Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Csabaaa! Hol vaaagy?
NEHOGYMÁÁÁÁÁÁ' AUGUSZTUSBAN LEGYEN NARUTO 13.IK
MÉGIS HOGY BÍROM ÉN KI ODÁIG?????
Attól még, hogy ilyen spílerek vagytok, nem kéne másokat oltani...
LAWLIET SZERELEM : Nekem is van egy jópár, szóval már kjetten vagyunk :3
Hát én csak annyit tennék hozzá , hogy 14 évesen azért már tudtam mire való a Caps Lock. Tudom , hogy profilomban az van , hogy 13 vok de ezt tesóm regisztrálta és egyet használunk.
*Toronyidézet törölve. A moderátor*
A nap fénypontja,köszönöm.Ezen jót nevettem
Már csak ezért (is) érdemes volt felnézni a fórumra.
BERAGADT A KEPSZLOKKOD, Izé, beragadt a Caps-Lock-od, nespa? Van 3 "led" a billentyűzeteden. Az egyik a jobb kacsó(h Pongrác)dnál lesz, az van rászitázva, hogy NumLock. Ha nyomogatod, diszkózhatsz. Megvan, hogy melyik fényecske pislákol ekkor? Jól van.
Bal kacsódnál lesz még egy gomb, nagyjából az 5(+1) sorból álló billentyűsor középső sorában, bal oldalt. Az van ráírva, hogy CapsLock. Ha nyomogatod, egy másik fényecske villan fel, vagy alszik el.
Akkor leszel a szívünk gyöngye, HA NEM VILÁGÍT TÖBBET A CAPSLOCK-OD FÉNYECSKÉYEAH!
*Hiányzó OFF pótolva. A moderátor*
ezt jól megmondtad neki
*Hiányzó OFF pótolva. Felesleges idézet törölve. A moderátor*
Szerintem akkor lehetsz meg a legjobban itt mindenkivel, ha nem használod a smiley-kat fölöslegesen orrba-szájba
De am semmi gond :)
*Hiányzó OFF pótolva. A moderátor*
NEKEM RENGETEG VAN ÚGY HOGY ÉN NEM ÍROM LE
JA MÉG VALAMIT HAGY MONDJAK ÉN MÉG ÚJ VAGYOK ITT ÉS REMÉLEM HOGY JÓL MEGLESZÜNK! ÉS SOKAT FOGUNK NEVETNI
*Előző hozzászólással egybeszerkesztve. Felesleges szmájlik törölve. A moderátor*
;P
Sound track CD-k? Hmm.
Amúgy igazad van, amikor keresek egy képet, és beleolvasok, ha nem tudnám, hogy mi lenne eléggé elcsodálkozok, hogy mi van mégis ott vagy kitör a röhögőgörcs. Szal nem lehúzni akarom, de van még mit fejlődni...
És istenem, mindjárt itt a karácsony és még nem vettem semmi DDDDDD:
Ja még a díszdobozhoz, szerintem csak álmainkban...
A témához visszatérve, már alig várom, hogy kijöjjön a következő,
Akkor te nem is várod. Hogy lehet valamit alig várni? Ha 100%-ban várom, akkor az alig kb 1% lehet. Ej, be szép a magyar nyelv!
A moderátor bácsi meg ahelyett, hogy itt kontárkodik, besegíthetne a Naruto szövegezésébe. Úgyis annyi tippet adtam már, bőven tudna húzni és átírni a fordításban, mert néha-néha gyerekesre sikerül. Már meg sem említem a mutató névmások elhagyását - a, az - sem.
És milyen szépen mutatna a fa alatt az első 4 évad, díszdobozban, a sound track CD-vel.
(Kár rám öntened a vödör vizet, ébren vagyok. De ha ébren vagyok, nem álmodozhatok, Csaba-Kage?)
A témához visszatérve, már alig várom, hogy kijöjjön a következő, mert már kicsit kezdek kiesni a ritmusból és elmegy az életkedvem is a legújabb fejezetektől, inkább visszatérnék a régihez, ami szerintem sokkal élvezhetőbb volt, mint a mostani
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
De most komolyan...