Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Vésztartalék: Full Metal Panic Sigma,Bakuman.
Mi az, hogy vésztartalék?!!
Ja, kemény 20 forintot kezdetben. Aztán 50 lett belőle. Majd megbeszéltem apámmal, hogy inkább adjon havonta 2000-et. De még így sem hiszem, hogy finanszírozni tudtam volna az otakuságomat. *hálát ad, hogy csak 18 évesen lett fan*
Yotsubato! Éreztem, hogy vmi kimaradt az előző listából...na szóval az is jöhetne, meg az Azumanga Daioh is.
Ezek szerint csak én voltam olyan balek gyerek, hogy az 5-öseimre kapott pénzből próbáltam mindent kispórolni.
Te legalább kaptál az ötöseidre pénzt...
Dogs
Drifters
Black Lagoon
Higurashi
FLCL
FLCL? Azért röhögnék.
Crows
Anedoki
Dogs
Black Lagoon
Vampire Knight
Akumetsu
Sundome
Yotsuba&
Drifters
Vagabond
Tenjho Tenge
Vésztartalék: Full Metal Panic Sigma,Code Geass,Dengeki Daisy,Bakuman.
No nem mintha olyan nehéz lenne underagenek kétezret összekaparni...
Higurashi 34+? Kötsög Ryukishi07. Ahhoz viszont kéne a zanime, vagy a vn is.
Ezek szerint csak én voltam olyan balek gyerek, hogy az 5-öseimre kapott pénzből próbáltam mindent kispórolni.
Árnybíróra visszatérve; én saját magamból és az ismerősi körömből indultam ki, de kétség kívül a manga elsősége is nagy előny. (Meg a történet olyan jó, hogy aki belekezd nem igen hagyja abba.) E mellett én még mindig támogatom a felnőttesebb mangák megjelentét, mert mégiscsak azoknak több mondanivalójuk/értelmük van, mint az átlag shonen-nek/shojo-nak. (Kivétel erősíti a szabályt.) Abban viszont biztos vagyok, hogy bármilyen műfajúak is lesznek az új sorozatok, a Mangafan jót fog kiadni, jó minőségben.
Ehhehe...a Higurashi jó is. Sztem az animének még lenne is egész szép számban nézője. (Bár belegondolni is rossz, hogy mit művelnének a szinkronjával. )
Csak rálehet valahogy venni a Shueisha-t, legfeljebb majd harcolnak foggal, körömmel érte.
Nem véletlen azzal akart anno előrukkolni a Mangafan, akkor az lehetett/volt az egyik legnépszerübb itthon. Nem tudni mi okon nem adták ki, de, ha most semmi akadálya nem lenne, sem érné meg nekik belekezdeni. És ezért sem lesz YuYu Hakusho és Shaman King (sírok...) sem - legalábbis valószínü. És még sorolhatnám azokat amikért anno mindig felkeltem reggelente...
Más kérdés:lehet, hogy volt már róla szó,de valamikor szó volt arról, hogy a mangafan kiadja az Inuyashát.Talán még a kezdetek kezdetén.Ebből sem lesz már semmi, igaz? XD(bár úgyis hosszú idő lenne mind a nemtomhány kötetet kiadni)
Talán olyasmi lenne nyerő, ami vicces és pofátlan. (Vagy szemtelen, esetleg nagyszájú, ha úgy tetszik.) Ecchink ugyanis még nem nagyon volt. Vagy tévedek?
Mindesetre valami Love Hina-féle érdekes színfolt lenne itt a Naruto meg a Death Note mellett...
-Kimi ni Todoke
-Vampire Knight
-Rozen Maiden
-Shugo Chara
-Junjou Romantica
az Árnybírót
Az Árnybíró pont rossz példa szerintem, mivel az azért is fogy jobban, mert az első shonen kóreai kötet amit kiadtak.
"szerencsés időszakban jelent meg, az akkori ‘ínséges’ időkben könnyebben adtak a vásárlók egy esélyt egy ismeretlen képregénynek" by Csaba
[...]
No nem mintha olyan nehéz lenne underagenek kétezret összekaparni évente 3-4 alkalommal. Tíz esetben, amikor anyuciapucival mennek a Teszkóba és meglátja a szörpit a polcon tartóztatja magát, és inkább elkéri a pénzt, amibe a szörpi került volna. Vagy csokika. Vagy valami.
Persze, ez a szülőbarát megoldás. De egyszerűbb, ha asszongya kétszer, hogy mozira kell. És ha popcornt és kólát is 'vesz', egy alkalom is elég. Nem tapasztalat alapján mondom, am.
Higurashi 34+? Kötsög Ryukishi07. Ahhoz viszont kéne a zanime, vagy a vn is. Milyen szép lenne, ha a Mangafan vn-eket is adna ki. Vagy light noveleket. Vagy valami más jót.
-Vampire Knight (bár megvan angolul, de talán még magyarul is venném, mert annyira szeretem) (ongoing, jelenleg 12 kötet)
-Rozen Maiden (8 kötet)
-Higurashi (álmodik a nyomor^^" ongoing és jelenleg 34 kötet)
-Umineko (talán még esélytelenebb, mint a Higurashi)
-Honey and Clover (10 kötet)
-OHSHC (17 kötet)
-Chobits (vagy bármi más a CLAMP-tól)
-Yuu Watase mangák (leginkább Ayashi no Ceres és Alice 19th érdekelne)
-Ooku (mert a josei mangák jók)
-Code Geass
-Dogs
-Blood+
-Kuroshitsuji
és még biztos van, csak több nem jut az eszembe.
Ezeken kívül leginkább olyan seinen mangának örülnék, ami a jövőben játszódik és elvont/elgondolkodtató.
Az előző témához hozzászólva: az Árnybírót és néhány felnőtteknek szóló társát szerintem azért veszik viszonylag sokan, mert annak a korosztálynak szól, akik már saját keresettel rendelkeznek és akik megengedhetik maguknak, hogy 3 havonta új köteteket vegyenek.