Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Ezüst Nyíl
beküldve: 2013-03-22 15:59:57
(#50) Én egy direkt erre a célra készült oldalon vezetem a megnézni kívánt animéim, és van egy jópár ._.
"A valóságban nincs olyan helyzet, melyet megnyerhetünk úgy, hogy követjük a szabályokat."
beküldve: 2013-03-22 15:58:52
(#49) Szeretem az olyan animéket, ahol vanna kutyák is. Ez is tervben van, meg még vagy 10.
http://go.1hax.com/steamgifts/?ref=QFR4VLrne
beküldve: 2013-03-22 15:56:25
(#48) Gyerekkoromban láttam ezt is, és annyira édes volt Barátnőmmel gondolkodunk, hogy újra meg kellene nézni ezt is nyáron (te jó ég, a fél nyarat animézéssel akarjuk tölteni?! o.O na, ezt még át kell gondolni >< )
"A valóságban nincs olyan helyzet, melyet megnyerhetünk úgy, hogy követjük a szabályokat."
beküldve: 2012-01-24 19:14:09
(#47) Én imádtam ezt az animét régen, és megvolt vhs-n az összes része. Ez volt az első animém, de akkor még azt se tudtam hogy mi az az anime :) (bocs a szóismétlésért) csak jó emlékeim vannak róla. (egy csomót játszottam azt hogy én vagyok Dániel + ha lett volna kutyánk azt a nevet adtam volna neki hogy ezüst nyíl ) Röviden: NAGYON JÓ ANIME
"Engem még soha nem sebeztek meg,soha nem fájt semmim, de néha úgy érzem,hogy itt belül valami szörnyen fáj"
Szia!
Légyszi áruld el nekem hogy honnan szerezted meg a vágatlan verziót?Nagyon szeretném megkaparintani.Igazából az összes rész kellene nekem eredetiben.Erről van valami infója vkinek, hogy ezt hogyan tudnám kivitelezni?
Ezer hála!
Légyszi áruld el nekem hogy honnan szerezted meg a vágatlan verziót?Nagyon szeretném megkaparintani.Igazából az összes rész kellene nekem eredetiben.Erről van valami infója vkinek, hogy ezt hogyan tudnám kivitelezni?
Ezer hála!
beküldve: 2010-01-03 22:26:21
(#45) Jajj ez egy régi, de aranyos sztori. :) 1 éve láttam talán utoljára, akkor ismételtem fel.
”私は青空をみるのが好きだ。”
beküldve: 2010-01-03 21:21:33
(#44) Első animéim között volt, kb. öt évesen láttam, de mindig kimenekültem a szobából, amikor Álmatlan medve (Akakabuto) a képernyőről a nézőre ordított. Igazából ezen nőttem fel. Megvan mind a négy rész vhs-en, és letöltve a vágatlan. Már csak a mangát kéne megszerezni.
"Van egy mondás, ami a medve bőrére történő előre elkövetett ivás ellen int""
beküldve: 2009-07-18 12:50:27
(#43) Annyira régen láttam ...nem is emlékszem rá igazán...
Ha az életed fontos, kezdj tisztalappal...
beküldve: 2009-07-07 16:04:14
(#42) Az első anime volt amit láttam.Mind a négy része megvan DVD-n. Nekem nagyon bejön.Még most is szeretem nézni.
Saya
beküldve: 2009-06-24 15:49:01
(#41) Kábé hat éves lehettem akkor még, mikor ezt láttam.
Az első anime-k között volt, amit láttam (a Dragon Ball, a Voltron, meg a Sailor Moon (haverommal cask úgy emlegetjük hogy a "nevén nem nevezett rajzfilm XD)) mellett.
Régi szép idők . Bár a mostani anime elvárásaim mellett, egyiket sem tudnám megnézni, de azért jó visszaemlékezni ezekre XD
Az első anime-k között volt, amit láttam (a Dragon Ball, a Voltron, meg a Sailor Moon (haverommal cask úgy emlegetjük hogy a "nevén nem nevezett rajzfilm XD)) mellett.
Régi szép idők . Bár a mostani anime elvárásaim mellett, egyiket sem tudnám megnézni, de azért jó visszaemlékezni ezekre XD
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
beküldve: 2009-06-24 15:28:11
(#40) Jó kis történet,szeretem.
Jó lenne ha kiadnák a vágatlan verziót magyarul.
Jó lenne ha kiadnák a vágatlan verziót magyarul.
at the end,we all die alone
Szerk: JaakuHebi 2009-06-24 15:29:23
beküldve: 2008-04-29 00:06:14
(#39) Megvan nekem, de csak a vágott 4kazis verzio
Az első animéim között volt, igazán kiadhatnák vágatlan DVD-n...........
Az első animéim között volt, igazán kiadhatnák vágatlan DVD-n...........
MIANEVED?!
beküldve: 2007-12-30 09:50:20
(#38) Remélem, belátják már végre, hogy érdemes kiadni, mert lenne rá kereslet!
Bár megven a vágatlan verzió is, mégis más lenne az "eredetit" a kezemben tartani!
Nagyon sokan vagyunk, akik epekedve várják már azt a szép napot, amikor megjelenik.
Bár megven a vágatlan verzió is, mégis más lenne az "eredetit" a kezemben tartani!
Nagyon sokan vagyunk, akik epekedve várják már azt a szép napot, amikor megjelenik.
"Startings are usually scary and endings are usually sad, but it's everything in between that makes it all worth living."
beküldve: 2007-12-30 09:45:19
(#37) Most csak annyit tudok mondani, hogy meglátjük mit hoz 2008. A hozzászólásokat rendeszeresen küldöm és kb 200 van. (kicsit több). A FanSub is készül hozzá, az Ezüst nyíl felének már megvan és Weed-nek első 6 epizódjához is kész van.
Kedvenc animém az Ezüst Nyíl!
beküldve: 2007-12-30 09:31:46
(#36) Arról van valami új infó, hogy a Navigátor Film Kft. kiadja-e a vágatlan verziót?
"Startings are usually scary and endings are usually sad, but it's everything in between that makes it all worth living."