuman
Vampire Knight
H.O.T.D
Tenjou Tenge
REAL
Vagabond
Dogs
Air Gear
Blame
Bár már ilyenkor édesmind1
Már eldőlt mik jelennek meg,nekünk már csak várnunk kell:)

De itt az én listám:
Bakuman
Vampire Knight
H.O.T.D
Tenjou Tenge
REAL
Vagabond
Dogs
Air Gear
Blame

Ezek közül amiket felsoroltál, várható hogy valamelyiket kiadják magyarul?
beküldve: 2010-09-26 18:57:50
(#3549) Remélem azért nem fejeznek be mindent amit elkezdtek...

Ha egy sebet gyűlölettel ejtenek rajtad, az addig fog vérezni, míg a gyűlölet el nem múlik a másik személyben.
beküldve: 2010-09-26 13:44:12
(#3548) Még 6 nap és kiderül,hogy mik is lesznek magyarul kiadva
De itt az én listám:
Bakuman
Vampire Knight
H.O.T.D
Tenjou Tenge
REAL
Vagabond
Dogs
Air Gear
Blame
Már eldőlt mik jelennek meg,nekünk már csak várnunk kell:)

De itt az én listám:
Bakuman
Vampire Knight
H.O.T.D
Tenjou Tenge
REAL
Vagabond
Dogs
Air Gear
Blame

Azé MER FÁN:D
Szerk: Azur 2010-09-26 13:48:44
Ja meg a Crows,igaz,Mester?
Természetesen. Izzé.. Akarommondani, már-már természetellenes lenne, ha valaki nem említené meg valaki heti rendszerességel. Szerintem. Ésez így van rendjén.
The Lucifer and Biscuit Hammer (Hoshi no Samidare/Wakusei no Samidare/BH) - köll. Polcra. 10 kötet. Abban a magazinban futott, amiben annó a Hellszing, vagy most a Drifters. Gyönyörű történet. Csúnya rajzolás, de mit számít az? Minden más benne van, ami számít. Sami meg egy istennő. Mármint hercegnő.
"Their vomit-like chatter and laughter hardening together like shit, who has a crush on who...Who doesn't like who...All scum that would be better off dead! Those dumplings!" http://www.tubechop.com/watch/1444885
Szerk: Nakamura-san 2010-09-26 13:20:53
Anedoki
Air Gear
Highschool of the Dead (tudom,Yen Press-ék januárban,angolul adják kifele ígyis-úgyis,de hátha lesz magyarul addig)
Dogs
K-ON (igen,ez is jön decemberben Yen Press-től,de hátha a mangafan beelőzi őket)
Vampire Knight
Tenjho Tenge
Gantz
Strawberry Marshmallow
Bakuman
Black Cat
Alice 19th
Ceres
Absolute Boyfriend
Hot Gimmick
Life
G Senjou Heaven's door
REAL
Vagabond
és asszem ennyi.
Air Gear
Highschool of the Dead (tudom,Yen Press-ék januárban,angolul adják kifele ígyis-úgyis,de hátha lesz magyarul addig)
Dogs
K-ON (igen,ez is jön decemberben Yen Press-től,de hátha a mangafan beelőzi őket)
Vampire Knight
Tenjho Tenge
Gantz
Strawberry Marshmallow
Bakuman
Black Cat
Alice 19th
Ceres
Absolute Boyfriend
Hot Gimmick
Life
G Senjou Heaven's door
REAL
Vagabond
és asszem ennyi.
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
beküldve: 2010-09-21 13:13:38
(#3545) aki nagyon szereti,az úgyis beszerzi a kedvenceit

at the end,we all die alone
Szerk: JaakuHebi 2010-09-21 13:21:01
A Naruto, meg a Berserk is ilyen, még sem veszik sokan, bármennyire is népszerű :P
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
beküldve: 2010-09-20 16:36:07
(#3543) Szerintem olyan mangát kéne kiadni,ami nagyon népszerű és rengetegen megvennék.
at the end,we all die alone
beküldve: 2010-09-20 16:20:57
(#3542) A Spirál is nagyon jó lenne.
Ennyi csak mi tudható, szeretni kell, s szeretve lenni jó.
Kezdésnek Welcome to the NHK! regény lenne szép, csak egy kötet és az animét/mangát dícsérik jobbról-balról. És a regény volt előbb. Szóval, hhe. Felőlem utána jöhet bármi. Shiki anime is zseniális, a 10. részen pl egész végig ott volt a pofámon egy hatalmas vigyor. Ha azt akkorott látta volna valaki, be is visz az intézetbe habozás nélkül. És úgyhallom a 11. is csodás (homolust, yay), aztán meg 3 hét szünet.
"Their vomit-like chatter and laughter hardening together like shit, who has a crush on who...Who doesn't like who...All scum that would be better off dead! Those dumplings!" http://www.tubechop.com/watch/1444885