Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Naruto
Kapcsolódó tartalom: Naruto
Szaszukéről leszedtem, mert nagyon felbosszantott a flegma nézésével. Viszont Naruto megkarcolta...
Az megfelel? Már nem a karc, úgy értem, hanem a fejpánt? De nem Naruto-é, hanem Szaszuke fejpántja?
Az megfelel? Már nem a karc, úgy értem, hanem a fejpánt? De nem Naruto-é, hanem Szaszuke fejpántja?
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
Szerk: Moderátor 2011-12-08 00:02:47
beküldve: 2011-11-29 19:19:55
(#3137) Valakinek van eladó fejpántja?Csere lenne a legjobb de fizetek is ha kellHa valakinek van eladó akkor létszi erre a címre írjon: and98ris@freemail.hu
Azért ez így nem teljesen igaz, hogy négy hónapot kell várnod a következő kötetig, mert már beígérték animekarácsonyra a 14 ik kötetet.
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
beküldve: 2011-11-29 16:31:27
(#3135) Tegnap vettem meg a 13-as kötetet - raktár / körzet / B-13 a bűnös negyed, hátha beugrik valakinek...
Nos, a nyomtatás, a borító fantasztikus. A fordítás, pontosítok, mert nem vauzom a japánt - sem -, mondjuk úgy, a magyar szöveg telitalálat.
Naruto kinőtte a gyerekes szövegelését. Végre jó a szóhasználat - igaz, nem kell Shakespeare-i magasságokba emelkedni.
Imádom beszívni a nyomtatott könyvecske illatát. Sztm sík hülye az, aki elektronikus formában olvas, hiszen nem lehet megérinteni a lapokat, lapozás közben nem hallani a papír sercegését sem.
Mindenesetre egy alaposan bosszantó ténnyel állok megint szemben: pont ott van vége, ahol kezdődik a Harmadik Hókotró és Orocsimaru összecsapása. Vhhhááááá...!
Ne is említsem, megint várhatok vagy 4 hónapot a következő kötetre.
Csaba Kun! Nem tudnátok belehúzni egy kicsit? Mondjuk kéthavonta, mint anno a CoV a kezdet kezdetén...
Nos, a nyomtatás, a borító fantasztikus. A fordítás, pontosítok, mert nem vauzom a japánt - sem -, mondjuk úgy, a magyar szöveg telitalálat.
Naruto kinőtte a gyerekes szövegelését. Végre jó a szóhasználat - igaz, nem kell Shakespeare-i magasságokba emelkedni.
Imádom beszívni a nyomtatott könyvecske illatát. Sztm sík hülye az, aki elektronikus formában olvas, hiszen nem lehet megérinteni a lapokat, lapozás közben nem hallani a papír sercegését sem.
Mindenesetre egy alaposan bosszantó ténnyel állok megint szemben: pont ott van vége, ahol kezdődik a Harmadik Hókotró és Orocsimaru összecsapása. Vhhhááááá...!
Ne is említsem, megint várhatok vagy 4 hónapot a következő kötetre.
Csaba Kun! Nem tudnátok belehúzni egy kicsit? Mondjuk kéthavonta, mint anno a CoV a kezdet kezdetén...
Szerk: Al Bundy 2011-11-29 16:33:05
Conon volt, remélhetőleg hamarosan a könyvesboltokba is kerül belőle.
Szerk: Moderátor 2011-12-08 00:02:20
beküldve: 2011-10-22 00:18:04
(#3133) beküldve: 2011-10-19 19:18:31
(#3132) Hát a Berserk-nek én is szurkolok...és örömmel hallom, hogy a Naruto végig fog menni ha a Mangafan-on múlik. Én még friss olvasója vagyok a mangának, eddig csak az animét néztem....de bejövős a cucc Hajrá Shounen-fight mangák!!!! (Remélem így, hogy idén vége lesz a Death Note-nak és a Chrono Crusade-nek tervez a kiadó valamit a műfajban ) Bocs az offért....
A csodához nem kell mindig Isten, csak VASH!!
Én mint Berserk rajongó őszintén szurkolok is nekik, hogy egyszer tényleg folytassák. Nade ez már erősen offtopic. Maradjunk a Narutónál. :)
Szerk: Moderátor 2011-12-08 00:02:03
Pedig a Delta Vision a mai napig ígérgeti, hogy folytatja a mangák kiadásait.
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
beküldve: 2011-10-19 16:30:43
(#3129) Minden Mangafan manga ki lesz adva az utolsó kötetig. Megértjük a pesszimizmust, nem egy hazai manga kiadó függesztette fel a tevékenységét a közelmúltban (Mangattack, Delta Vision), de mi köszönjük szépen, jól vagyunk.
Szóval nyugi, nem lesz vége a dalnak a Naruto 20-ik kötetével.
Szóval nyugi, nem lesz vége a dalnak a Naruto 20-ik kötetével.
beküldve: 2011-10-19 15:18:32
(#3128) Ha csak a 20. kötetig vannak meg a jogok és tovább nem is lesz kiadva, akkor én csalódnék a kiadóban. Legalább a 27. kötetig ki kellene adni, de jobb lenne végig. Remélem a közeljövőben megszerzik a többi kötet kiadási jogait is.
“A világ fennállása óta az ember legnagyobb tanítója a szenvedés.”
beküldve: 2011-10-19 14:54:24
(#3127) Én sokkal inkább arra lennék kíváncsi, hogy igaz-e az a szóbeszéd, hogy csak a 20-ik kötetig vannak megvéve a Naruto jogai, és tovább nem is szándékozza megvenni a kiadó. Mondjuk a józan ész szerint ez egy baromság, de azért gondoltam nem árt, ha megkérdezem.
Azt meg szabad kérdezni hogy csak 20 kötetig fog kinyúlni a megjelenés vagy tovább mert azt tudom hogy 20 kötet felet már lehet olvasni az interneten.
Tigris, tigris, csóvafény éjszakáknak erdején, mily kéz adta teneked szörnyű és szép termeted?
Szerk: Moderátor 2011-12-08 00:01:28
beküldve: 2011-10-19 11:50:02
(#3125) Az őszi conon megjelent a 13-ik kötet, remélhetőleg hamarosan a könyvesboltok polcain is ott lesz. A 14-es jön Animekarácsonyra (dec.10, Hungexpo). Hogy jövőre mennyi lesz, azzal kapcsolatban nem merek pontos számot mondani, de amennyit csak lehet én szeretnék megjelentetni.
beküldve: 2011-10-18 08:42:02
(#3124) "Ezek jelentős része üzleti titok, úgyhogy inkább hagyjuk a témát. :)
Jó hír: idén még egy Naruto lesz, jövőre meg sok. Legalábbis ez a terv. :)"
Ha valójában hihetünk ebben, akkor jövőre kb 18-19-20. kötet körül lesz végre. Mivel, ha idén a 14-ik kötetig fog kijönni, és eddig évente átlagban 4 kötet jött ki magyarul. A "sok" alatt meg arra gondolok hogy jövőre 4 kötetnél több lesz kiadva (szerintem max 6-ra lehet számítani). Ami ugye jó lesz, mert eléggé le van már maradva a magyar kiadás, ezért jó lesz ha kicsit begyorsítanak vele.
Jó hír: idén még egy Naruto lesz, jövőre meg sok. Legalábbis ez a terv. :)"
Ha valójában hihetünk ebben, akkor jövőre kb 18-19-20. kötet körül lesz végre. Mivel, ha idén a 14-ik kötetig fog kijönni, és eddig évente átlagban 4 kötet jött ki magyarul. A "sok" alatt meg arra gondolok hogy jövőre 4 kötetnél több lesz kiadva (szerintem max 6-ra lehet számítani). Ami ugye jó lesz, mert eléggé le van már maradva a magyar kiadás, ezért jó lesz ha kicsit begyorsítanak vele.