Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
A Cat That Loved a Fish
Dark Eyes
Deadman Wonderland
Utopia of Homosexuality
Hana Yori dango
Gokusen
És igen izgalmas a várakozás,mindaddig amíg valaki el nem kezd okoskodni és írkálja a hülyeségeket.
Érdekes, a FUMAX topicban tudtak válaszolni (Vadooc) a kérdésekre.
És a szokásos:
Vampire Knight (nem érdekel,hogy ongoing)
Dogs( úgyszintén)
Tenjou Tenge
Fullmetal Alchemist
Highschool of the Dead
Blame
Drifters
szerintem a topic nem azt a célt szolgálja, hogy a mangafan reagáljon rá elsősorban, hanem felmérje az igényeket, illetve ezen keresztül új mangákat ismerhetünk meg. mint a "legutóbb olvastam" vagy ilyesmi topic
facebookon nyugodtan keressetek utána, sztem megtaláljátok még. amúgy fölösleges ebből ilyen problémát csinálni, néha (gyakran) a várakozás izgalma sokkal jobb, mint az eredmény.
Akuma na Eros - Virgin Crisis-t szeretnék, az egyik első manga amit mangazinról olvastam
A másik meg az,hogy sztem ez a topic csak dísznek van itt. Semmire se válaszoltok stb. Csak a veszekedés megy.
facebook-mondo oldal, talán egy hónapja, tippelgetés. ennyi alapinfo kinn volt
akkor amit régen mondtam már: Yamato Nadeshiko Shichi Henge
Vki elfingta magát itt a fórumozó tagok közül,vagy esetleg vannak beépített emberek,h télleg ennyire biztosak abban,h nem On-going lesz,meg csak pár kötetes? Vagy miarák van?
És a szokásásos:
Anedoki
Black Lagoon
Dogs
Vampire knight
Yotsuba&
Bocsi, hogy ennyire a lelkedbe gázoltam, de ha netán újra belendülne a vk akkor majd lehet ismét kedvenc lesz, addig amíg nem látok változást ez van.
Kuroshitsuji meg szinte teljesen eltér a mangától, a második évad egybe filler, az első meg kb a felétől asszem, Amúgy én is csak 2-3 fejezetet olvastam el belőle és elég poénos volt
*Toronyidézet törölve. Hiányzó OFF pótolva. A moderátor*
Am. a Vampire Knight jelenleg a 12. kötetnél tart; évente 2 jelenik meg Japánban. Ha a Mo-on átlagosan évente 3 kötet jön ki, akkor is 4 évbe telne, míg eljutunk a 12. kötetig, akkora viszont ők már a 20.-nál fognak járni (már ha addig eljutnak). Szóval a beéérésre az esély 0. (Höhö, ez olyan volt, mint egy matek példa. )
A Dogs beérése már reálisabbnak tűnik (bár nem tudom, hogy abból évente hány kötet jön ki).
Én is hiányolom a Mangafanos értesítéseket, hogy mi jön ki, de legalább nem ér minket csalódás, ha mégsem jön össze a dolog. (Emlékezzünk vissza a manga gyűjtődobozokra, amik még mindig nem kaphatóak. Meg a Chrno Crusade is csak jóval a beharangozása után került a boltokba.)
Azurral meg egyetértek
És még van jó pár másik manga aminek a megjelenése nagyon lassú odakint is.
Persze amiket írtál,azok is jöhetnének,de azért azért mert egy manga ongoing az ne essen ki a körből.
A másik,hogy valami infót írhatna kedves mangafan most már,mert közeledik az október és itt mindenki csak találgat hónapok óta. Legalább valami kis infót adjatok a 3 címből. Mert itt csak a veszekedés meg a találgatás megy. Nem hiszem hogy nehezetekre esne 1-2 morzsa. Köszönöm sokak nevében.