Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze

[Link]
biztos vágod mire gondolok.
Persze, "vágom". Mondjuk az ízlésről vitatkozni a világ legértelmetlenebb és legfölöslegesebb dolga, emiatt cs*sztetni másokat, meg pláne.
ON:
Bakuman (Csak azért is így elsőnek!

Switch, Doubt, FMP is jöhet természetesen, bár a Sigmának sokkal szebb az artja, de azért az első is jó. De leginkább még mindig egy Yoshihara Yuki manga (Itadakaimasu vagy Aisuru Hito közül mindegy, hogy melyik, csak gyorsan!

A DMT meg naná, hogy jó, az Ourannal együtt. Ez utóbbihoz még odatársítom a Skip Beatet is, ha már tényleg jó shoujokról van szó.
Ezek között azért elég sok volt az, ami magyarországon is népszerű. Egy Hokuto no Kent én is támogatnék, bár a mai közönség inkább az érzelgős, ebszélgetős shounen cuccokhoz van hozzászokva.
Irreális, lol. Ezeknek legalább vannak rajongóik. Nem úgy, mint a dolgoknak, amiket én szeretnék. A Slam Dunk, vagy a Hokuto no Ken pl Ámerikában klasszikusnak számít animében.
Ha már ilyen forró a topic (hot topic, lol) el is mormolok egy szokásos imát. Személy szerinti mustsági sorrentben, a legkevésbé reális dolgokat kizárva:
Crows (26(+9 Zero, +24 Worst, +1 Gaiden, +10 Illust book, de csak viccelek. =70))
Bakuman (9+)
Sundome (8)
Vinland Saga (9+)
Azumanga Daioh, aztán Yotsubato! (4 és 9+)
Welcome to the NHK! (1, light novel)
Mirai Nikki (10+, pillanatnyilag nagyon úgy néz ki, pár fejezeten belül véget ér)
Ikigami (7+)
Tatakau Shisho - The Book of Bantorra (10, light novel)
Cat Shit One (3)
Skyhigh (az első sorozat csak 2 kötet, de asszem most a negyediknél járunk, 2+2+4+? és a Jiraishin népszerűbb)
Alien Nine (3+1)
Uzumaki (3)
Baccano! (14+, light novel)
Bitter Virgin (4)
Ehh...le vagyok maradva. A felsorolt mangák nagyját még névről sem ismerem. Na majd a hideg téli estéken lesz mit nézni.
Am. leginkább én még mindig a Vampire Knightot támogatom. Inkább megveszem még egy nyelven, meg elviselem a divattá válását, csak terjedjen.

Nem,nem leszek gonosz és megmutatom,h van egy jó oldalam is.Csak ez egy kicsit zavart már egy jó ideje...de felejtsük is el az egészet.
Aki meg a Shiki-t és a High School of the Dead-et szereti,különben sem lehet rossz ember,am támogatom ezt a két frankó kis mangát.
Háté: sport-sport-sport,One Outs szintén jöhet.
Az animéjét vmi végett abahagytam a 6. résznél,pedig nagyon epic.
Kitycat: Dengeki Daisy is szép lenne,talán túl szép...
-Kimi ni Todoke
-Vampire Knight
-Rozen Maiden
-Shugo Chara
-Junjou Romantica

A Dengeki Daisy-t és a Girlfriend-et kihagytam a sorból

Az a "paraszt" én vagyok aki "beszólt". Na jó lehet hogy nem olyan szépen fogalmaztam de a véleményemet mondtam el akkor. Szóval ne tépd le a számat.
Egyébként jöhet Shiki vagy Highschool of the dead örülnék ha kiadnák.
Te legalább kaptál az ötöseidre pénzt...
Ti legalább kaptatok ötöst az iskolában
Hogy ne offoljak:
Gintama
Beelzebub
Vinland Saga
Crows
Dogs
Fist of the North Star, ...Blue Sky
Detroit Metal City
Beck (bár inkább a DMC-t...)
REAL
Vagabond
Slam Dunk
és ennyi elég is. Férne ide még sok sportról szóló dolog (Eyeshield, One Outs, Giant Killing), meg sok más csoda, de nem. Ennyi bőven elég. Így is teljesen irreális dolgok után vágyakozom.
Nállam van olyan,h fontossági sorrend.Tetszik,nem tetszik,ez van.
De legalább nem hurrogok le senkit,h mijé ezt,vagy azt a mangát kéri,adjanak ki helyette inkább vmi értelmesebb mangát,stb,de biztos vágod mire gondolok.
Ha Bleachet kér vki,akkor agyonütik,ha Én meg pölö shoujo-t kérek,akkor vki paraszt beszól,h má megint sódzsót akarok,hisz most jött ki egy újabb,nem elég? (am a LoveCom-ra gondolt az a személy,de régen is vót ez a szép beszólása...) Am meg kőkemény 2 sódzsó manga van ettől a kiadótól,szal az a személy kicsit nemnóómális,de sebaj.Vagy csak nem tuggya miket beszél,de ígérem,letépem a száját,felrakom a szeméhez,lássa már h mit beszél!
És hogy ne b*sszuk már szét a témát,per pillanat az Anedoki-nak örülnék a legjobban,ha kiadnák.Lécci-lécci-lécci.
*gyerekes stílus befejezve*
Komolyra fordítva a szót,a Mangafan kiadhatná nyugodtan az Anedoki-t, oszt rá lehetne írni,h az Ichigo 100% alkotójától.Nem reklám xD És akkor már ennyi erővel jöhetne az Ichigo 100% is.