MESI: *nem
MESI: Hogyha úgy rendeltél egy könyvet hogy ne is voltál regisztrálva akkor ki fogják hozni?
MARTINA: a keddi rendelés kb mikorra várható ?? mert már alig bírom kivárni
NORIE.SAYURI: tudja valaki, hogy milyen új mangák lesznek a nyári con-on?
MANGAFAN WEBBOLT: külföldre a szállítási költség több mint 5 ezer forint, így külföldről nem lehet rendelni a felületen. Ha ilyen költségek mellett is érdekel, vedd fel velünk a kapcsolatot: webbolt@mangafan.hu
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Openingek/endingek
beküldve: 2012-01-02 20:42:40
(#388) Death Note 2. opening, Kuroshitsuji 2. ending, Naruto Shippuden 9. opening. Nálam ezek az abszolút kedvencek!
"When you are in love and you get hurt, it's like a cut...it will heal, but there will always be a scar..."
beküldve: 2012-01-02 19:57:35
(#387) Én imádom a 11Eyes openingjét ^^ *o* Főleg a magyar konferrel az elején... Igencsak meglepődtem x'D ... A Paradise Kiss op-jét is imádtam régebben. ma már nem emlékszek rá ^^''
beküldve: 2011-12-26 01:56:45
(#386) Szerintem a Ghost in the shell: SAC mind a két openingje verhetetlen. Imádom. És továbbra is a Bleach: Houki boshi endingje a legzsírabb. Bár lehet, hogy van ennél jobb, nekem ezek jönnek be.....
Élni könnyű. Döntést hozol, és soha nem nézel vissza.
beküldve: 2011-06-28 21:13:18
(#385) nincs is semmi hangja a csávónak
Dehogynincs. Vegyél új füleket, ember.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Tessék kis etikettet tanulni~
Attól még, hogy NEKED nem tetszik, nem kell leszarozni, kulturáltan is el lehet mondani. Ejj.
Attól még, hogy NEKED nem tetszik, nem kell leszarozni, kulturáltan is el lehet mondani. Ejj.
Milyen igaz.
(-(-(-(-.-)-)-)-) kínai maffia
beküldve: 2011-06-28 20:09:36
(#382) Én nem szeretem a naruto openingeket/endingeket... De az endingek közül a nemtom hanyadik animációja tetszett...
NEm sírok ezek a boldogság édes cseppjei...
Tessék kis etikettet tanulni~
De hogy ON legyek: a VK első endingje nagyon szép, Still doll, ha jól emlékszem.
When I kill virgins I like to sing. You're a noob, and I like to pwn noobs~ ♪♫
Szerk: Lula 2011-06-28 20:13:12
beküldve: 2011-06-28 19:57:55
(#380) Ez szerintem nagyon szar nincs is semmi hangja a csávónak
A hős túl közel került a naphoz szárnyán a viasz megolvadt és ő lezuhant. Így fest egy bűnös aki bepofátlankodott isten területére.
beküldve: 2011-06-25 09:54:15
(#379) Nekem a Naruto opening Stance Punks: No Boy No Cry!
A hívott szám jelenleg nem kapcsolható...
Nekem a Naruto összes openingje tetszik az endingek közül csak az Akeboshi-Wind ^^
Ezzel en is ugy vagyok, de a vk 1 openingje is nagggyon jo
(-(-(-(-.-)-)-)-) kínai maffia
beküldve: 2011-01-21 14:16:15
(#377) Én így ismerem a címét Immediate music- The chronicle of Narnia
"-Én is bérgyilkos akarok lenni. -Gyűlölöm a bérgyilkosokat. -Dehát te is az vagy, Reiji. Magadat is gyűlölöd? .Igen." (Phantom-Requiem for the Phantom)
beküldve: 2011-01-21 13:44:06
(#376) Értem, de én a zene pontos címére lettem volna kíváncsi, de azért köszi.
┏━━━┳━┓╋┏┳━━━┓┏━━━┳━━┳━━━┳━━━┳━━━┓ ┃┏━┓┃┃┗┓┃┃┏━━┛┃┏━┓┣┫┣┫┏━━┫┏━┓┃┏━━┛ ┃┃╋┃┃┏┓┗┛┃┗━━┓┃┗━┛┃┃┃┃┗━━┫┃╋┗┫┗━━┓ ┃┃╋┃┃┃┗┓┃┃┏━━┛┃┏━━┛┃┃┃┏━━┫┃╋┏┫┏━━┛ ┃┗━┛┃┃╋┃┃┃┗━━┓┃┃╋╋┏┫┣┫┗━━┫┗━┛┃┗━━┓ ┗━━━┻┛╋┗━┻━━━┛┗┛╋╋┗━━┻━━━┻━━━┻━━━┛
beküldve: 2011-01-20 20:50:39
(#375) Nem nem abból vann. ez a zene[Link]
Ez a Narnia 1.részének trailerzenéjéből van, annak is az utolsó 2perce kb
Ez a Narnia 1.részének trailerzenéjéből van, annak is az utolsó 2perce kb
"-Én is bérgyilkos akarok lenni. -Gyűlölöm a bérgyilkosokat. -Dehát te is az vagy, Reiji. Magadat is gyűlölöd? .Igen." (Phantom-Requiem for the Phantom)
Elvileg ez, legalábbis ezt írták a video alatt :[Link]
de én vhogy ennek a végét inkább találnám hasonlónak hozzá, csakhát a másikat írta a vidi alatt...[Link]
de én vhogy ennek a végét inkább találnám hasonlónak hozzá, csakhát a másikat írta a vidi alatt...[Link]
"Előre tudsz menni félelem nélkül és elegendő bizalommal, hogy legyőzd az egész világot?" (MUCC- Flight)
Szerk: Kotoko 2011-01-20 20:50:52