Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Naruto
Kapcsolódó tartalom: Naruto
Remélhetőleg ugye nem fogja a postás bácsi belegyűrni a kincset a postaládámba...
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
Szerk: Moderátor 2011-08-26 21:07:42
Például a Mangafanon.
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
beküldve: 2011-06-27 19:46:31
(#3091) Gyerekek!
Hol lehet megrendelni a 12-dik részt? Pl a búklájnon nem.
Csaba Kun! Van valami 5leted?
Hol lehet megrendelni a 12-dik részt? Pl a búklájnon nem.
Csaba Kun! Van valami 5leted?
Nincs mit. De te honnan vetted, hogy eddig csak 34 kötetes?
Őszintén már nem emlékszem,mert csak nézegettem weboldalakt és egyen láttam egy kicsit frissíteniük kellene...
Az nem tudom hogy.
[Link]
Ezt írják a legutoljára kiadott kötetnek.
Vannak fejezetek ezen túl is, de azok még nincsenek egy kötetbe szedve.
[Link]
Ezt írják a legutoljára kiadott kötetnek.
Vannak fejezetek ezen túl is, de azok még nincsenek egy kötetbe szedve.
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
beküldve: 2011-06-23 19:11:42
(#3088) Nincs mit. De te honnan vetted, hogy eddig csak 34 kötetes?
Szerk: Moderátor 2011-08-26 21:08:46
Csak mondom, jelenleg 56 kötetnél tart a manga :P
megnéztem egy oldalon és az volt kiírva, hogy 34 kötet de még fut. szóval lehet, hogy akár 52 kötet is lesz belőle^^
Hát azt nem hiszem hogy a Mangafannak feltétlenül tudnia kellene XD
A rajzoló valószínűbb, hogy tudja.
A rajzoló valószínűbb, hogy tudja.
Lehet hogy bennem van a hiba, de nem egészen értem a kérdésed.
. Hat, hogy hany kotetig fog elmenni a manga...
(-(-(-(-.-)-)-)-) kínai maffia
Lehet hogy bennem van a hiba, de nem egészen értem a kérdésed.
beküldve: 2011-06-17 10:14:09
(#3080) beküldve: 2011-05-31 12:47:12
(#3079) Találtam egy fordításbeli hibát a 12-ik kötetben.
A 104-105ik oldalon, Naruto azt mondja, hogy az egyetemen az árnyékklón ment neki a legkevésbé, viszont az egyetemen csak a sima klón technikát tanulták, nem az árnyékklónt!
Update: Még egy hiba:
Temari is árnyék klónt mond, klón helyett. Pedig még amikor a kézjelet formálja sem azt mondja hogy "kage bunsin", hanem, csak hogy "bunshin".
A korrektség kedvéért tessenek odafigyelni erre a jövőben, kérem :P
A 104-105ik oldalon, Naruto azt mondja, hogy az egyetemen az árnyékklón ment neki a legkevésbé, viszont az egyetemen csak a sima klón technikát tanulták, nem az árnyékklónt!
Update: Még egy hiba:
Temari is árnyék klónt mond, klón helyett. Pedig még amikor a kézjelet formálja sem azt mondja hogy "kage bunsin", hanem, csak hogy "bunshin".
A korrektség kedvéért tessenek odafigyelni erre a jövőben, kérem :P
Szerk: A Márk 2011-05-31 13:58:30