Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
A mangáról: irányzatok >>
Sónen
Kapcsolódó tartalom: Sónen
beküldve: 2010-02-11 20:50:39
(#50) jaj engem se erdekel h fiuknak valo!!!!!!!!
amugy is naon sok lany nezzi oket..
s anime s manga tenleg a legjobb ..
amugy is naon sok lany nezzi oket..
s anime s manga tenleg a legjobb ..
“I scream, you scream, we all scream for Non-Fat Tofutti Rice Dreamsicles! ” :P
beküldve: 2009-12-29 14:06:17
(#49) Imádom a Shounen mangákat
Kedvencek: Kateikyoushi Hitman Reborn,Eyeshield 21,One Piece,Bleach,Naruto,Black cat,D Gray Man.
Bár azért Shoujo és Seinen alkotásokat is előszeretettel olvasgatok,tegyük hozzá,a minőségibb darabokat.
Kedvencek: Kateikyoushi Hitman Reborn,Eyeshield 21,One Piece,Bleach,Naruto,Black cat,D Gray Man.
Bár azért Shoujo és Seinen alkotásokat is előszeretettel olvasgatok,tegyük hozzá,a minőségibb darabokat.
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
beküldve: 2009-12-29 14:00:37
(#48) beküldve: 2009-09-09 17:43:49
(#47) Szerintem a mangák és az animék a világ legjobb dolgai nekem bári mondja azt h egy hülyeség akkor ő meg egy műveletlen ember!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)
Micsi
beküldve: 2009-07-05 11:26:34
(#46) beküldve: 2009-06-11 14:50:03
(#45) Sónen mangákat olvasok,a shoujot nem kedvelem.
Nem bírom a romantikát.
Nem bírom a romantikát.
at the end,we all die alone
Szerk: JaakuHebi 2009-06-11 14:50:41
beküldve: 2009-04-22 16:29:44
(#44) szeretem ezt az irányzatot, végülis, ha túl sok a romantika, jól esik egy kis vér....
Ha az életed fontos, kezdj tisztalappal...
beküldve: 2009-03-28 19:09:44
(#43) Aki mostanában olvassa a Naruto legújabb fejezeteit illetve Blaechet is: Véleményeim róluk: Kemény Spoiler veszély!
[Link]
[Link]
Én csak azt nem értem, hogy mi értelme reagálni egy több mint egyéves hozzászólásra.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
(könyörgöm a mindenségre... ne magyarosítsunk mááár!!! oO shounen!... shounen!...shounen!...shounen!...shounen!!!!!!!!!!!)
Szerintem se, mert egy pillanatra nem tudtam, hogy miről van itt szó.
Nem inkabb 少年?
(könyörgöm a mindenségre... ne magyarosítsunk mááár!!! oO shounen!... shounen!...shounen!...shounen!...shounen!!!!!!!!!!!)
Szerintem se, mert egy pillanatra nem tudtam, hogy miről van itt szó.
Mindegyik játéknak van története. Egynek azonban legendás: THE LEGEND OF ZELDA!!! http://hungarianzelda.blogspot.com Megumi Hayashibara és Okui Masami fansite: www.megumiandmasami.gportal.hu
beküldve: 2008-08-28 19:55:38
(#39) Szerintem a kezdő manga olvasóknak, mint pl. én, a sónen a legtökéletesebb kezdet...
Kolombusz felfedezte Amerikát, de azt hitte, valahol Ázsia partjainál hajózgat. Hát ennyit a földrajzi ismeretekről...
Hali! Én sem értek nagyon a témához, de azt biztosra tudom, hogy a Dragon Ball sorozatot egy legendára lehet visszavezetni, aminek nem ez az első és nem is az egyetlen feldolgozása.
Csak ennyi...
És hallottam olyanokat is, hogy ha a japánok átírják a kanjikat meg ezeket, akkor ők is ékezet nélkül, s helyett sh-val, sz helyett s-sel használják... MIÉRT???
Csak ennyi...
És hallottam olyanokat is, hogy ha a japánok átírják a kanjikat meg ezeket, akkor ők is ékezet nélkül, s helyett sh-val, sz helyett s-sel használják... MIÉRT???
Szia! Jól tudod, a Dragon Ballnak egy régi kínai legenda az alapja (már ami a szereplőket illeti). A címe: Nyugati utazás, avagy a Majomkirály legendája. A főszereplő Szun Vu-kung, akit a japánok Son Goku-nak hívnak. Valószínüleg a többi szereplőnek is van kapcsolódása az eredeti műhöz (erről nem tudok bővebbet, mert még csak az 50. oldalon járok az 500-ból ).
És igen, rengeteg manga és anime feldolgozása van a sztorinak. Japánul, ha jól tudom Saiyuki a történet címe.
A japánok meg szvsz azért nem az s-t, sz-t használják, mert a latin ill. angol nyelvet és a hozzá kapcsolódó abc-t jobban ismerik mint a magyart.
beküldve: 2008-02-10 21:32:04
(#37) Hali! Én sem értek nagyon a témához, de azt biztosra tudom, hogy a Dragon Ball sorozatot egy legendára lehet visszavezetni, aminek nem ez az első és nem is az egyetlen feldolgozása.
Csak ennyi...
Csak ennyi...
egyébként én éppen a harcal teletett shouneneket szeretem. Nekem mind1 hogy hogy halad a sztori vagy mi, a lényeg hogy sok harc legyen
Akkor neked ezért nem tetszik a FMA...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."