Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
A Cat That Loved a Fish
Dark Eyes
Deadman Wonderland
Utopia of Homosexuality
Hana Yori dango
Gokusen
És igen izgalmas a várakozás,mindaddig amíg valaki el nem kezd okoskodni és írkálja a hülyeségeket.
Érdekes, a FUMAX topicban tudtak válaszolni (Vadooc) a kérdésekre.
És a szokásos:
Vampire Knight (nem érdekel,hogy ongoing)
Dogs( úgyszintén)
Tenjou Tenge
Fullmetal Alchemist
Highschool of the Dead
Blame
Drifters
szerintem a topic nem azt a célt szolgálja, hogy a mangafan reagáljon rá elsősorban, hanem felmérje az igényeket, illetve ezen keresztül új mangákat ismerhetünk meg. mint a "legutóbb olvastam" vagy ilyesmi topic
facebookon nyugodtan keressetek utána, sztem megtaláljátok még. amúgy fölösleges ebből ilyen problémát csinálni, néha (gyakran) a várakozás izgalma sokkal jobb, mint az eredmény.
Akuma na Eros - Virgin Crisis-t szeretnék, az egyik első manga amit mangazinról olvastam
A másik meg az,hogy sztem ez a topic csak dísznek van itt. Semmire se válaszoltok stb. Csak a veszekedés megy.
facebook-mondo oldal, talán egy hónapja, tippelgetés. ennyi alapinfo kinn volt
akkor amit régen mondtam már: Yamato Nadeshiko Shichi Henge
Vki elfingta magát itt a fórumozó tagok közül,vagy esetleg vannak beépített emberek,h télleg ennyire biztosak abban,h nem On-going lesz,meg csak pár kötetes? Vagy miarák van?
És a szokásásos:
Anedoki
Black Lagoon
Dogs
Vampire knight
Yotsuba&
Bocsi, hogy ennyire a lelkedbe gázoltam, de ha netán újra belendülne a vk akkor majd lehet ismét kedvenc lesz, addig amíg nem látok változást ez van.
Kuroshitsuji meg szinte teljesen eltér a mangától, a második évad egybe filler, az első meg kb a felétől asszem, Amúgy én is csak 2-3 fejezetet olvastam el belőle és elég poénos volt
*Toronyidézet törölve. Hiányzó OFF pótolva. A moderátor*
Am. a Vampire Knight jelenleg a 12. kötetnél tart; évente 2 jelenik meg Japánban. Ha a Mo-on átlagosan évente 3 kötet jön ki, akkor is 4 évbe telne, míg eljutunk a 12. kötetig, akkora viszont ők már a 20.-nál fognak járni (már ha addig eljutnak). Szóval a beéérésre az esély 0. (Höhö, ez olyan volt, mint egy matek példa.
)A Dogs beérése már reálisabbnak tűnik (bár nem tudom, hogy abból évente hány kötet jön ki).
Én is hiányolom a Mangafanos értesítéseket, hogy mi jön ki, de legalább nem ér minket csalódás, ha mégsem jön össze a dolog. (Emlékezzünk vissza a manga gyűjtődobozokra, amik még mindig nem kaphatóak.
Meg a Chrno Crusade is csak jóval a beharangozása után került a boltokba.)
)Azurral meg egyetértek
És még van jó pár másik manga aminek a megjelenése nagyon lassú odakint is.
Persze amiket írtál,azok is jöhetnének,de azért azért mert egy manga ongoing az ne essen ki a körből.
A másik,hogy valami infót írhatna kedves mangafan most már,mert közeledik az október és itt mindenki csak találgat hónapok óta. Legalább valami kis infót adjatok a 3 címből. Mert itt csak a veszekedés meg a találgatás megy. Nem hiszem hogy nehezetekre esne 1-2 morzsa. Köszönöm sokak nevében.