Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Mit kéne magyarul kiadni?
Kösz!
Szerdán már tanítom a kapott anyagokat ! Kíváncsi vagyok mit szólnak a bölcsész urak-hölgyek!
Szerdán már tanítom a kapott anyagokat ! Kíváncsi vagyok mit szólnak a bölcsész urak-hölgyek!
beküldve: 2010-09-17 23:54:48
(#3526) Csak mondjuk elég valószínűtlennek tartom, hogy bármelyik magyar kiadó is neki merne vágni az Elfen Lied kiadásának :S
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
beküldve: 2010-09-17 23:25:00
(#3524) Ötlet támogatva XD
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
beküldve: 2010-09-17 23:19:14
(#3523) Én megmondom őszintén szívesen elolvasnám az Elfen Liedet magyarul. Persze ha megtörténne a kiadás, akkor becsomagoltan 18+ karikával kéne ellátni, ezzel jelezni hogy a manga erősen korhatáros
beküldve: 2010-09-17 20:27:06
(#3522) Szívesen látám még a Legend of Zelda köteteket is a polcon.
Ismeri valaki?
Egy nintendo játéksorozat jó minőségú manga adaptációja.
A legjobb talán az Ocarina of Time és a Majora's Mask. Ezeket kiadhatnák.
A többi is jó, de néha gyerekes a rajzolása.
Ismeri valaki?
Egy nintendo játéksorozat jó minőségú manga adaptációja.
A legjobb talán az Ocarina of Time és a Majora's Mask. Ezeket kiadhatnák.
A többi is jó, de néha gyerekes a rajzolása.
THERE'S NO JUSTICE! THERE'S JUST ME!
A (lopott) biciklit tolni szokás, nem pedig megdugni. :]
Először (el/meg)tolom, utána jól (el/meg)dugom. no x)
De milyen jót diskuráltatok erről a bicikliről...
Szenttehén: ééés tényleg, abban a sztoriban mindenki minimum biszex. szegénykicsi Inugami csak a tantónénit dugná, dehát olyan kis balfa...fék xC
Alien Nine.
Ehelyett most Alice Nine-t olvastam. Asszem túl fáradt vagyok ma...
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
(Inugamit dugnám, mint a lopott biciklit ~)
Sorszámot kéne húznod, nem vagy ezzel egyedül. Haguro, Ryoko, Aoshika tíccsáá. Inugamit mindenki dugni akarja. Szerintem még Chiba is ágyba akart vele bújni, főleg azzal a későbbi, szekszi külsővel. Megaz osztályeszének a barátnője.
Höhh.. Még énis dugnám.
Szokásos izzééé, Crows, blablabla, Sundome, blabla, satöbbi-satöbbi. Winland Szaga, vagy valami ándörrétid jóság, mint a Biszkit Hámma (Hoshi no Samidare), vagy az Alien Nine/Blue Heaven/Uzumaki.
"Their vomit-like chatter and laughter hardening together like shit, who has a crush on who...Who doesn't like who...All scum that would be better off dead! Those dumplings!" http://www.tubechop.com/watch/1444885
Szerk: Nakamura-san 2010-09-14 21:27:30
vagy jó pénzért továbbpasszolni...
Akumetsu (tizensok kötet,de legalább befejezett,nagyon epic és tanúlságos,valamint a kegyetlen valóságot ábrázolja)
Anedoki (3 kőkemény kötet,és hitetettlende igaz,ez is befejezett,meg rá lehetne írni,h az IChigo 100% alkotójától)
Dogs (ongóing,meg minden,de egyenlőre 5+1 kötet,be lehetne érni)
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
(El)dugni (is) szokás.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
A (lopott) biciklit tolni szokás, nem pedig megdugni. :]
De, hogy én is akarjak valamit, és ne offoljak:
Extrém hosszú - Bleach
Hosszú - Great Teacher Onizuka
Közepes - Love Hina
Rövid - Genshiken
A megszokott, elsőszámú toplistám. Ez pedig egy második számú négyes:
Extrém hosszú - Dragon Ball
Hosszú - Shaman King Kanzen-Ban
Közepes - Trigun Maximum
Rövid - Hatsukoi Limited
De, hogy én is akarjak valamit, és ne offoljak:
Extrém hosszú - Bleach
Hosszú - Great Teacher Onizuka
Közepes - Love Hina
Rövid - Genshiken
A megszokott, elsőszámú toplistám. Ez pedig egy második számú négyes:
Extrém hosszú - Dragon Ball
Hosszú - Shaman King Kanzen-Ban
Közepes - Trigun Maximum
Rövid - Hatsukoi Limited
..the Kombat is Reality, your fate is a finality, I never use Babalities, that's just not my mentality.
Szerk: Travis 2010-09-14 21:10:28
*fáradtan dörzsöli a szemét* Próbálok értelmes lenni, de náágyon szarul vagyok, szóval bocsi, ha nem megy x__x
Rumoris, alapjáraton egyetértek veled, ez egy rohadt jó ötlet, én speciel örülnék neki, támogatom, satala, szivárvány. Szerintem nem vagyok egyedül, a többség, ha másért nem is, akkor azért megvenné, mert jujuj, szejetemazanimééjét. És mindenki boldog. Legfeljebb később eladja, vagy megrohad a polcán, mert rájön, hogy nem neki találták ki az irodalmat. Na bumm. C'est la vie. Privát nyomora.
De butaság összehasonlítani a (többé-kevésbé irodalmi) könyveket a képregényekkel. Más az alapkoncepciója, máshogy épül fel az egész, etc, te is tudod, nyilván többet ad egy könyv (há' hogy a viharba ne?). Irreleváns a kettőt hasonlítgatni (van ilyen szó? Oo).
És én sem beszóláskép mondom, de a sznob skatulyázókat ugyanúgy nem értem, mint a csőlátó fangörcsöket, akik azt hiszik, hogy baromi nagy egyéniségek, mert láttak három animációt az enimexen. (Amúgy persze, egyéniségek. Pont, mint a többi kétszáz.)
Amúgy, ne csak off: Uzumakit kérek. Köszönöm. Vagy Wolf Gayt. (Inugamit dugnám, mint a lopott biciklit ~)
Na jó, most már tényleg megyek hányni...
Rumoris, alapjáraton egyetértek veled, ez egy rohadt jó ötlet, én speciel örülnék neki, támogatom, satala, szivárvány. Szerintem nem vagyok egyedül, a többség, ha másért nem is, akkor azért megvenné, mert jujuj, szejetemazanimééjét. És mindenki boldog. Legfeljebb később eladja, vagy megrohad a polcán, mert rájön, hogy nem neki találták ki az irodalmat. Na bumm. C'est la vie. Privát nyomora.
De butaság összehasonlítani a (többé-kevésbé irodalmi) könyveket a képregényekkel. Más az alapkoncepciója, máshogy épül fel az egész, etc, te is tudod, nyilván többet ad egy könyv (há' hogy a viharba ne?). Irreleváns a kettőt hasonlítgatni (van ilyen szó? Oo).
És én sem beszóláskép mondom, de a sznob skatulyázókat ugyanúgy nem értem, mint a csőlátó fangörcsöket, akik azt hiszik, hogy baromi nagy egyéniségek, mert láttak három animációt az enimexen. (Amúgy persze, egyéniségek. Pont, mint a többi kétszáz.)
Egyszer engem tényleg megvernek. x'D
Amúgy, ne csak off: Uzumakit kérek. Köszönöm. Vagy Wolf Gayt. (Inugamit dugnám, mint a lopott biciklit ~)
Na jó, most már tényleg megyek hányni...
beküldve: 2010-09-14 17:39:23
(#3514) Angol nyelvű Vampire Knight 7-8-9 kötetek eladóak. Teljesen újszerű állapotban, olvasatlanul.
Ár: 2200Ft/db
Ha kell ide írj:
Ár: 2200Ft/db
Ha kell ide írj:
japan_rock@citromail.hu
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
beküldve: 2010-09-14 17:29:36
(#3513) A Pokol lány DVDnek nagyon tudnék örülni.
Ennyi csak mi tudható, szeretni kell, s szeretve lenni jó.