• A_MANGÁRÓL
    •  
    • Történet
    • Stílus
    • Irányzatok
    •  
  • Kiadványok
    •  
    • Mangák
    • MONDO magazin
    • Damage Report
    • DVD-k
    • Hol kapható?
    •  
  • Fórum
  • Webbolt
  • Közösség
    •  
    • Események
    • Fordítói blog
    • Szerkesztői blog
    •  
  • Mangafan
    •  
    • A kiadó
    • Média
    • Kapcsolat
    • Jognyilatkozat
    • Fan-art politika
    • Álláspont rajongói fordítások
    •  
Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
További bejegyzések
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >> Manga >>
Mit kéne magyarul kiadni?
Oldalak: ... 52 53 54 55 56 57 58 59 60 ... <<>>
beküldve: 2010-09-05 12:18:34
(#3481) Válasz Azur (#3480) üzenetére
Gilje-sama
Gilje-sama
[ True mangafan ]
ennek viszont igazat kell adnom

A Cat That Loved a Fish
Dark Eyes
Deadman Wonderland
Utopia of Homosexuality
Hana Yori dango
Gokusen

Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
új | válasz erre | moderátor
beküldve: 2010-09-05 12:07:58
(#3480) Válasz Gilje-sama (#3479) üzenetére
Azur
Azur
[ Rászokóban ]
Csak ezzel a találgatással annyi a probléma,hogy megy a veszekedés. És igen nem azt a célt szolgálja, hogy itt elmondják,hogy mik lesznek az új címek,hanem,hogy felmérjék az igényeket. De tök érdekes,hogy semmire sem tudnak válaszolni. Ha nem az új címekkel kapcsolatos a dolog akkor se.
És igen izgalmas a várakozás,mindaddig amíg valaki el nem kezd okoskodni és írkálja a hülyeségeket.

Érdekes, a FUMAX topicban tudtak válaszolni (Vadooc) a kérdésekre.

És a szokásos:

Vampire Knight (nem érdekel,hogy ongoing)
Dogs( úgyszintén)
Tenjou Tenge
Fullmetal Alchemist
Highschool of the Dead
Blame
Drifters

Azé MER FÁN:D
Szerk: Azur 2010-09-05 12:10:01
beküldve: 2010-09-05 12:04:00
(#3479) Válasz Azur (#3478) üzenetére
Gilje-sama
Gilje-sama
[ True mangafan ]

szerintem a topic nem azt a célt szolgálja, hogy a mangafan reagáljon rá elsősorban, hanem felmérje az igényeket, illetve ezen keresztül új mangákat ismerhetünk meg. mint a "legutóbb olvastam" vagy ilyesmi topic
facebookon nyugodtan keressetek utána, sztem megtaláljátok még. amúgy fölösleges ebből ilyen problémát csinálni, néha (gyakran) a várakozás izgalma sokkal jobb, mint az eredmény.

Akuma na Eros - Virgin Crisis-t szeretnék, az egyik első manga amit mangazinról olvastam

Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Szerk: Gilje-sama 2010-09-05 12:04:36
beküldve: 2010-09-05 11:56:17
(#3478) Válasz Souichiro (#3476) üzenetére
Azur
Azur
[ Rászokóban ]
Na látod éppen erről beszélek. Valaki vagy túl okos volt és hülyíti itt a népet,vagy tényleg tud valamit. Ezért is kérem még egyszer a mangafant,hogy mondjanak már valamit.

A másik meg az,hogy sztem ez a topic csak dísznek van itt. Semmire se válaszoltok stb. Csak a veszekedés megy.

beküldve: 2010-09-05 11:55:00
(#3477) Válasz Souichiro (#3476) üzenetére
Gilje-sama
Gilje-sama
[ True mangafan ]

facebook-mondo oldal, talán egy hónapja, tippelgetés. ennyi alapinfo kinn volt

akkor amit régen mondtam már: Yamato Nadeshiko Shichi Henge

beküldve: 2010-09-05 11:25:07
(#3476) Válasz Azur (#3475) üzenetére
Souichiro
Souichiro
[ True mangafan ]

Vki elfingta magát itt a fórumozó tagok közül,vagy esetleg vannak beépített emberek,h télleg ennyire biztosak abban,h nem On-going lesz,meg csak pár kötetes? Vagy miarák van?

És a szokásásos:
Anedoki
Black Lagoon
Dogs
Vampire knight
Yotsuba&

B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
beküldve: 2010-09-05 11:19:30
(#3475)
Azur
Azur
[ Rászokóban ]
Csak egy kérdés: Ki mondta azt,hogy ongoing manga tuti nem lesz? És mennyire biztos ez az infó??

beküldve: 2010-09-04 21:13:08
(#3473)
Kyokuroi
Kyokuroi
[ Addiktgyanús ]
One Piece

"We fear that which we cannot see"
beküldve: 2010-09-04 21:12:10
(#3472)
Kyokuroi
Kyokuroi
[ Addiktgyanús ]
Sámán király

"We fear that which we cannot see"
beküldve: 2010-09-04 14:11:51
(#3471) Válasz Gilje-sama (#3470) üzenetére
A Márk
A Márk
[ Megszállott ]
Ajánlat támogatva! XD

"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
beküldve: 2010-09-04 12:05:18
(#3470)
Gilje-sama
Gilje-sama
[ True mangafan ]
Battle Angel Alita

beküldve: 2010-09-04 10:44:48
(#3469) Válasz Yaven (#3461) üzenetére
屍鬼レゲ
屍鬼レゲ
[ Megszállott ]

Bocsi, hogy ennyire a lelkedbe gázoltam, de ha netán újra belendülne a vk akkor majd lehet ismét kedvenc lesz, addig amíg nem látok változást ez van.
Kuroshitsuji meg szinte teljesen eltér a mangától, a második évad egybe filler, az első meg kb a felétől asszem, Amúgy én is csak 2-3 fejezetet olvastam el belőle és elég poénos volt

*Toronyidézet törölve. Hiányzó OFF pótolva. A moderátor*

Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
Szerk: Moderátor 2010-09-04 15:01:58
beküldve: 2010-09-04 00:09:11
(#3468) Válasz Azur (#3465) üzenetére
Yaven
Yaven
[ True mangafan ]
Sztem érthető, hogy nem akarnak több ongoing mangát kiadni (már ha ez a helyzet), mert annak kétes a végkifejlete (értsd; mennyire marad meg a rajongótábor a 20+-ik részig). Mondjuk a felkapott shounenek még általában futnak, szóval ott nyilvánvaló, hogy ezeket adják ki, de shojo meg seinen műfajban sok olyan rövid terjedelmű mű van, amit sokan ismernek és szeretnek. De ez persze csak az én okoskodásom.
Am. a Vampire Knight jelenleg a 12. kötetnél tart; évente 2 jelenik meg Japánban. Ha a Mo-on átlagosan évente 3 kötet jön ki, akkor is 4 évbe telne, míg eljutunk a 12. kötetig, akkora viszont ők már a 20.-nál fognak járni (már ha addig eljutnak). Szóval a beéérésre az esély 0. (Höhö, ez olyan volt, mint egy matek példa. )
A Dogs beérése már reálisabbnak tűnik (bár nem tudom, hogy abból évente hány kötet jön ki).

Én is hiányolom a Mangafanos értesítéseket, hogy mi jön ki, de legalább nem ér minket csalódás, ha mégsem jön össze a dolog. (Emlékezzünk vissza a manga gyűjtődobozokra, amik még mindig nem kaphatóak. Meg a Chrno Crusade is csak jóval a beharangozása után került a boltokba.)

beküldve: 2010-09-03 23:16:15
(#3466) Válasz Souichiro (#3464) üzenetére
Gilje-sama
Gilje-sama
[ True mangafan ]
ezeknek már utánanéztem kedves és egyik sincs lepaccsolva manga.hu-n, sajnos (amúgy egyet nem láttam lepaccsolva amire illik a leírás... )

Azurral meg egyetértek

beküldve: 2010-09-03 23:12:21
(#3465) Válasz Souichiro (#3464) üzenetére
Azur
Azur
[ Rászokóban ]
Hát szerintem hülyeség ez,hogy Ongoingot nem adnak ki. MIÉRT? Dogs és Vampire Knight például iszonyat lassan jön. Simán belehetne érni mindkettőt.

És még van jó pár másik manga aminek a megjelenése nagyon lassú odakint is.

Persze amiket írtál,azok is jöhetnének,de azért azért mert egy manga ongoing az ne essen ki a körből.

A másik,hogy valami infót írhatna kedves mangafan most már,mert közeledik az október és itt mindenki csak találgat hónapok óta. Legalább valami kis infót adjatok a 3 címből. Mert itt csak a veszekedés meg a találgatás megy. Nem hiszem hogy nehezetekre esne 1-2 morzsa. Köszönöm sokak nevében.

Szerk: Azur 2010-09-03 23:13:16
Oldalak: ... 52 53 54 55 56 57 58 59 60 ... <<>>