Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze

K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!

Fórum >>
Kiadványok >>
Naruto
Kapcsolódó tartalom: Naruto
Senki se mondta, hogy büntetésnek tartaná a japán nyelv tanulását, egyszerűen csak azt akarta ezzel kifejezni, hogy még az is gyorsabb lenne, mint megvárni, hogy megjelenjenek a kötetek

"Előre tudsz menni félelem nélkül és elegendő bizalommal, hogy legyőzd az egész világot?" (MUCC- Flight)
Én nem tartom büntetésnek azt, hogy valakinek meg kell tanulni japánul. Én szívesen tanulnám a nyelvet ha lenne rá lehetőségem. (de nincs
)

*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
<('-' <) <( '-' )> (>'-')> Dance Kurby Dance!
Szerk: Moderátor 2011-05-12 00:19:54
beküldve: 2011-01-26 14:55:13
(#3061) Szerintem egyszerűbb lenne megtanulni Japánul mint várni enyyit -.-
és ezt pedig megérdemli az aki azt irta h 2 havonta
XD

Az ember nem ember ha nem olvashat mangát és nem nézhet animét.
jo ötlet XD
Ha egy sebet gyűlölettel ejtenek rajtad, az addig fog vérezni, míg a gyűlölet el nem múlik a másik személyben.
Szerk: Moderátor 2011-05-12 00:20:51
beküldve: 2011-01-24 12:32:26
(#3059) Lassan lehetne egy "Miért van a naruto hátulján, hogy 2 havonta jelenik meg" topicot nyitni.
^^

beküldve: 2011-01-23 21:45:31
(#3058) Majdnem egy fél éve nem volt új Naruto.. ha jól emlékszem nyár végén (augusztus végén) vettem meg a 11-eset.. de mindegy ^^De akkor minek van a könyvre írva hogy kéthavonta jelenik meg?? xD ><

beküldve: 2011-01-23 19:27:13
(#3057) Szerintem kár ezen filózni, mert így is úgy is nagyon lassan jön ki, ezzel sajna nem tudunk mit tenni

"Előre tudsz menni félelem nélkül és elegendő bizalommal, hogy legyőzd az egész világot?" (MUCC- Flight)
beküldve: 2011-01-23 18:18:56
(#3056) de most tényleg 
belegondolok, már durván az életem közepe felé járok majd mire kábé a sorozat a vége felé tart ...
és ha meghalok mielőtt eltudnám olvasni ? XD

belegondolok, már durván az életem közepe felé járok majd mire kábé a sorozat a vége felé tart ...
és ha meghalok mielőtt eltudnám olvasni ? XD
Ha már a fejemben járkálsz, a cipődet levehetnéd, hogy ne legyen piszkos a fantáziam.. (;
beküldve: 2011-01-23 17:32:49
(#3055) beküldve: 2011-01-23 14:25:00
(#3054) Japánba 49. kötetnél tart a sorozat, nálunk meg van 11
a 12. részt japánban 2002-ben adták ki, nálunk pedig még mindig nincs
Nem lesz ez így jó.. nem 60 évesen akarom olvasni az 50. részt

a 12. részt japánban 2002-ben adták ki, nálunk pedig még mindig nincs

Amikor ugye Naruto kikap Sasukétól, Naruto-t visszaviszik Konohába , és miután felépül Jiraya elviszi edzeni mert az Akatsuki a naruto-ban élő kyuubira vadászik. És persze Naruto-nak meg kell tudnia védeni magát. És a Shippuuden az edzés utáni Konohába való visszatéréstől folytatja a naruto-t. Persze mivel sok idő telik el naruto új ruhát is kap, és persze a többi karakter is.
Röviden igen majd az eredeti naruto-tól fogja folytatni.
┏━━━┳━┓╋┏┳━━━┓┏━━━┳━━┳━━━┳━━━┳━━━┓ ┃┏━┓┃┃┗┓┃┃┏━━┛┃┏━┓┣┫┣┫┏━━┫┏━┓┃┏━━┛ ┃┃╋┃┃┏┓┗┛┃┗━━┓┃┗━┛┃┃┃┃┗━━┫┃╋┗┫┗━━┓ ┃┃╋┃┃┃┗┓┃┃┏━━┛┃┏━━┛┃┃┃┏━━┫┃╋┏┫┏━━┛ ┃┗━┛┃┃╋┃┃┃┗━━┓┃┃╋╋┏┫┣┫┗━━┫┗━┛┃┗━━┓ ┗━━━┻┛╋┗━┻━━━┛┗┛╋╋┗━━┻━━━┻━━━┻━━━┛
Szerk: Moderátor 2011-05-12 00:21:23
beküldve: 2011-01-15 17:01:12
(#3052) Valóban kissé más irányba ment a téma mint ami eredetileg volt, úgyhogy kanyarodjunk vissza az eredeti topichoz. Na szóval érdekelne hátha valaki tuddja, hogy a shippuuden mangák az eredeti narutot fogják követni, vagy teljesen új szériát fognak indítani?

beküldve: 2011-01-15 14:48:45
(#3051) Hahóó, emberek...kissé elkanyarodtatok a témától...eredetileg ez a topic nem szóláselemző volt, hanem a Narutoval foglalkozott, szóval leginkább az erre irányuló kommenteket kéne ideírni

beküldve: 2011-01-15 14:45:52
(#3050) Ez nem kötekedés.
Ez kulturált vita (igen! van különbség vita, veszekedés, és kötekedés között! XD)
*Hiányzó OFF pótolva. A moderátor*
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
Szerk: Moderátor 2011-05-12 00:24:10
beküldve: 2011-01-15 14:45:20
(#3049) Az van hogy mindkettő helyes. Az ország különböző részeiben simán előfordulhat hogy máshogyan igaz. Hozom élő példának hogy szájhagyomány útján terjednek, mint a népmesék...És pl.: Kínában a nyelv annyi fajtája ismert a különböző régiókban, hogy van, hogy nem is tudnak egymással beszélni, mert annyira különbözik!
*Hiányzó OFF pótolva. A moderátor*
"A metafizika az, amikor egy vak ember egy sötét szobában keres egy fekete kalapot, ami nincs is ott"
Szerk: Moderátor 2011-05-12 00:24:29