Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Mit kéne magyarul kiadni?
Én úgy tudom, hogy animekarácsonyra jönnek ki az új kötetek, legalábbis a legutóbbi infok szerint.
Ezek az infók honnan vannak?
“Tegnapi információ a leghitelesebb forrásból (kiadóvezető): a MangaFan a MondoConra valamennyi sorozatából tervez kihozni új részét, a Naruto kivételével. Ugyancsak a MondoConon jelentik be azokat az újdonságaikat, amelyek az év végi nagy rendezvényre jönnek ki. Ennek az időpontja és a helyszíne is már véglegesnek látszik, de ezt nem én vagyok hivatott bejelenteni, úgyhogy még egy kis türelmet kérünk. :)
Forrás: http://kepregeny.net/ (Nero Blanco) - elhaym.wordpress.com
Szerintem ezt csak az új sorozatokra kell érteni, a régebbi címekből (pl. Death Note, Chrno Crusade) jönni fognak (minden bizonnyal) az új mangák, tehát nem lesznek "fél éves mangakiadás nélkül".
beküldve: 2010-09-27 16:37:02
(#3572) Hát az azért durva lenne ha csak karácsonykór adnának ki mangát hisz akkor már fél éves mangakiadás nélkül lennének.
Meg a Durarara!! típusú mangák még aztán...xD
[/QUOTE]
Jaja, Bleach,DRRR meg még sok minden más
[/QUOTE]
Jaja, Bleach,DRRR meg még sok minden más
Ha egy sebet gyűlölettel ejtenek rajtad, az addig fog vérezni, míg a gyűlölet el nem múlik a másik személyben.
beküldve: 2010-09-27 15:53:34
(#3570) Hmm...Hát nekem is van egy pár:
-Durarara!! regényt és mangát szívesen olvasnék magyarul (bár ez utóbbi nem ragadott meg annyira de ha lenne rá lehetőség biztos megvenném)
-Soul Eater manga
-K-ON! manga
-Bleach manga
-Rozen Maiden manga (Bár még nem láttam, nem is olvastam belevágnék)
Hát most ennyi jutott eszembe...x3
Meg valami Halloween stílusú kissé horrorba nyúló de mégis mókás manga is nagyon jó lenne!
-Durarara!! regényt és mangát szívesen olvasnék magyarul (bár ez utóbbi nem ragadott meg annyira de ha lenne rá lehetőség biztos megvenném)
-Soul Eater manga
-K-ON! manga
-Bleach manga
-Rozen Maiden manga (Bár még nem láttam, nem is olvastam belevágnék)
Hát most ennyi jutott eszembe...x3
Meg valami Halloween stílusú kissé horrorba nyúló de mégis mókás manga is nagyon jó lenne!
A Dogs-ból csak képeket láttam, de olyan szimpatikusnak tűnt. Jaj, ne, ne....nem akarok újra vásárolni!! Így is meg kell vennem az Árnybírókat valamikor, a Hellsing befejező köteteit, hamarosan -jó esetben- megérkezik számomra a Beyond Wonderland.....
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
beküldve: 2010-09-27 14:58:46
(#3568) Állandó rovatunk (Alister szerény terjedelmű kívánság-sirámai n+1. kiadás) ismét jelentkezik.
- Black Lagoon (9-) ,
- Gunsmith Cats (8),
- Dogs (1+5-) és
- Uzumaki (3)
Az új megjelenések bejelentése előtt sajnos ezúttal sem számíthatunk öldöklő izgalmakra és eszünket veszejtő újdonságokra a szinte már mantrává kövesedett listán
:- Black Lagoon (9-) ,
- Gunsmith Cats (8),
- Dogs (1+5-) és
- Uzumaki (3)
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Én úgy tudom, hogy animekarácsonyra jönnek ki az új kötetek, legalábbis a legutóbbi infok szerint.
Már nem emlékszem, valahol olvastam, vagy valaki mondta.
Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
Azé MER FÁN:D
beküldve: 2010-09-27 14:49:57
(#3565) Én úgy tudom, hogy animekarácsonyra jönnek ki az új kötetek, legalábbis a legutóbbi infok szerint.
Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
Facebook-on írták asszem, hogy csak cím bejelentés lesz.
Ott én olyasmire emlékszem,hogy szavazás volt,hogy melyik 3 lesz az új cím.
Megmondanál annyit,hogy miben változtak az interjún adott infók? Komolyan kérdezem,mert nem olvastam sehol semmi olyasmit,hogy nem lesznek címekkel együtt kötetek.
Szerk: Azur 2010-09-27 14:47:23
beküldve: 2010-09-27 14:36:07
(#3563) Facebook-on írták asszem, hogy csak cím bejelentés lesz.
Egy interjú volt ami a képregény.neten volt fenn,vagy még most is fenn van.
Ha az amire gondolok, akkor az se mostani. Egy Monster kép van mellé kirakva?
Hát azóta nem is igazán volt semmiféle hír,hogy mi lesz. De engem nem is izgat, itt hónapokon át ment a vita,hogy mi is lesz,és még egy kis infót sem kaptunk. Tehát akár kijönnek akár nem, az már csak rajtuk múlik.
Szerk: Azur 2010-09-27 14:48:09
Ha az amire gondolok, akkor az se mostani. Egy Monster kép van mellé kirakva?
szerk.: Ja megnéztem és csak az van, na most mondom azóta az már változott, ráadásul annyit írtak "remélhetőleg".
Szerk: 屍鬼レゲ 2010-09-27 14:35:21
De akkor a conon már ki is adják az első köteteket? Vagy még csak bejelentik?
Conon még csak bejelentés lesz.
Rosszul tudod. Conon már jönnek az első kötetek is. Legutolsó hír szerint.
Ez a hír hol jelent meg? Komolyan, kiváncsi vagyok.