GYURCSáNYI DáNIEL: Én e-mailben rendeltem, de nekem se jött válasz. Jó lenne tudni valamit, hogy mi a helyzet most. :(
GUBACSI VIKTóRIA: Nem működik most a webbolt? Még 1-jén rendeltem, de a visszaigazoló e-mailt sem kaptam meg, nem hogy a csomagot.
JUNICHI-SAN: Rámész az oldal tetején a “Fórum” feliratra (balról a 3.), kiválasztod az általad keresett témakört, azon belül a topicot, amit keresel, utána a legutólsó hozzászólásnál látni fogod, hogy a hozzászólás jobb alsó sarkában kiválasztod, hogy “új”
DEVECSERI PéTER: sziasztok hogy tudok forumra kitenni postot
JUNICHI-SAN: Webbolba bemész és felül van egy olyan részc hogy “Régi rendeléseim”
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!

Fórum >>
Kiadványok >>
Naruto
Kapcsolódó tartalom: Naruto
Az nem tudom hogy.
[Link]
Ezt írják a legutoljára kiadott kötetnek.
Vannak fejezetek ezen túl is, de azok még nincsenek egy kötetbe szedve.
[Link]
Ezt írják a legutoljára kiadott kötetnek.
Vannak fejezetek ezen túl is, de azok még nincsenek egy kötetbe szedve.
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
beküldve: 2011-06-23 19:11:42
(#3088) Nincs mit. De te honnan vetted, hogy eddig csak 34 kötetes?
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
Szerk: Moderátor 2011-08-26 21:08:46
Csak mondom, jelenleg 56 kötetnél tart a manga :P
megnéztem egy oldalon és az volt kiírva, hogy 34 kötet de még fut. szóval lehet, hogy akár 52 kötet is lesz belőle^^
Hát azt nem hiszem hogy a Mangafannak feltétlenül tudnia kellene XD
A rajzoló valószínűbb, hogy tudja.
A rajzoló valószínűbb, hogy tudja.
Lehet hogy bennem van a hiba, de nem egészen értem a kérdésed.
. Hat, hogy hany kotetig fog elmenni a manga...
(-(-(-(-.-)-)-)-) kínai maffia
Lehet hogy bennem van a hiba, de nem egészen értem a kérdésed.
beküldve: 2011-06-17 10:14:09
(#3080) beküldve: 2011-05-31 12:47:12
(#3079) Találtam egy fordításbeli hibát a 12-ik kötetben.
A 104-105ik oldalon, Naruto azt mondja, hogy az egyetemen az árnyékklón ment neki a legkevésbé, viszont az egyetemen csak a sima klón technikát tanulták, nem az árnyékklónt!
Update: Még egy hiba:
Temari is árnyék klónt mond, klón helyett. Pedig még amikor a kézjelet formálja sem azt mondja hogy "kage bunsin", hanem, csak hogy "bunshin".
A korrektség kedvéért tessenek odafigyelni erre a jövőben, kérem :P
A 104-105ik oldalon, Naruto azt mondja, hogy az egyetemen az árnyékklón ment neki a legkevésbé, viszont az egyetemen csak a sima klón technikát tanulták, nem az árnyékklónt!
Update: Még egy hiba:
Temari is árnyék klónt mond, klón helyett. Pedig még amikor a kézjelet formálja sem azt mondja hogy "kage bunsin", hanem, csak hogy "bunshin".
A korrektség kedvéért tessenek odafigyelni erre a jövőben, kérem :P
Szerk: A Márk 2011-05-31 13:58:30
beküldve: 2011-05-17 20:05:56
(#3078) Akár most is keresheted, bár kétlem hogy megtalálnád.
beküldve: 2011-05-17 20:04:15
(#3077) Ja, a moderátor bácsit meg valaki lekenyerezhetné némi mákos/diós bejglivel.
Ha küldöm a címemet, küldöd a sütit?
Barátod a Google és a fórumszabályzat (http://mangafan.hu/forum/topic/50/1#244)
Konkrétan az mikor
Naruto beveri a Neiji arcát, meg ebben kezdődik meg a Shikamikamaru VS Temari harc.