Legutóbb kommentezett topikok
Eladnék!/Vennék!
Death Note - A halállista
YuYu Hakusho
Társalgó
Japán zenék
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Eladnék!/Vennék!
Death Note - A halállista
YuYu Hakusho
Társalgó
Japán zenék
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
ZSOCAIKA: Nem lehet a fentlévő DVD-ken kívül másikat rendelni, mert nem adtak ki mást, illetve valószínűleg a közeljövőben nem is fognak.
HAJDUNNORBERT: lehet-e megrendelni a Bleach 3. évadját? Email: h.norbert79@freemail.hu köszönöm
HAJDUNNORBERT: lehet-e megrendelni a Bleach 3. évad-ot?
BAMPAIA: Köszönöm
MANGAFAN WEBBOLT: 2 napja beszállítottuk a könyvesboltok lerakataiba. Feltehetően, folyik a terjesztés a boltokba
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Naruto
Kapcsolódó tartalom: Naruto
beküldve: 2011-10-19 11:50:02
(#3125) Az őszi conon megjelent a 13-ik kötet, remélhetőleg hamarosan a könyvesboltok polcain is ott lesz. A 14-es jön Animekarácsonyra (dec.10, Hungexpo). Hogy jövőre mennyi lesz, azzal kapcsolatban nem merek pontos számot mondani, de amennyit csak lehet én szeretnék megjelentetni.
beküldve: 2011-10-18 08:42:02
(#3124) "Ezek jelentős része üzleti titok, úgyhogy inkább hagyjuk a témát. :)
Jó hír: idén még egy Naruto lesz, jövőre meg sok. Legalábbis ez a terv. :)"
Ha valójában hihetünk ebben, akkor jövőre kb 18-19-20. kötet körül lesz végre. Mivel, ha idén a 14-ik kötetig fog kijönni, és eddig évente átlagban 4 kötet jött ki magyarul. A "sok" alatt meg arra gondolok hogy jövőre 4 kötetnél több lesz kiadva (szerintem max 6-ra lehet számítani). Ami ugye jó lesz, mert eléggé le van már maradva a magyar kiadás, ezért jó lesz ha kicsit begyorsítanak vele.
Jó hír: idén még egy Naruto lesz, jövőre meg sok. Legalábbis ez a terv. :)"
Ha valójában hihetünk ebben, akkor jövőre kb 18-19-20. kötet körül lesz végre. Mivel, ha idén a 14-ik kötetig fog kijönni, és eddig évente átlagban 4 kötet jött ki magyarul. A "sok" alatt meg arra gondolok hogy jövőre 4 kötetnél több lesz kiadva (szerintem max 6-ra lehet számítani). Ami ugye jó lesz, mert eléggé le van már maradva a magyar kiadás, ezért jó lesz ha kicsit begyorsítanak vele.
1st rule is: The laws of Germany. 2nd rule is: Be nice to mommy. 3th rule is: Don't talk to commies. 4th rule is: Eat kosher salamies.
beküldve: 2011-10-17 22:56:10
(#3123) beküldve: 2011-10-17 22:04:46
(#3122) Nem hiszem, mert még ide sincsen kirakva a többi Naruto kötet mellé.
De igazából már én is (meg gondolom még sokan mások is) szeretném tudni, hogy mégis mikor lesz kapható.
De igazából már én is (meg gondolom még sokan mások is) szeretném tudni, hogy mégis mikor lesz kapható.
1st rule is: The laws of Germany. 2nd rule is: Be nice to mommy. 3th rule is: Don't talk to commies. 4th rule is: Eat kosher salamies.
Szerk: A Márk 2011-10-17 22:28:07
beküldve: 2011-10-17 19:50:09
(#3121) beküldve: 2011-10-15 17:39:34
(#3120) Na ezt örömmel hallom, én most akarom elkezdeni a mangát és így már biztos, hogy ha beérem a 13. kötetet nem kell sokáig várnom a kövire
A csodához nem kell mindig Isten, csak VASH!!
beküldve: 2011-10-15 13:19:12
(#3119) Miféle cifra dolgok?
Ezek jelentős része üzleti titok, úgyhogy inkább hagyjuk a témát. :)
Jó hír: idén még egy Naruto lesz, jövőre meg sok. Legalábbis ez a terv. :)
beküldve: 2011-10-11 01:15:05
(#3117) Na, megjelent az új kötet, hol a lelkendezés?
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2011-09-30 20:22:05
(#3116) Miféle cifra dolgok?
2. A magyar kiadás, mint a reumás tetü a halálos ágyán, olyan aktív.
Ez így igaz. Oka: fél éven át nem küldték Japánból a képanyagot hozzá, és ez nem az egyetlen komolyabb gikszer, voltak itt még cifra dolgok. A továbbiakban ismét megpróbáljuk kicsit megpörgetni a tempót.
Flame of recca,
Az istenkirályságosság
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Ez azért nem egészen így, hogy "a piacon más ninjás mangát nem találni". Például: Flame of recca, Ichihime Ninja, Nabari no Ou, Amanin shoujo azuki...így első nekifutásra 
De ha még keresgéltem volna, akkor még biztos találtam volna jó párat.

De ha még keresgéltem volna, akkor még biztos találtam volna jó párat.
Nagyon eredeti manga.
..a piacon más ninjásat nem találsz
wat.
..a piacon más ninjásat nem találszkicking squealing gucci piggy