• A_MANGÁRÓL
    •  
    • Történet
    • Stílus
    • Irányzatok
    •  
  • Kiadványok
    •  
    • Mangák
    • MONDO magazin
    • Damage Report
    • DVD-k
    • Hol kapható?
    •  
  • Fórum
  • Webbolt
  • Közösség
    •  
    • Események
    • Fordítói blog
    • Szerkesztői blog
    •  
  • Mangafan
    •  
    • A kiadó
    • Média
    • Kapcsolat
    • Jognyilatkozat
    • Fan-art politika
    • Álláspont rajongói fordítások
    •  
Legutóbb kommentezett topikok
Tsubasa kapitány
Eladnék!/Vennék!
Damage Report
Kérdések a Mangafanhoz
Japán nyelv
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
MRLEVI: Rendben. Köszi a választ.
NYESTE ROLAND: Nem nyomtatnak ujat. Ne rendeld meg!
MRLEVI: Sziasztok! Ha a Naruto 1. kötetét megrendelem, akkor azt kinyomtatják és kiküldik, csak mert az írják elfogyott.
MRLEVI: Sziasztok! Ha a Naruto 1. kötetét megrendelem, akkor azt kinyomtatják és kiküldik, csak mert az írják elfogyott.
RéKA: TAMASENCZKU: semmilyen mangából nem fog érkezni új darab
További bejegyzések
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >> Manga >>
Mit kéne magyarul kiadni?
Oldalak: ... 52 53 54 55 56 57 58 59 60 ... <<>>
beküldve: 2010-09-05 11:55:00
(#3477) Válasz Souichiro (#3476) üzenetére
Gilje-sama
Gilje-sama
[ True mangafan ]

facebook-mondo oldal, talán egy hónapja, tippelgetés. ennyi alapinfo kinn volt

akkor amit régen mondtam már: Yamato Nadeshiko Shichi Henge

Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
új | válasz erre | moderátor
beküldve: 2010-09-05 11:25:07
(#3476) Válasz Azur (#3475) üzenetére
Souichiro
Souichiro
[ True mangafan ]

Vki elfingta magát itt a fórumozó tagok közül,vagy esetleg vannak beépített emberek,h télleg ennyire biztosak abban,h nem On-going lesz,meg csak pár kötetes? Vagy miarák van?

És a szokásásos:
Anedoki
Black Lagoon
Dogs
Vampire knight
Yotsuba&

B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
beküldve: 2010-09-05 11:19:30
(#3475)
Azur
Azur
[ Rászokóban ]
Csak egy kérdés: Ki mondta azt,hogy ongoing manga tuti nem lesz? És mennyire biztos ez az infó??

Azé MER FÁN:D
beküldve: 2010-09-04 21:13:08
(#3473)
Kyokuroi
Kyokuroi
[ Addiktgyanús ]
One Piece

"We fear that which we cannot see"
beküldve: 2010-09-04 21:12:10
(#3472)
Kyokuroi
Kyokuroi
[ Addiktgyanús ]
Sámán király

"We fear that which we cannot see"
beküldve: 2010-09-04 14:11:51
(#3471) Válasz Gilje-sama (#3470) üzenetére
A Márk
A Márk
[ Megszállott ]
Ajánlat támogatva! XD

"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
beküldve: 2010-09-04 12:05:18
(#3470)
Gilje-sama
Gilje-sama
[ True mangafan ]
Battle Angel Alita

Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
beküldve: 2010-09-04 10:44:48
(#3469) Válasz Yaven (#3461) üzenetére
屍鬼レゲ
屍鬼レゲ
[ Megszállott ]

Bocsi, hogy ennyire a lelkedbe gázoltam, de ha netán újra belendülne a vk akkor majd lehet ismét kedvenc lesz, addig amíg nem látok változást ez van.
Kuroshitsuji meg szinte teljesen eltér a mangától, a második évad egybe filler, az első meg kb a felétől asszem, Amúgy én is csak 2-3 fejezetet olvastam el belőle és elég poénos volt

*Toronyidézet törölve. Hiányzó OFF pótolva. A moderátor*

Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
Szerk: Moderátor 2010-09-04 15:01:58
beküldve: 2010-09-04 00:09:11
(#3468) Válasz Azur (#3465) üzenetére
Yaven
Yaven
[ True mangafan ]
Sztem érthető, hogy nem akarnak több ongoing mangát kiadni (már ha ez a helyzet), mert annak kétes a végkifejlete (értsd; mennyire marad meg a rajongótábor a 20+-ik részig). Mondjuk a felkapott shounenek még általában futnak, szóval ott nyilvánvaló, hogy ezeket adják ki, de shojo meg seinen műfajban sok olyan rövid terjedelmű mű van, amit sokan ismernek és szeretnek. De ez persze csak az én okoskodásom.
Am. a Vampire Knight jelenleg a 12. kötetnél tart; évente 2 jelenik meg Japánban. Ha a Mo-on átlagosan évente 3 kötet jön ki, akkor is 4 évbe telne, míg eljutunk a 12. kötetig, akkora viszont ők már a 20.-nál fognak járni (már ha addig eljutnak). Szóval a beéérésre az esély 0. (Höhö, ez olyan volt, mint egy matek példa. )
A Dogs beérése már reálisabbnak tűnik (bár nem tudom, hogy abból évente hány kötet jön ki).

Én is hiányolom a Mangafanos értesítéseket, hogy mi jön ki, de legalább nem ér minket csalódás, ha mégsem jön össze a dolog. (Emlékezzünk vissza a manga gyűjtődobozokra, amik még mindig nem kaphatóak. Meg a Chrno Crusade is csak jóval a beharangozása után került a boltokba.)

beküldve: 2010-09-03 23:16:15
(#3466) Válasz Souichiro (#3464) üzenetére
Gilje-sama
Gilje-sama
[ True mangafan ]
ezeknek már utánanéztem kedves és egyik sincs lepaccsolva manga.hu-n, sajnos (amúgy egyet nem láttam lepaccsolva amire illik a leírás... )

Azurral meg egyetértek

beküldve: 2010-09-03 23:12:21
(#3465) Válasz Souichiro (#3464) üzenetére
Azur
Azur
[ Rászokóban ]
Hát szerintem hülyeség ez,hogy Ongoingot nem adnak ki. MIÉRT? Dogs és Vampire Knight például iszonyat lassan jön. Simán belehetne érni mindkettőt.

És még van jó pár másik manga aminek a megjelenése nagyon lassú odakint is.

Persze amiket írtál,azok is jöhetnének,de azért azért mert egy manga ongoing az ne essen ki a körből.

A másik,hogy valami infót írhatna kedves mangafan most már,mert közeledik az október és itt mindenki csak találgat hónapok óta. Legalább valami kis infót adjatok a 3 címből. Mert itt csak a veszekedés meg a találgatás megy. Nem hiszem hogy nehezetekre esne 1-2 morzsa. Köszönöm sokak nevében.

Azé MER FÁN:D
Szerk: Azur 2010-09-03 23:13:16
beküldve: 2010-09-03 23:07:33
(#3464) Válasz Gilje-sama (#3445) üzenetére
Souichiro
Souichiro
[ True mangafan ]
hát, 6-7 kötetnél nem több, nem on-going, és valószínűleg shoujo, legalábbis szerintem. talán valami vámpíros, meglovagolva a korhullámot. esetleg a Model

F*sza.Így akkor a Dogs,meg a Black Lagoon kilőve.Szép.
De azért hátha mégiscsak lesz egy kis meglepi.

Ebbe a 6-7 kötetes izébe belefér az Alice 19th,legalább nem kell angolul kigyűjtenem.Sőt,a Chobits is a 8 kötetével.Tudom én,h a mangafan ezeket fogja úgyis kiadni,csak nem merik bevallani.És érzem,h Takahashi Tsutomu manga is lesz,Tetsuwan girl,esetleg a Blue Heaven?

Deszépet írtam,már én sem értem,de azért jó volt leírni.

Amiket szeretnék majd egyszer magyarul olvasni:
Adedoki
Dogs

B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
beküldve: 2010-09-03 21:17:15
(#3462) Válasz Yaven (#3461) üzenetére
Gilje-sama
Gilje-sama
[ True mangafan ]

bevállalom azt a pofont az igazságért az Ouran meg zsírállat lávláv

no igen, mi is tegnap néztük meg a 2. évad 7. részét és összeesküvés-elméleteket gyártottunk végig egy barátnőmmelXD

amúgy: My Balls-t is venném, az ecchi-hentai vonalat erősítendő

beküldve: 2010-09-03 20:51:07
(#3461) Válasz 屍鬼レゲ (#3460) üzenetére
Yaven
Yaven
[ True mangafan ]

Szomorúan hallom eme kritikákat. Nekem még mindig ez a kedvenc mangám, bár tény, hogy egy jó ideje nem akciódús. (Ami speciel engem nem is zavar, mert a shojo műfaj nem erről szól.) Viszont sztem OHSHC-os terjedelemhúzáshoz képest még mindig nagyon jó tempóban halad. És sztem lesz még benne akció bőven, csak a Kaname visszaemlékezős részt is le kellett tudni. Na jó, tovább már nem hirdetem. Ízlések és pofonok ugyebár. (Magyarul: ha kritizáljátok a kedvenc mangámat, pofont kaptok.

Kuroshitsujit is támogatom, bár a mangájából eddig csak az első 2 fejezetet olvastam, de az anime 2. évadja teljesen fellelkesített. (OFF megint: az anime mennyire tér el a manga történéseitől?)
És továbbra is örülnék neki, ha vmi josei kijönne. (Mondjuk a Honey and Clover, mert azt sokan ismerik és "csak" 10 kötet.)

beküldve: 2010-09-03 20:08:28
(#3460) Válasz Gilje-sama (#3459) üzenetére
屍鬼レゲ
屍鬼レゲ
[ Megszállott ]
VK-t még akkor kezdtem el olvasni, amikor még csak páran ismerték az országban... lehet ez a baj, hogy túl lassan jöttek a fejezetek, de szerintem a sztori is ellaposodott. annyi mindent lehetett volna kihozni belőle, de sajna átment az egész fangörlcsapdába

Mióta Kaname x Yuuki megy, azóta már én se igazán fanolom. Pedig mikor még Zero-ról szólt addig tök izgi volt, de mióta Yuuki került középpontba azóta egyre csak rosszabb
Reménykedtem benne, hogy megint csak az idő húzás megy, mint a manga elején ezért uncsi, és nem történik szinte semmi benne 1 éve, de mióta kiderült Kaname titokzatos múltja, azóta rájöttem ebbe már sose lesz akkora izgalom, mint a legelején. Amúgy se kedveltem Kaname-t, ahogy Yuuki is egy idegesítő béna liba, de mióta össze jöttek csak rosszabb
Ja és Zero-t alig mutatják
Na, hogy ne legyen teljesen off, azért támogatom a VK-t, mert Zero-ért megéri^^

Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
Oldalak: ... 52 53 54 55 56 57 58 59 60 ... <<>>