Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Shaman King
éjjen a feliratos Anime!!!
Áááh! Végre egy feliratos animéket favorizáló ember!
nekem sajna muszáj kábeltv...az anime mellett a másik lételemem a futball és ahhoz elengedhetetlen a sport 1/2
Ez az amit én soha nem fogok megérteni, hogy hogyan lehet nézni pár emberkét, ahogy szaladgálnak egy labda után és rugdossák egymás kapujába... mindez több, mint 90 percen keresztül...
én meg azt nem értem meg h ezt hogyan nem lehet szeretni?
de ez már nemegészen Shamanking
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
nekem sajna muszáj kábeltv...az anime mellett a másik lételemem a futball és ahhoz elengedhetetlen a sport 1/2
Ez az amit én soha nem fogok megérteni, hogy hogyan lehet nézni pár emberkét, ahogy szaladgálnak egy labda után és rugdossák egymás kapujába... mindez több, mint 90 percen keresztül...
Hagane no chibi-san // Yaoi fan lettem XD
Szerk: rikaszan 2007-06-30 01:41:37
beküldve: 2007-06-30 01:38:34
(#126) nekem sajna muszáj kábeltv...az anime mellett a másik lételemem a futball és ahhoz elengedhetetlen a sport 1/2
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
ááá pont most szerkesztettem át az üzenetem
amúgy ezért nem nézek tvbe narutót
És nekem ezért nincs már egy fél éve kábel tv.
azért mert vmejik szinkronszínész hangja idegesít?
Fogjuk rá !
azért mert vmejik szinkronszínész hangja idegesít?
beküldve: 2007-06-30 01:23:31
(#122) ááá pont most szerkesztettem át az üzenetem
Szerk: Gegew40k 2007-06-30 01:24:05
beküldve: 2007-06-30 01:22:24
(#121) Szerinted lehet, hogy "szar" , de szerintem igenis jó...
A poén az lenne, hogy amikor legközelebb nézem és megszólal valamelyik szereplő kikapcsolnám, mert nem lennék képes elviselni a hangjukat
A poén az lenne, hogy amikor legközelebb nézem és megszólal valamelyik szereplő kikapcsolnám, mert nem lennék képes elviselni a hangjukat
beküldve: 2007-06-30 01:19:22
(#120) na nembaj
nem tuttalak átállítani...
nembaj...akkor is szar
ja és együttes erővel sem tuttok meggyőzni!!!
de próbálkozni lehet, megvásárolható és korrupt ember vok
nem tuttalak átállítani...
nembaj...akkor is szar
ja és együttes erővel sem tuttok meggyőzni!!!
de próbálkozni lehet, megvásárolható és korrupt ember vok
Szerk: Gegew40k 2007-06-30 01:22:41
beküldve: 2007-06-30 01:07:28
(#119) A Narutonak annyira nem ismerem a szinkronhangjait, csak belenéztem...(elég is volt) de egyenlőre még kitartok amellett, hogy a Sámán Király a többi anime szinkronhoz képest nagyon is jól sikerült!
beküldve: 2007-06-30 01:07:22
(#118) Hát a magyar szinkron szerintem se a legjobb, mármint a legnagyobb gond, hogy nem eredeti japánt veszik alapnak, hanem gyakran az angolt vagy éppen a franciát, ahogy az a dragon ball esetében is volt. És pedig a szinkronhang a karakter jelleme alapján van kiválasztva... akkor meg hasonlónak kéne lenni.
A Sámán Király anime számomra egy örömteli csalódás volt. Nekem nagyon is tetszik ez a szinkron, a karakterek jellemeihez van igazítva, mint például a rosszfiúk mélyebb hangja. Lényegében rosszat nem is szeretnék és nem is tudok mondani róla.
A Sámán Király anime számomra egy örömteli csalódás volt. Nekem nagyon is tetszik ez a szinkron, a karakterek jellemeihez van igazítva, mint például a rosszfiúk mélyebb hangja. Lényegében rosszat nem is szeretnék és nem is tudok mondani róla.
beküldve: 2007-06-30 01:01:37
(#117) én inkább ugy mondanám h meglepően jó a többi igencsak gyenge mellett
meggyőzlek ha nem vigyázol...
amúgy meg a jetix kb annyit ért a szinkronszínészek kiválasztásához mint nagymuterom...
a narutóban is 1, najó2, ja neeem 3 jó magyar hang van a többi eszméletlenül ratyi...(Sasuke, Kakashi és a Hokage)
meggyőzlek ha nem vigyázol...
amúgy meg a jetix kb annyit ért a szinkronszínészek kiválasztásához mint nagymuterom...
a narutóban is 1, najó2, ja neeem 3 jó magyar hang van a többi eszméletlenül ratyi...(Sasuke, Kakashi és a Hokage)
na megérkeztem végre...nem volt net 1 napig, és nagyon rosszul voltam...
na akko megpróbálok mindenre kiterjedő választ adni
márpedig a magyar szinkronok télleg szarok (kivéve persze a Bebopot) éjjen a feliratos Anime!!!(hajrá Nemesis )
ezen okból kifojólag a Sámánkirály szinkronnya elképesztően gyökér (annyira azért nem, de nem teccik)
se Yoh, se Faust, se Ana (nemtom hány n) hangja nem jó
a Sámánkirályba 1etlen 1 jó szinkronszínész van, az pedig Zik magyarhangja
huh,na jól megmontam és próbálkozni még mindig lehet
na akko megpróbálok mindenre kiterjedő választ adni
márpedig a magyar szinkronok télleg szarok (kivéve persze a Bebopot) éjjen a feliratos Anime!!!(hajrá Nemesis )
ezen okból kifojólag a Sámánkirály szinkronnya elképesztően gyökér (annyira azért nem, de nem teccik)
se Yoh, se Faust, se Ana (nemtom hány n) hangja nem jó
a Sámánkirályba 1etlen 1 jó szinkronszínész van, az pedig Zik magyarhangja
huh,na jól megmontam és próbálkozni még mindig lehet
Zik magyar hangja különösen jó, a többi nagyon jó szinkronhang között is.
De talán azért különösen Zik, mert szerelmes vagyok a hangjába még régebbről
beküldve: 2007-06-30 00:00:10
(#115) am...már aszittem mindenki ellenem van