Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Naruto
Kapcsolódó tartalom: Naruto
beküldve: 2011-05-17 20:05:56
(#3078) Akár most is keresheted, bár kétlem hogy megtalálnád.
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
beküldve: 2011-05-17 20:04:15
(#3077) Ja, a moderátor bácsit meg valaki lekenyerezhetné némi mákos/diós bejglivel.
Ha küldöm a címemet, küldöd a sütit?
Barátod a Google és a fórumszabályzat (http://mangafan.hu/forum/topic/50/1#244)
Konkrétan az mikor
Naruto beveri a Neiji arcát, meg ebben kezdődik meg a Shikamikamaru VS Temari harc.
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
beküldve: 2011-04-23 08:58:23
(#3074) YEEEEEEEEEY most olvastam a mondoban hogy jön a kövi rész alig várom Remélem, megérte ennyit várni rá.
A számodra fontos dolgokat, bármilyen nehéz és fájdalmas, akár az életed árán is meg kell védened!
ja-ja... most jön az egyik legizgalmasabb rész ^^
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
"A fájdalom és a halál csak egy jó harc velejárója..." (Kenpachi)
Szerk: Moderátor 2011-05-12 00:18:17
láttad a tv-ben a csunin vizsga utólsó fordulóját amikor avar vs homok,hang párbaja volt?
Ha igen akkor naggyából ez lesz a 12-es kötetben
Ha igen akkor naggyából ez lesz a 12-es kötetben
Vegyél neten ott még olcsóbb is (de + a szállítás)
http://www.alexandra.hu itt még az akció is sok és csak pár száz forint a szállítás
http://www.alexandra.hu itt még az akció is sok és csak pár száz forint a szállítás
Az ember nem ember ha nem olvashat mangát és nem nézhet animét.
Szerk: Moderátor 2011-05-12 00:18:42
Én nem tok semmit de én is várom. bár nekem még nincs meg a naruto 10 és 11 na megyek a boltba a fenébe nem tom hol lehet halason narutot venni
Tigris, tigris, csóvafény éjszakáknak erdején, mily kéz adta teneked szörnyű és szép termeted?
Szerk: Moderátor 2011-05-12 00:18:58
beküldve: 2011-03-06 09:51:19
(#3069) Nagyon várom már a 12.számot. Valaki nem tud valami infót???
Az ember nem ember ha nem olvashat mangát és nem nézhet animét.
beküldve: 2011-01-26 22:12:32
(#3068) Annó Veszprémbe volt egy japán nő, haverom oda járt hozzá nyelvet tanulni.
Nem tudom hogy ott van e még.
Nem tudom hogy ott van e még.
Szerk: A Márk 2011-01-26 22:12:48
beküldve: 2011-01-26 21:15:43
(#3067) Én arra lennék kíváncsi hol lehet jelentkezni japán nyelvtanulásra ? Ha valaki tudja légyen szíves írjon.
┏━━━┳━┓╋┏┳━━━┓┏━━━┳━━┳━━━┳━━━┳━━━┓ ┃┏━┓┃┃┗┓┃┃┏━━┛┃┏━┓┣┫┣┫┏━━┫┏━┓┃┏━━┛ ┃┃╋┃┃┏┓┗┛┃┗━━┓┃┗━┛┃┃┃┃┗━━┫┃╋┗┫┗━━┓ ┃┃╋┃┃┃┗┓┃┃┏━━┛┃┏━━┛┃┃┃┏━━┫┃╋┏┫┏━━┛ ┃┗━┛┃┃╋┃┃┃┗━━┓┃┃╋╋┏┫┣┫┗━━┫┗━┛┃┗━━┓ ┗━━━┻┛╋┗━┻━━━┛┗┛╋╋┗━━┻━━━┻━━━┻━━━┛
.
Amúgy írni\olvasni japánul, szerintem mindenkinek kínszenvedés lenne megtanulni. Szerintem még a japánoknak is az! XD
Amúgy írni\olvasni japánul, szerintem mindenkinek kínszenvedés lenne megtanulni. Szerintem még a japánoknak is az! XD
Igazából meglepően könnyű. Én egy évig tanultma japánul, két hónap múlva már vágtam a hiraganákat, meg nagyjából a katakanákat.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Szerk: idk pls delete 2011-01-26 19:05:12
Számomra az lenne XD
Régen én is meg akartam tanulni japánul (az animek hatására, mi másért? XD), de mára már nem érzem azt a hévet se a japán nyelv, se az animek iránt (persze azért animeket nézek a mai napig, de már nem olyan megszállottsággal, mint egykor).
Azóta sok minden történt, és egészen más nyelvek és kultúrák kezdtek érdekelni (német, orosz, finn).
Régen én is meg akartam tanulni japánul (az animek hatására, mi másért? XD), de mára már nem érzem azt a hévet se a japán nyelv, se az animek iránt (persze azért animeket nézek a mai napig, de már nem olyan megszállottsággal, mint egykor).
Azóta sok minden történt, és egészen más nyelvek és kultúrák kezdtek érdekelni (német, orosz, finn).
"és ezt pedig megérdemli"
Számomra ez a pár szó utalás arra, hogy büntetés.
Viszont az is igaz amit írtál, szimplán nézőpont és gondolkodásmód kérdése a mondat értelmezése.
Számomra ez a pár szó utalás arra, hogy büntetés.
Viszont az is igaz amit írtál, szimplán nézőpont és gondolkodásmód kérdése a mondat értelmezése.
<('-' <) <( '-' )> (>'-')> Dance Kurby Dance!
Szerk: Moderátor 2011-05-12 00:19:27