Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Naruto
Kapcsolódó tartalom: Naruto
beküldve: 2011-10-17 22:56:10
(#3123) beküldve: 2011-10-17 22:04:46
(#3122) Nem hiszem, mert még ide sincsen kirakva a többi Naruto kötet mellé.
De igazából már én is (meg gondolom még sokan mások is) szeretném tudni, hogy mégis mikor lesz kapható.
De igazából már én is (meg gondolom még sokan mások is) szeretném tudni, hogy mégis mikor lesz kapható.
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
Szerk: A Márk 2011-10-17 22:28:07
beküldve: 2011-10-17 19:50:09
(#3121) beküldve: 2011-10-15 17:39:34
(#3120) Na ezt örömmel hallom, én most akarom elkezdeni a mangát és így már biztos, hogy ha beérem a 13. kötetet nem kell sokáig várnom a kövire
A csodához nem kell mindig Isten, csak VASH!!
beküldve: 2011-10-15 13:19:12
(#3119) Miféle cifra dolgok?
Ezek jelentős része üzleti titok, úgyhogy inkább hagyjuk a témát. :)
Jó hír: idén még egy Naruto lesz, jövőre meg sok. Legalábbis ez a terv. :)
beküldve: 2011-10-11 01:15:05
(#3117) Na, megjelent az új kötet, hol a lelkendezés?
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2011-09-30 20:22:05
(#3116) Miféle cifra dolgok?
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
2. A magyar kiadás, mint a reumás tetü a halálos ágyán, olyan aktív.
Ez így igaz. Oka: fél éven át nem küldték Japánból a képanyagot hozzá, és ez nem az egyetlen komolyabb gikszer, voltak itt még cifra dolgok. A továbbiakban ismét megpróbáljuk kicsit megpörgetni a tempót.
Flame of recca,
Az istenkirályságosság
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Ez azért nem egészen így, hogy "a piacon más ninjás mangát nem találni". Például: Flame of recca, Ichihime Ninja, Nabari no Ou, Amanin shoujo azuki...így első nekifutásra
De ha még keresgéltem volna, akkor még biztos találtam volna jó párat.
De ha még keresgéltem volna, akkor még biztos találtam volna jó párat.
Nagyon eredeti manga. ..a piacon más ninjásat nem találsz
wat.i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
beküldve: 2011-09-25 18:30:35
(#3110) Nagyon eredeti manga. ..a piacon más ninjásat nem találsz.A rajzok eszméletlenül jók,a történet érdekes,a szereplők szerethetők !!!Ami viszont rossz benne:nagyon lassan fordítják át japánról magyarra és bizony tényleg vannak benne bakik .De összevéve imádom ezt a mangát és nagyon jólmmutat 1-12-ig a polcomon!!!
"Szeretek esőben sétálni,mert nem látják,hogy sírok" :)))) :p
beküldve: 2011-09-25 08:09:17
(#3109)