Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Shaman King
beküldve: 2007-06-29 23:59:09
(#114) na megérkeztem végre...nem volt net 1 napig, és nagyon rosszul voltam...
na akko megpróbálok mindenre kiterjedő választ adni
márpedig a magyar szinkronok télleg szarok (kivéve persze a Bebopot) éjjen a feliratos Anime!!!(hajrá Nemesis )
ezen okból kifojólag a Sámánkirály szinkronnya elképesztően gyökér (annyira azért nem, de nem teccik)
se Yoh, se Faust, se Ana (nemtom hány n) hangja nem jó
a Sámánkirályba 1etlen 1 jó szinkronszínész van, az pedig Zik magyarhangja
huh,na jól megmontam és próbálkozni még mindig lehet
na akko megpróbálok mindenre kiterjedő választ adni
márpedig a magyar szinkronok télleg szarok (kivéve persze a Bebopot) éjjen a feliratos Anime!!!(hajrá Nemesis )
ezen okból kifojólag a Sámánkirály szinkronnya elképesztően gyökér (annyira azért nem, de nem teccik)
se Yoh, se Faust, se Ana (nemtom hány n) hangja nem jó
a Sámánkirályba 1etlen 1 jó szinkronszínész van, az pedig Zik magyarhangja
huh,na jól megmontam és próbálkozni még mindig lehet
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
beküldve: 2007-06-29 21:49:17
(#113) Általában én is jobban szeretem az eredeti szinkront, de szerintem nézz bele a magyarba is! Hidd el, megéri
Hagane no chibi-san // Yaoi fan lettem XD
Ha soha nem nézted magyarul, egy próbát megérne, nem?
Ez az egyik legjobban szinkronizált magyarra fordított anime!
Igazából, ha tehetem, akkor mindig felirattal nézek animéket. Nem szeretem a szinkront. Meg ugye az eredetit nem vagdossák össze. A Shaman King esetében már hallottam annyi jót meg rosszat, hogy a végén még tényleg megnézem magyarul.
Na ugye, tessék megpróbálni, a végén még kiderülhet, hogy tetszeni fog
Mi a jobb, bűnösként élni, vagy ártatlanul meghalni?
Igazából, ha tehetem, akkor mindig felirattal nézek animéket. Nem szeretem a szinkront. Meg ugye az eredetit nem vagdossák össze. A Shaman King esetében már hallottam annyi jót meg rosszat, hogy a végén még tényleg megnézem magyarul.
Szerk: Nemes1s_2.0 2007-06-29 21:23:44
Az anime nagyon jó...az eredeti hangokkal. Én magyarul még soha nem néztem meg egy részt sem. Egyszerűen nem olyan jó honosítva.
beküldve: 2007-06-29 07:31:20
(#109) Az anime nagyon jó...az eredeti hangokkal. Én magyarul még soha nem néztem meg egy részt sem. Egyszerűen nem olyan jó honosítva.
beküldve: 2007-06-28 23:35:10
(#108) Na amig nem hallunk még pár ellenvéleményt, addig a vita nem zárul le!
De addigis: nézte vki a mai részt?? Ez az egyik kedvencem! Amikor a csöp kis Morty megmutatja a társaságnak h mit is tud! Hajrá Morty!!!
Amúgy azért is szeretem ezt az animét, mert mindig fel tud dobni ha megnézem.
Pl. most is, már előre várom a holnapi részt, pedig már vagy 5ször láttam. Addig meg halálra izgulom magam.. na jó ez túlzás
De addigis: nézte vki a mai részt?? Ez az egyik kedvencem! Amikor a csöp kis Morty megmutatja a társaságnak h mit is tud! Hajrá Morty!!!
Amúgy azért is szeretem ezt az animét, mert mindig fel tud dobni ha megnézem.
Pl. most is, már előre várom a holnapi részt, pedig már vagy 5ször láttam. Addig meg halálra izgulom magam.. na jó ez túlzás
lumana.wordpress.com
Fojunk össze
A Sámán Király magyar szinkronja igenis jó!!
Igen, ebben a kérdésben határozottan egyett értek! A Sámánkirály magyar szinkronja: király . Pedig a magyar anime szinkronok ált.ban nem a legjobbak... de mindt tudjuk, a kivétel erősíti azt a bizonyos szabályt
Mi a jobb, bűnösként élni, vagy ártatlanul meghalni?
beküldve: 2007-06-28 19:54:43
(#106) Fogjunk össze
Persze csatlakozom, de azt hiszem nekem könnyebb dolgom lesz... :P
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Hm.. teljesen egyetértek, de én már megbarátkoztam vele. Sőt, talán a dörmögős hang jobban is teccik már
[Hát én sztem sose fogom megszokni House új hangját.. ooolyan vinnyogós
Gyászoljuk együtt a régi szinkronbácsit ]
Na akkor Te is csatlakozol a meggyözzük Andersont csapathoz?
[Hát én sztem sose fogom megszokni House új hangját.. ooolyan vinnyogós
Gyászoljuk együtt a régi szinkronbácsit ]
Na akkor Te is csatlakozol a meggyözzük Andersont csapathoz?
lumana.wordpress.com
Hát, azért mégis...az 1. hangjával egy huszonéves csávónak gondolná az ember, a 2.-al viszont inkább egy 35-40 körüli férfi.
Igen, tényleg furcsa House új hangja, bár így 3 rész után kezdem megszokni...talán :(
A Sámán Király szinkronja igenis jó! :P
Igen, tényleg furcsa House új hangja, bár így 3 rész után kezdem megszokni...talán :(
A Sámán Király szinkronja igenis jó! :P
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
márpedig én kitartok amellett h ez a szinkron bizony eléggé gyenge (mint ugy általában, kivéve a cowboy bebop-ot mert az király).
viszont meg lehet engem győzni
viszont meg lehet engem győzni
Én nem ismerem az eredeti hangot csak a magyart a Shaman Kingnél, és még mindig azt mondom, hogy nagyon jó lett, mert a hangok passzolnak a karakterek egyéniségére, de pl a Narutonál egyet kell értsek, mert ott borzalmas a szinkron és akkor túl van dicsérve
A meggyőzőképessségem pedig egyenlő a nullával, úgyhogy nem próbálkozok...
naa tényleg...naruto hangjával is aza bajom mint yoh-éval, tulságosan rikácsoló...
(addig nem nyugszom amíg meg nem győzlek )
Yohra akkor is passzol a hang. Egyáltalán nem rikácsoló, sőt imádom
És azt tudni kell rólam, hogy makacs vagyok, nehéz lesz meggyőzni az ellenkezőjéről, de lehet próbálkozni
Igen, Stukovszky Tomika forever n' ever ^_^
Szerintem a szinkron a magyar átlagot nézve a legjobbak közé sorolható, nem látok benne semmi kivetnivalót, Faust szinkronjának váltásán kívül; túl nagy a különbség a 2 hangja között.
Szerintem a szinkron a magyar átlagot nézve a legjobbak közé sorolható, nem látok benne semmi kivetnivalót, Faust szinkronjának váltásán kívül; túl nagy a különbség a 2 hangja között.
Ez igaz, de hát ha nem találtak jobbat? Readásul sztem mind2 hang stimmel. Szal sztem nem olyan durva a váltás, mint mondjuk dr. House hangjánál (csak ilyen példa jutott eszembe ).
lumana.wordpress.com
Szerk: Lumana 2007-06-28 15:27:35