Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Anime Club-ok
beküldve: 2012-04-10 15:15:26
(#208) Üdv néktek, Ifjú Padavanok ^^" Ha vannak Nógrád megyeiek, akik csak úgy, mint én és a barátaim, szeretik az animét, mangát, japánt és a hozzá kapcsolódó dolgokat, azok nyugodtan szóljanak nekem (ígérem nem harapok meg senkit, csak ha rossz napom van ;D ) Szívesen várjuk az életüket nem féltő embereket az anime clubbunkba *w* na pusszantás skacok (=^.^=)~
Mindennek van vége és egy kezdete. Csak az a kérdés mikor következik be a vég és mikortól jövünk rá, hogy valami elkezdődött…♥ ;D
beküldve: 2012-04-08 16:52:14
(#207) beküldve: 2011-12-26 00:51:40
(#206) Aha, szolok, és ezennel meglesz akkor az első tagunk
A JROCK ÖRÖKÉ ÉL ÉS ELPUSZTÍTHATATLAN! JROCK FOREVER! Lehet hogy hülyének néztek minket a Jrockereket, de nem érdekel minket a véleményetek, de lehet hogy közénk tartozol és akkor üdvözölünk téged a mi nagy és összetartó családunkban ^-^
Szerk: Yamashita Hime 2011-12-26 00:53:37
beküldve: 2011-12-22 18:03:28
(#204) Én lehet alapítok egy J-rock fan clubot Pesten, de nem biztos ez a barátnőmtől függ
A JROCK ÖRÖKÉ ÉL ÉS ELPUSZTÍTHATATLAN! JROCK FOREVER! Lehet hogy hülyének néztek minket a Jrockereket, de nem érdekel minket a véleményetek, de lehet hogy közénk tartozol és akkor üdvözölünk téged a mi nagy és összetartó családunkban ^-^
Szerk: Yamashita Hime 2011-12-22 18:03:45
beküldve: 2011-12-15 16:31:36
(#203)
Szerk: Inara Hatasaki 2011-12-15 16:32:15
beküldve: 2011-12-15 13:55:43
(#202) Én is keresek clubot ami animével vagy J-rockkal foglalkozik, de ha lehet inkább J-rock clubot a közelben, én Solymári vagyok és nekem legközelebb Budapest van. Nekem is segítenétek clubot találni?
Ezer köszönet annak aki segít^^
Ezer köszönet annak aki segít^^
beküldve: 2011-12-10 21:56:56
(#201) Oké... öhm, na még egyszer! ^^"
Változatlanul animeclubot keresek, viszont időközben rájöttem, hogy hiába vagyok vidéki, nekem még Fehérvár is messze van... (Ez az átka, ha az isten háta mögött laksz )
Viszont! A sulimnak köszönhetően, bérlettel járok Pestre, tehát bármikor fel tudok menni. Nos, kérdésem a következő:
Van-e olyan Pesti club, ami nem halt még meg, és szívesen látna egy vidékről jött magányos fangirlt?
Kérlek, szükségem van olyan társaságra, akikkel szót értek!
Változatlanul animeclubot keresek, viszont időközben rájöttem, hogy hiába vagyok vidéki, nekem még Fehérvár is messze van... (Ez az átka, ha az isten háta mögött laksz )
Viszont! A sulimnak köszönhetően, bérlettel járok Pestre, tehát bármikor fel tudok menni. Nos, kérdésem a következő:
Van-e olyan Pesti club, ami nem halt még meg, és szívesen látna egy vidékről jött magányos fangirlt?
Kérlek, szükségem van olyan társaságra, akikkel szót értek!
Tavaly, vagy tavaly előtt azt hiszem valami fehérvári anime club akarta megrendezni a nyári animecont fehérváron.
Sajna már nem emlékszek a nevére, de majd ha eszembe jut, akkor leírom.
Sajna már nem emlékszek a nevére, de majd ha eszembe jut, akkor leírom.
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
beküldve: 2011-10-28 23:40:21
(#199) Sziasztok!
Ha létezik, akkor Fejér megyében mozgó, AKTÍV Anime, vagy JRock clubbot keresek, akikhez társulhatnék. Sajnos itt Martonon valószínűleg én vagyok az egyetlen animés, így szeretnék csatlakozni egy clubhoz, ami a közelben van.
Válaszokat erre a e-mail címre várok: hatasaki.inara@gmail.com
Aki válaszol, annak előre is hatalmas köszönet!
by: Inara
Ha létezik, akkor Fejér megyében mozgó, AKTÍV Anime, vagy JRock clubbot keresek, akikhez társulhatnék. Sajnos itt Martonon valószínűleg én vagyok az egyetlen animés, így szeretnék csatlakozni egy clubhoz, ami a közelben van.
Válaszokat erre a e-mail címre várok: hatasaki.inara@gmail.com
Aki válaszol, annak előre is hatalmas köszönet!
by: Inara
Hát akkor neked ismerős lehet a pécsi anime fan club vagyis a PAF,nem? Sztem érdemes lenne velük felvenned a kapcsolatot.
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
szerintem is tök gáz!!!!ez a kérdés már bennem is számtalanszor megfogalmazódott...
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
Szerk: Moderátor 2011-05-13 20:04:14
beküldve: 2010-12-28 22:44:23
(#196) De mért van az ha az ember talál más animéseket aza föld alatt van vagy 800kmre tőle-.-(tudomhogyannyinincs)
"A metafizika az, amikor egy vak ember egy sötét szobában keres egy fekete kalapot, ami nincs is ott"
Az a baj , hogy nagyon szét vagyunk szóródva és eléggé távol vagyunk egymástól...
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
Szerk: Moderátor 2011-05-13 20:04:34
beküldve: 2010-12-28 22:39:50
(#194) Dettó...Én az ország északi részén lakok, de Úgy benne lennék...
"A metafizika az, amikor egy vak ember egy sötét szobában keres egy fekete kalapot, ami nincs is ott"