ENJOY-ANIME: happy day :))))))))))))
GANIMA: Jaj jó volt a VK 4.kötete, nagyon tetszett ^^ már várom az 5.kötetet x)
MARTINA: :))) nagyon örülök :))) most érkezett meg a futár és hozta a csomagot :)) nagyon szépen köszönöm <3
STORM BABY: Viszlát!:D
SHIRUBA: Ccc! Te reménytelen kis fruska:) Nem baj, én mindig itt leszek Neked:D Puszi, Baby!
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Ezüst Nyíl
beküldve: 2012-01-24 19:14:09
(#47) Én imádtam ezt az animét régen, és megvolt vhs-n az összes része. Ez volt az első animém, de akkor még azt se tudtam hogy mi az az anime :) (bocs a szóismétlésért) csak jó emlékeim vannak róla. (egy csomót játszottam azt hogy én vagyok Dániel + ha lett volna kutyánk azt a nevet adtam volna neki hogy ezüst nyíl
) Röviden: NAGYON JÓ ANIME
) Röviden: NAGYON JÓ ANIME"Engem még soha nem sebeztek meg,soha nem fájt semmim, de néha úgy érzem,hogy itt belül valami szörnyen fáj"
Szia!
Légyszi áruld el nekem hogy honnan szerezted meg a vágatlan verziót?Nagyon szeretném megkaparintani.Igazából az összes rész kellene nekem eredetiben.Erről van valami infója vkinek, hogy ezt hogyan tudnám kivitelezni?
Ezer hála!
Légyszi áruld el nekem hogy honnan szerezted meg a vágatlan verziót?Nagyon szeretném megkaparintani.Igazából az összes rész kellene nekem eredetiben.Erről van valami infója vkinek, hogy ezt hogyan tudnám kivitelezni?
Ezer hála!
beküldve: 2010-01-03 22:26:21
(#45) Jajj ez egy régi, de aranyos sztori. :) 1 éve láttam talán utoljára, akkor ismételtem fel.
”私は青空をみるのが好きだ。”
beküldve: 2010-01-03 21:21:33
(#44) Első animéim között volt, kb. öt évesen láttam, de mindig kimenekültem a szobából, amikor Álmatlan medve (Akakabuto) a képernyőről a nézőre ordított. Igazából ezen nőttem fel. Megvan mind a négy rész vhs-en, és letöltve a vágatlan. Már csak a mangát kéne megszerezni.
"Van egy mondás, ami a medve bőrére történő előre elkövetett ivás ellen int""
beküldve: 2009-07-18 12:50:27
(#43) Annyira régen láttam
...nem is emlékszem rá igazán...
...nem is emlékszem rá igazán...Ha az életed fontos, kezdj tisztalappal...
beküldve: 2009-07-07 16:04:14
(#42) Az első anime volt amit láttam.Mind a négy része megvan DVD-n.
Nekem nagyon bejön.Még most is szeretem nézni.
Nekem nagyon bejön.Még most is szeretem nézni.Saya
beküldve: 2009-06-24 15:49:01
(#41) Kábé hat éves lehettem akkor még, mikor ezt láttam.
Az első anime-k között volt, amit láttam (a Dragon Ball, a Voltron, meg a Sailor Moon (haverommal cask úgy emlegetjük hogy a "nevén nem nevezett rajzfilm XD)) mellett.
Régi szép idők
. Bár a mostani anime elvárásaim mellett, egyiket sem tudnám megnézni, de azért jó visszaemlékezni ezekre XD
Az első anime-k között volt, amit láttam (a Dragon Ball, a Voltron, meg a Sailor Moon (haverommal cask úgy emlegetjük hogy a "nevén nem nevezett rajzfilm XD)) mellett.
Régi szép idők
. Bár a mostani anime elvárásaim mellett, egyiket sem tudnám megnézni, de azért jó visszaemlékezni ezekre XD1st rule is: The laws of Germany. 2nd rule is: Be nice to mommy. 3th rule is: Don't talk to commies. 4th rule is: Eat kosher salamies.
beküldve: 2009-06-24 15:28:11
(#40) Jó kis történet,szeretem.
Jó lenne ha kiadnák a vágatlan verziót magyarul.
Jó lenne ha kiadnák a vágatlan verziót magyarul.
MANGA,my anti drug
Szerk: DÍva 2009-06-24 15:29:23
beküldve: 2008-04-29 00:06:14
(#39) Megvan nekem, de csak a vágott 4kazis verzio
Az első animéim között volt, igazán kiadhatnák vágatlan DVD-n...........
Az első animéim között volt, igazán kiadhatnák vágatlan DVD-n...........
MIANEVED?!
beküldve: 2007-12-30 09:50:20
(#38) Remélem, belátják már végre, hogy érdemes kiadni, mert lenne rá kereslet!
Bár megven a vágatlan verzió is, mégis más lenne az "eredetit" a kezemben tartani!
Nagyon sokan vagyunk, akik epekedve várják már azt a szép napot, amikor megjelenik.
Bár megven a vágatlan verzió is, mégis más lenne az "eredetit" a kezemben tartani!
Nagyon sokan vagyunk, akik epekedve várják már azt a szép napot, amikor megjelenik.
"Startings are usually scary and endings are usually sad, but it's everything in between that makes it all worth living."
beküldve: 2007-12-30 09:45:19
(#37) Most csak annyit tudok mondani, hogy meglátjük mit hoz 2008. A hozzászólásokat rendeszeresen küldöm és kb 200 van. (kicsit több). A FanSub is készül hozzá, az Ezüst nyíl felének már megvan és Weed-nek első 6 epizódjához is kész van.
Kedvenc animém az Ezüst Nyíl!
beküldve: 2007-12-30 09:31:46
(#36) Arról van valami új infó, hogy a Navigátor Film Kft. kiadja-e a vágatlan verziót?
"Startings are usually scary and endings are usually sad, but it's everything in between that makes it all worth living."
beküldve: 2007-09-22 17:32:46
(#35) köcce! majd remélem +van még krisztinek! ha +nincs
majd vhogy + oldom!
Az Életed útját magad választod, de ha elindulsz, ne feledd, már nincs visszaút!
Szeritem nem zavaros az írásod.
A Balto-t én is láttam még régen, de nekem csak az első része tetszet a többi nem. Az elsőnek a rajzolása tetszet meg a tőrténete. De az valóban nem anime, az Universal készítete. (Ha jól tudom.)
Vissza az Ezüst Nyíl-ra.
Ajánlom, hogy a vágatlant nézd meg, mert ezerszer jobb mint a magyar vágott. A vágatlanhoz amúgy is készül a felirat.
Aztán írj róla véleményt.
A Balto-t én is láttam még régen, de nekem csak az első része tetszet a többi nem. Az elsőnek a rajzolása tetszet meg a tőrténete. De az valóban nem anime, az Universal készítete. (Ha jól tudom.)
Vissza az Ezüst Nyíl-ra.
Ajánlom, hogy a vágatlant nézd meg, mert ezerszer jobb mint a magyar vágott. A vágatlanhoz amúgy is készül a felirat.
Aztán írj róla véleményt.
Kedvenc animém az Ezüst Nyíl!
Szerk: Bendzsi 2007-09-08 17:28:01
Kutyák akik mennek az gyilkos medvék ellen harcolni.
Régen kapható volt VHS-en most már DVD-n is.
Csak tele vágásokal.
Az anime első felében a kutyák még csak beszélnek és az emberek szemszőgéből látjuk a dolgokat, néhány rész után
megváltozik a nézőpont, a kutyák beszélnek és az emberek szinte teljesen eltünnek.
Mondok néhány nevet: Dániel, Fábián vadász, Riki, Nagy Burkus (shiro), Ezüst Nyíl (Gin), Cézár, Füles, Vörös tigris
(Akatura) Vere szem.
Na elötőrtek az emlékek?
Régen kapható volt VHS-en most már DVD-n is.
Csak tele vágásokal.
Az anime első felében a kutyák még csak beszélnek és az emberek szemszőgéből látjuk a dolgokat, néhány rész után
megváltozik a nézőpont, a kutyák beszélnek és az emberek szinte teljesen eltünnek.
Mondok néhány nevet: Dániel, Fábián vadász, Riki, Nagy Burkus (shiro), Ezüst Nyíl (Gin), Cézár, Füles, Vörös tigris
(Akatura) Vere szem.
Na elötőrtek az emlékek?
Arigatou! MOst már tudom melyik egyik ismerősömnél még amikor kicsi voltam megnéztük és volt egy másik farkasos is de az nem anime. aztán miután hazajöttünk kitaláltam h nekem is kell de csak azt a másikat tudtam megszerezni aminek a neve baltó v mi a szösz és abból két rész van és már nem naon emlékszem csak azt hittem hogy az a 3. része...
naon szégyellem magam... na de mostmár tudom mi ez és megszerzem!!! :) ja ésh még1x arigatou!
Hihihi
Kicsit zavarosan irtam le
Az Életed útját magad választod, de ha elindulsz, ne feledd, már nincs visszaút!