Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Mit kéne magyarul kiadni?
akkor én a másik réteget erősítem, Conon most tervezem beszerezni a Fruits Basket regény változatát
amellett szerintem lenne rá igény. a magyar mangások nagy része (legalábbis remélem) szeret olvasni, legfeljebb a kiadók részéről egy próbakiadás/limitált számú kiadvány lenne a megoldás
amellett szerintem lenne rá igény. a magyar mangások nagy része (legalábbis remélem) szeret olvasni, legfeljebb a kiadók részéről egy próbakiadás/limitált számú kiadvány lenne a megoldás
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Az ezekből készült manga adaptációk meg csak árnyékai, butított változatai az eredetinek. (arról nem is beszélve hogy a rajzolásuk valami eszméletlenül pocsék)
Ez azért nagyon durva sarkítás. Az FMP és a Durarara szvsz megállja animeként is a helyét.
Az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól fél, hogy csakugyan abban élünk.
beküldve: 2010-09-13 18:52:28
(#3510) Nem beszólásképp, de jó lenne néha felfogni, hogy nem mindig mindent manga alapján csinálnak.
Sok ember írta a Durarara!!-t.. na most... AZ egy light novel. Gyengébbek kedvéért regény. Nem novella. Regény.
Akárhogy nézem a magyar animefanoknak nem tudnának eladni egy regényt, mert sok az egy lapra jutó betűk mennyisége az átlag ember meg hála az animéseknek hülyeségnek tartja a "mangalányos" képek miatt.
Az ezekből készült manga adaptációk meg csak árnyékai, butított változatai az eredetinek. (arról nem is beszélve hogy a rajzolásuk valami eszméletlenül pocsék)
Akik ezidáig egy kő alatt töltötték mindennapjaikat az Index, Railgun, Toradora, Full Metal Panic, GOTH miiind miind mind regényből van.
AZ egésznek úgy lenne értelme, hogy együtt kerül kiadásra a manga és a regény, de ezt a mutatványt csak a nagyobb kiadók engedhetik meg maguknak.
Sok ember írta a Durarara!!-t.. na most... AZ egy light novel. Gyengébbek kedvéért regény. Nem novella. Regény.
Akárhogy nézem a magyar animefanoknak nem tudnának eladni egy regényt, mert sok az egy lapra jutó betűk mennyisége az átlag ember meg hála az animéseknek hülyeségnek tartja a "mangalányos" képek miatt.
Akik ezidáig egy kő alatt töltötték mindennapjaikat az Index, Railgun, Toradora, Full Metal Panic, GOTH miiind miind mind regényből van.
AZ egésznek úgy lenne értelme, hogy együtt kerül kiadásra a manga és a regény, de ezt a mutatványt csak a nagyobb kiadók engedhetik meg maguknak.
Ike Ike Don Don!
Mivel a mangáról készítik az anime-t ezért természetes, szerintem nincs olyan anime aminek ne a manga lenne a forrása
Ez így, ebben a formában azért nem teljesen igaz. Vannak olyan animék, amik nem manga alapján készültek.
"Van egy mondás, ami a medve bőrére történő előre elkövetett ivás ellen int""
Mivel a mangáról készítik az anime-t ezért természetes, szerintem nincs olyan anime aminek ne a manga lenne a forrása
Pedig van(lsd. Code Geass).
Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
a Fairy tail lel én is egyetértek bár én csak az animét nézem nagyon érdekelne a manga is és ha már itt tartunk valaki megtudná mondani h amúgy kb mennyire tér el a manga az animétől? előre is köszönöm
és ha ez a topic a kivánságokról szól akkor azért még párat leirok amiket szivesen látnék a polcokon Bleach (tudom tudom hosszú és sokszor unalmas de azért én szeretem)
One piece (megölhettek de sem az animéjét se a mangát nem láttam csak épp nagyon érdekelne)
OHSHC
Kaichou wa maid-sama (szintén csak az animéjét nézem)
és még egy kérdés ami lehet h oltári nagy hülyeség lesz ugyhogy ha igen akkor előre is elnézést de megtudná valaki mondani h a Durarara animének van mangája? mert ha igen azt feltétlenül ki kéne adni
és ha ez a topic a kivánságokról szól akkor azért még párat leirok amiket szivesen látnék a polcokon Bleach (tudom tudom hosszú és sokszor unalmas de azért én szeretem)
One piece (megölhettek de sem az animéjét se a mangát nem láttam csak épp nagyon érdekelne)
OHSHC
és még egy kérdés ami lehet h oltári nagy hülyeség lesz ugyhogy ha igen akkor előre is elnézést de megtudná valaki mondani h a Durarara animének van mangája? mert ha igen azt feltétlenül ki kéne adni
nekem teljesen mindegy hogy mit adnak ki csak jó legyen és két három éven belül fejezzék be
igazad van Muffta
"Amíg hiszünk a holnapban, az egyik lábunkat a másik elé téve... belülről áradó erő járja át a testünk. Erős életet élni, annyit jelent, hogy képesek vagyunk mosolyogni."
beküldve: 2010-09-11 17:05:52
(#3505) a Fairy tail lel én is egyetértek bár én csak az animét nézem nagyon érdekelne a manga is és ha már itt tartunk valaki megtudná mondani h amúgy kb mennyire tér el a manga az animétől? előre is köszönöm
OHSHC
OHSHC
beküldve: 2010-09-11 16:41:25
(#3504) Heló
Én szívesen látnám a Fairy Tail köteteit is a polcokon.
Meg kiadhatnák a Naruto Databookokat is. Az itthoni kiadás úgyis mindjárt eléri azt a ponton, ameddig az első databook informál (Shukaku legyőzése).
Én szívesen látnám a Fairy Tail köteteit is a polcokon.
Meg kiadhatnák a Naruto Databookokat is. Az itthoni kiadás úgyis mindjárt eléri azt a ponton, ameddig az első databook informál (Shukaku legyőzése).
THERE'S NO JUSTICE! THERE'S JUST ME!
beküldve: 2010-09-11 15:58:49
(#3503) nekem teljesen mindegy hogy mit adnak ki csak jó legyen és két három éven belül fejezzék be
Én seinen mangákra gondoltam, abból ugyanis "csak" az Élnit és a Hellsinget (esetleg még az Árnybírót) hozta el Magyarországra a kiadó.
Na ja, valami jó tökös seinen mangának tudnék örülni, pláne most, hogy hamarosan véget ér az Árnybíró és a Hellsing (ezeken kívül ami még értékelhető seinen manga magyar nyelven, az a Berserk és a Trigun, csak hát azoknak érthető okoknál fogva nem forszírozza a további kiadását a Delta Vision). Álmaimban titkon a Black Lagoon-ban reménykedem, bár az még mindig nem ért véget, de csak 9 kötete van és szvsz az egyáltalán nem sok. De felőlem akár a Highschool of the Dead is jöhet Napokba látam az anime adaptációját,de még nem volt lehetöségem megnézni. De kiváncsi vagyok a mangájára is.
Kacsincs rám kicsi bárány.
Rossz belegondolni, hogy most hányan hihetik még azt, hogy valamelyik kiadó tényleg betervezte a Kuroshitsujit...
Mit tettél, Gilje..?
Mit tettél, Gilje..?
Nem gondolok semmit arról hogy ki agyák e a Kuroshitsujit vagy nem,mert míg van itt fent fordítás a neten addig másodlagossá válik számomra a magyar kiadása.
Az igazi az lenne ha ez megtörténne,de igen kevés rá az esély...
Majd meg látjuk.
Kacsincs rám kicsi bárány.
Szerk: Asako 2010-09-10 21:47:06
nyert Calipso zokni
Mikor küldöd?
Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
Rossz belegondolni, hogy most hányan hihetik még azt, hogy valamelyik kiadó tényleg betervezte a Kuroshitsujit...
Mit tettél, Gilje..?
Mit tettél, Gilje..?
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Kuroshitsuji be van tervezve
IGEEEN?
YAY! DEJOOOOOLENNEEEE!
Watashi wa AKUMA de shitsuji desukara...