Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Mit kéne magyarul kiadni?
hát, 6-7 kötetnél nem több, nem on-going, és valószínűleg shoujo, legalábbis szerintem. talán valami vámpíros, meglovagolva a korhullámot. esetleg a Model
F*sza.Így akkor a Dogs,meg a Black Lagoon kilőve.Szép.
De azért hátha mégiscsak lesz egy kis meglepi.
Ebbe a 6-7 kötetes izébe belefér az Alice 19th,legalább nem kell angolul kigyűjtenem.Sőt,a Chobits is a 8 kötetével.Tudom én,h a mangafan ezeket fogja úgyis kiadni,csak nem merik bevallani.És érzem,h Takahashi Tsutomu manga is lesz,Tetsuwan girl,esetleg a Blue Heaven?
Deszépet írtam,már én sem értem,de azért jó volt leírni.
Amiket szeretnék majd egyszer magyarul olvasni:
Adedoki
Dogs
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
bevállalom azt a pofont az igazságért az Ouran meg zsírállat lávláv
no igen, mi is tegnap néztük meg a 2. évad 7. részét és összeesküvés-elméleteket gyártottunk végig egy barátnőmmelXD
amúgy: My Balls-t is venném, az ecchi-hentai vonalat erősítendő
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Szomorúan hallom eme kritikákat. Nekem még mindig ez a kedvenc mangám, bár tény, hogy egy jó ideje nem akciódús. (Ami speciel engem nem is zavar, mert a shojo műfaj nem erről szól.) Viszont sztem OHSHC-os terjedelemhúzáshoz képest még mindig nagyon jó tempóban halad. És sztem lesz még benne akció bőven, csak a Kaname visszaemlékezős részt is le kellett tudni. Na jó, tovább már nem hirdetem. Ízlések és pofonok ugyebár. (Magyarul: ha kritizáljátok a kedvenc mangámat, pofont kaptok.
Kuroshitsujit is támogatom, bár a mangájából eddig csak az első 2 fejezetet olvastam, de az anime 2. évadja teljesen fellelkesített. (OFF megint: az anime mennyire tér el a manga történéseitől?)
És továbbra is örülnék neki, ha vmi josei kijönne. (Mondjuk a Honey and Clover, mert azt sokan ismerik és "csak" 10 kötet.)
VK-t még akkor kezdtem el olvasni, amikor még csak páran ismerték az országban... lehet ez a baj, hogy túl lassan jöttek a fejezetek, de szerintem a sztori is ellaposodott. annyi mindent lehetett volna kihozni belőle, de sajna átment az egész fangörlcsapdába
Mióta Kaname x Yuuki megy, azóta már én se igazán fanolom. Pedig mikor még Zero-ról szólt addig tök izgi volt, de mióta Yuuki került középpontba azóta egyre csak rosszabb
Reménykedtem benne, hogy megint csak az idő húzás megy, mint a manga elején ezért uncsi, és nem történik szinte semmi benne 1 éve, de mióta kiderült Kaname titokzatos múltja, azóta rájöttem ebbe már sose lesz akkora izgalom, mint a legelején. Amúgy se kedveltem Kaname-t, ahogy Yuuki is egy idegesítő béna liba, de mióta össze jöttek csak rosszabb
Ja és Zero-t alig mutatják
Na, hogy ne legyen teljesen off, azért támogatom a VK-t, mert Zero-ért megéri^^
Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
VK-t még akkor kezdtem el olvasni, amikor még csak páran ismerték az országban... lehet ez a baj, hogy túl lassan jöttek a fejezetek, de szerintem a sztori is ellaposodott. annyi mindent lehetett volna kihozni belőle, de sajna átment az egész fangörlcsapdába
támogatottjaim továbbra is:
-One Piece
-Saint Seiya
-Ouran
-Kuroshitsuji
-Eyeshield21
-Monster
-Kuruizaki no Hana
-Jojo's Bizarre Adventure
-Sailor Moon
-Durarara!!!
-és még sokan mások
támogatottjaim továbbra is:
-One Piece
-Saint Seiya
-Ouran
-Kuroshitsuji
-Eyeshield21
-Monster
-Kuruizaki no Hana
-Jojo's Bizarre Adventure
-Sailor Moon
-Durarara!!!
-és még sokan mások
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
beküldve: 2010-09-03 19:37:15
(#3458) Kuroshitsujit szintén pártolom,de a Vampire Knight-ot is...
Kacsincs rám kicsi bárány.
a Manga témán belül találod a "Leutóbb olvastad, ilyen volt" - topicot, oda kerülnke a hasonló témák.
A Zombie Powder ugyanúgy befejezetlen.
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
beküldve: 2010-09-03 17:05:20
(#3455) Van olyan topic a fórumon, ami a már megjelent mangákkal foglalkozna? Mármint általánosságban, nem kiadó vagy cím szerint. Vagy arról lehet ide is? Csak mert most olvastam Elhaym blogján, hogy az Agave Könyvek kiad egy mangát Shakespeare Hamletjéről. Szerintem érdekes ötlet és kíváncsi is vagyok rá, úgyhogy remélem, hogy majd egy ismerős jól megveszi, én meg jól kölcsönkérem. (Hú, de gonosz vagyok.) Szóval elolvasnám, hátha jobb, mint a puszta szövegkönyv, amivel úgy vagyok, hogy Shakespeare művei színdarabok, amiket színházban kell nézni, nem pedig olvasni, de ízlések és pofonok. (Nem biztos, hogy ez egy értelmes mondat lett, de erre jutottam.)
Csúcs ez az érzés, de csak annak, aki az, ami.
no igen, Aizen gonosztincsét már a Zombi Púderben megtapasztalhattuk...epic
Monster-t támogatom
Monster-t támogatom
Kuroshitsujiért sokmindenét megcsókolnám a mangafannak, de ha jól tudom az még on-going
amúgy, dark shoujo? Ludwig Kakumei, 4 kötet, Yousei Hyouhon 3 kötet, Iiki no ki, ezt ki tudja de érdekelne... szóval Kaori rulz
amúgy, dark shoujo? Ludwig Kakumei, 4 kötet, Yousei Hyouhon 3 kötet, Iiki no ki, ezt ki tudja de érdekelne... szóval Kaori rulz
hát, 6-7 kötetnél nem több, nem on-going, és valószínűleg shoujo,
Alice 19th *Nyaaa* De jó is lenne.
Am. ennek a topicnak az elején olvastam, hogy a Mangafan korábban szemezett CLAMP mangákkal. Aztán, hogy ebből mi lett ki tudja. Mindenesetre jó lenne.
Ayashi no Ceres új kiadása is csak 7 kötet. De amúgy Zettai Kareshi is jöhetne. Na jó valami Yuu Watase vagy Clamp vagy Arina Tanemura, de jöjjön>.<
Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
Szerk: 屍鬼レゲ 2010-09-03 11:56:19
hát, 6-7 kötetnél nem több, nem on-going, és valószínűleg shoujo,
Alice 19th *Nyaaa* De jó is lenne.
Am. ennek a topicnak az elején olvastam, hogy a Mangafan korábban szemezett CLAMP mangákkal. Aztán, hogy ebből mi lett ki tudja. Mindenesetre jó lenne.
Sztem am. a shojo mellett lesz egy shounen és egy seinen manga is. Előbbire a Soul Eatert v. D. Gray-mant tippelem, utóbbira vmi rövid, de ütős művet.
És ha az Animaxon lévő sorozatokból indulok ki, akkor esetleg egy Blood+ mangának is lehet esélye. Az is jó lenne!
(Am. visszagondolva a Képregényfesztiválos bejelentésre, nekem valahogy úgy érződött, hogy csak 2 új művet fognak meghirdetni idén. )
beküldve: 2010-09-02 18:52:41
(#3449) A Kuroshitsujinak én is nagyon örülnék...de jó is lenne , vagy Itazura na kiss...bár ezt nem tartom valószínűnek XD
"Előre tudsz menni félelem nélkül és elegendő bizalommal, hogy legyőzd az egész világot?" (MUCC- Flight)
Szerk: Kotoko 2010-09-02 18:53:30
beküldve: 2010-09-02 17:18:16
(#3448) Kuroshitsuji jó lenne, valamint a Girlfriends-et támogatom! (manga,hu-n amugy teljesen le van fordítva, csak Yubei77 engedélyét kellene kérni a felhasználáshoz :) )
"Yes, My Lord."